Като начало ще ти кажа,че не бива да се притесняваш,всеки минава през такъв период и всеки променя в себе си много черти от характера си,макар че не го осъзнава.Повечето психолози казват,че това е най-хубажата възраст в живота на 1 човек ,само че с цигарите,алкохола и тревата не трябва да се прекалява,защото иначе,както всички неща в този свят и това ще си покаже рогата.
Аз мисля,че доста съм се променила,всъщност преди в 6-7 клас хората от класа ми не ме харесваха,макар че се опитвах да не се набивам на очи на никой и да не влизам в караници с никой и те май и за това ме мислиха за задръстена,а може и наистина да съм била такава.После пък в гимназията като влязох се постарах да си издокарам друг имидж и май успях,поне сега имам много повече приятели и то истински от преди и доста хора ме уважават,макар че всички мислят,че съм странна,но на мен това май ми е вродено,нищо,аз се кефя,че не съм като другите.Единствено депресия ми вкарва това,че в моя клас нямам истински приятели,може би немога да работя в екип или все попадам на хора,които не ме разбират,кой знае .