Здравейте!Искам да се обърна към вас за съвет!Чудя се дале да кажа"да"на момчето,което ме харесва и,което мисля че и аз харесвам или отново да го избегна по някакъв начин?Историята "ни" е дълга-първо като гръм от ясно небе,той ми каза,че ме харесва,но тогава аз не го харесвах-по простата причина,че никога не сме се разбирали...но малко по-късно усетих някакви чувства към него и такмо,когато аз се усетих ми казаха,чи вече не ме харесва...Тогава уж спрях да го харесвам,но след няколко седмице оново усетих чувста към него(може би,защото сме в един клас и го виждам всеки божи ден,нз).Бях страшно объркана и казах само на най-близките си приятелки,но незнайно как разбраха и някои други хора... След това преди два-три дни,с него започнахме да се закачаме-по цял ден се занимавахме един с друг и ту го усещах мнооооого близък,ту имах чувството,че не мога да го понясам...Но вчера,когато бяхме навън (момичетата и момчетата),по едно време извика най-добрата си приятелка-която всъщност е и моя приятелка и й казал,че ме харесва и тя,тъй като бе ше сред хората,които знаеха какво изпитвам му казала в прав текст,че и на мен също ми е симпатичен и сега,след като мине забраната да сяда на компа,се притеснявам,че ще направи грешка ако ми предложи......от една страна ме се иска да е само мой,но от друга не знам какво да правя,след като не съм имала гадже досега,както и той...