![]()
http://www.ebaumsworld.com/manillus.html-тряя гледаш точките на картинката 45 секунди и после
да погледнеш стената(става по яко като си на тъмно)
http://www.ebaumsworld.com/mindprobe.html-намисляш си двуцифрено число,примерно 45,и после
вадиш 45-4-5,намираш символа долу в таблицата
отговаряш на полученото число,спомняш го
и натискаш белия квадрат
е тва второто някой ако може да ми каже как ставааааа![]()
![]()
айде ако някой знае още такива да казва))
хахахах велико е....ама верно какс тава тва второто...сигурно си има математическо обяснение, питайте джозефин![]()
Ако поискам да те имам-идвам и те взимам с мен!
Ти ще бъдеш У-П-О-Т-Р-Е-Б-Е-Н!
Уау т'ва второто ми скри шапката!![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Wow тези двете много ме искефиха.А на това първото мисля че тоя дет видях ми заприлича на Исус, а пък за второто нямам си и идея как става,довечера ще го покажа на баща ми да видя той какво ще ми каже нали уж е математик
![]()
tiq dvete mnogo me izkefiha
Любовта е най-висшата степен на омразата
ще станеш още по голяма шматка ако продължиш да флуудишПървоначално написано от suzanna
)..моля спри...на мен поне не ми е приятно
поЗдрави.
а до темата да яки са..ма ме е страааааааааааах....страх ме е от второто;(( много е страшно...
![]()
..But why?...
Ami purvoto go znam ot dosta otdavna i triabva da se vidi Isys ama az ne moga da go vidia! Opitvala sum stra6no mnogo puti ama prosto ne stava pri mene!Ina4e tva vtoroto e napravo genialno!
![]()
to i az ne vijdam isus a vijdam vse nqkvo izvunzemno...a na vtoroto mnogo e qko naistina...Първоначално написано от slun4ice
Llele napravo akula si izkarah vse edno 4e njakoi ti 4ete mislite sega 6te pomislja!
Kak go praqt tva s isus be??????
Napravo mi se vze akula
purvo vijdah ei taq macanica i izvednuj se poqvi Isus s edna takava dulga kosa
maleeee super se uplashih...
Don't worry, be happy
Heheheheh setih se be!
Slu6aite i gledaite:
1.sled kato trjabva da si izberete dvucifreno 4islo, a sa vi pokazani 4islata
do 99 ne se li usamnihte?
Nai goljamoto 4islo koeto mojete da izberete e 99 a 99-9-9=81.
Zabelejete 4e znacite se promenjat vseki put, no znakut koito se pada na 81 e znakat deto se pokazva kato natisnete kvadrat4eto!
Ssega 6e kajete 4e vie ste si namisljali 4isla deto sa razli4ni ot 99 zna4i:
2.nai malkoto 4islo dvucifreno deto moje da izberete e 10 a 10-1-0=9
zna4i imame 4islata ot 81 do 9.
Znaka koito e na 81 se povtarja i pri 72 i pri 63, 54, 45,36,27,18,i 9 t.e prez 9.
3.ako vseki napi6e kakvo 4islo e polu4il zalagam 1000000 leva 4e e mejdu tezi.
4islata ot 99 do 90 po formulata =81
ot 89 do 80 =72
ot 79 do 70 = 63
.............
ot 19 do 10=9
A SEGA ISKAM 2 TO4KI V GLAVOBLUSKANICITE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
maleeeeeeee,stana.ujas izkarah si angelite![]()
I zabravih da kaja 4e 6tom ni trjabvat 4islata ot tablicata samo ot 81 do 9 drugite sa slojeni prosto za da si pomisli6 "Leleeeeeeee ot tolko mnogo 4isla to4no moeto izleze!!"
Леле това е невероятно!Първото, с Иисус.Първоначално нищо не виждах, може би защото в стаята беше изгасена лампата. Но после като прочетох мненията ви, и видях че се говори за Иисус, викам си "Бре, защо да не го виждам, кво значи това", светнах лампата и Го видях!Невероятно е...Второто също.
Everything around you is HIP-HOP!!!
ahaha basi tva purvoto mnogo qko
vtoroto ne mi haresva koi znae kolko
Iiiiiii tes sa jestokiBasiiiiiiiiiiiiiiiiiiii qkoto
Murderdoll pozdravleniq be mome kyde gi nameri
![]()
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
Ехе, хора! Т'ва с Иисус е много лесно и аз много отдавна го знам (ама преди гледах 1 череп). Това се основава на зрителната памет.Като гледате едно и също нещо толкова време, особено след като има такъв контраст, много ясно, че ще ви се набие в мозъчетата и после ще го видите дори и да не гледате към него. Загледайте се и ще го видите и на картинката. Ясно се виждат очертанията на носа и очите. Само че после като го погледнете на светло го виждате като обектив. Това е - много е просто и се основава на зрителна измама. Опитайте да гледате много дълго някакъв предмет, ама наистина да се взирате в него, и после поглднете встрани и ще видите бледи очертания. Това тук става така ясно и бързо заради контраста. А за второто united_colors е напълно прав/а . На мен днес гаджето ми го разконспирира и аз бях направо...безмълвна. Не можах да повярвам. Възхищавам ти се и на теб united_colors аз не бих се сетила. Но нека и аз предложа неговото решение :
Означаваме с (аб) числото което сте си намисли и правим това, което е оказано в условието - (аб) - а -б =? .Такаааа обаче нали можем да представим (аб) и така (аб) = 10а + б (това сме го учили сещате ли се?) И сега заместваме 10а + б - а - б = 9а. Следователно каквото и число да кажете то ще се дели на 9. Е, погледнете там всичките числа делими на 9 са означени с един и същи символ всеки път, само че всеки път го сменя. И така познава, а другите са заглавичкване![]()
Браво united_colors.![]()
destruction and creation
drawn through me.
For that
and to find
that are close to me,
For that
and hope to find
Tui s predstavqneto na chisloto chrez desetichniq zapis i az gu zagrqhПървоначално написано от Josefinne
Te ot devqtkata po diagonal nagore sa ednakvi vseki pyt syglasna sym s teb Josefinne
Samo che tova s Isus taka i ne moga da go shvana
![]()
DiEsEl_GiRl4eTo Ами изрежи си от едно листче едно черно кръгче и в него сложи едно по-малко - бяло и ги залепи на бяло листче. И пак като го гледаш много дълго ще го видиш. използва се възмойността на окото да "запомня" образи. Биология - не е логическо![]()
destruction and creation
drawn through me.
For that
and to find
that are close to me,
For that
and hope to find
Xax basi tui naistina vqrno...eeeee Josefinne priznah taПървоначално написано от Josefinne
Golqm si mozyk obache
![]()