- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- модераторчета
искам да ви питам колко отговора тряа да имам за да стана ,,повече от фен,,????????????![]()
![]()
![]()
200-300 май.Що за кво ти е![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Отиваш във фън фън и ще ги направиш за няколко часа.
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
не сам само заради това ама ми е интересно 6тото сам фен
и кво лошо има да е в този форум заради мненията????Първоначално написано от koalka
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
ъъ...... тъпо е ......!?имаме си предостатъчно флуудъриПървоначално написано от olive_oil
алелуя.
Първоначално написано от Mo6nо
После мачока трие темите и мненията изведнъж изчезватОтносно броят на мненията - май 300 или 500, да ти кажа не помня, защото никога не съм се интересувала...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
И след няколко часа пак ще си Фен, ако си пуснеш там мнениятаПървоначално написано от Mo6nо
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
да..аз съм с 1000 поста по-малко и мога да кажа че никак не е приятноПървоначално написано от miloto_girl-4e
..и все пак не трябва да сте във форума само заради мненията
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Е да. Но на няколко седмици веднъж влизаш и пишеш 200-300 мнения за няколко часа и си фенка.Първоначално написано от miloto_girl-4e
Милото,
права си, че никога не си се интересувала. с тези почте 8500 мнения си мисля, че от много тодавна си минала границата.
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
На 100 поста се сменяше титлата, после на 500 и Мега фен се става на 1000.
Ако бъркам нещо - да ме поправят.
Темата се изчерпа.
Само ще добавя - не спамете в който и да е раздел. Онзи ден изтрих около 6000 поста във Фън-а, пуснах една тема 'с 2 остриета' за да видя кой пише заради постовете си и на кой му се свидят няколко стотици спам поста. Е, сега ги знам кои са и ще ги следя по изкъсо.
Лека вечер.