.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Тема: уау

Hybrid View

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум

уау

http://www.ebaumsworld.com/manillus.html-тряя гледаш точките на картинката 45 секунди и после
    да погледнеш стената(става по яко като си на тъмно)
    http://www.ebaumsworld.com/mindprobe.html-намисляш си двуцифрено число,примерно 45,и после
    вадиш 45-4-5,намираш символа долу в таблицата
    отговаряш на полученото число,спомняш го
    и натискаш белия квадрат
    е тва второто някой ако може да ми каже как ставааааа
    айде ако някой знае още такива да казва))
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

хахахах велико е....ама верно какс тава тва второто...сигурно си има математическо обяснение, питайте джозефин
    Ако поискам да те имам-идвам и те взимам с мен!
    Ти ще бъдеш У-П-О-Т-Р-Е-Б-Е-Н!

Голям фен
    aaa...vidqh Razputin...ludo e!!!

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Уау т'ва второто ми скри шапката!
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от suzanna
    aaa...vidqh Razputin...ludo e!!!
    ахахах мен пък ми прилича на тоя вашия...
    исус де
    ахах не е ли той а распутин нещо не се сещам как изглежда

Голям фен
    tova trqbvashe da e Isus

Голям фен
    Murderdoll, golqma sum shmatka

Фен
    Град
    Аt HoMe
    Wow тези двете много ме искефиха.А на това първото мисля че тоя дет видях ми заприлича на Исус, а пък за второто нямам си и идея как става, довечера ще го покажа на баща ми да видя той какво ще ми каже нали уж е математик

tiq dvete mnogo me izkefiha

Любовта е най-висшата степен на омразата

Супер фен
    Град
    above the clouds..
    Цитирай Първоначално написано от suzanna
    Murderdoll, golqma sum shmatka
    ще станеш още по голяма шматка ако продължиш да флуудиш)..моля спри...на мен поне не ми е приятно
    поЗдрави.
    а до темата да яки са..ма ме е страааааааааааах....страх ме е от второто;(( много е страшно...

..But why?...

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Ami purvoto go znam ot dosta otdavna i triabva da se vidi Isys ama az ne moga da go vidia! Opitvala sum stra6no mnogo puti ama prosto ne stava pri mene! Ina4e tva vtoroto e napravo genialno!

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Ami purvoto go znam ot dosta otdavna i triabva da se vidi Isys ama az ne moga da go vidia! Opitvala sum stra6no mnogo puti ama prosto ne stava pri mene! Ina4e tva vtoroto e napravo genialno!
    to i az ne vijdam isus a vijdam vse nqkvo izvunzemno...a na vtoroto mnogo e qko naistina...

Повече от фен
    Llele napravo akula si izkarah vse edno 4e njakoi ti 4ete mislite sega 6te pomislja!

Kak go praqt tva s isus be??????
    Napravo mi se vze akula
    purvo vijdah ei taq macanica i izvednuj se poqvi Isus s edna takava dulga kosa
    maleeee super se uplashih...
    Don't worry, be happy

Повече от фен
    Heheheheh setih se be!
    Slu6aite i gledaite:
    1.sled kato trjabva da si izberete dvucifreno 4islo, a sa vi pokazani 4islata
    do 99 ne se li usamnihte?
    Nai goljamoto 4islo koeto mojete da izberete e 99 a 99-9-9=81.
    Zabelejete 4e znacite se promenjat vseki put, no znakut koito se pada na 81 e znakat deto se pokazva kato natisnete kvadrat4eto!
    Ssega 6e kajete 4e vie ste si namisljali 4isla deto sa razli4ni ot 99 zna4i:
    2.nai malkoto 4islo dvucifreno deto moje da izberete e 10 a 10-1-0=9
    zna4i imame 4islata ot 81 do 9.
    Znaka koito e na 81 se povtarja i pri 72 i pri 63, 54, 45,36,27,18,i 9 t.e prez 9.
    3.ako vseki napi6e kakvo 4islo e polu4il zalagam 1000000 leva 4e e mejdu tezi.
    4islata ot 99 do 90 po formulata =81
    ot 89 do 80 =72
    ot 79 do 70 = 63
    .............
    ot 19 do 10=9
    A SEGA ISKAM 2 TO4KI V GLAVOBLUSKANICITE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

maleeeeeeee,stana.ujas izkarah si angelite

Повече от фен
    I zabravih da kaja 4e 6tom ni trjabvat 4islata ot tablicata samo ot 81 do 9 drugite sa slojeni prosto za da si pomisli6 "Leleeeeeeee ot tolko mnogo 4isla to4no moeto izleze!!"

Леле това е невероятно!Първото, с Иисус.Първоначално нищо не виждах, може би защото в стаята беше изгасена лампата. Но после като прочетох мненията ви, и видях че се говори за Иисус, викам си "Бре, защо да не го виждам, кво значи това", светнах лампата и Го видях! Невероятно е...Второто също.

Everything around you is HIP-HOP!!!

Супер фен
    Град
    hahaha tfa s isusa mislq 4e znam kak stava...
    ama nemoga da go obqsnq 6tot neznam kak

Голям фен
    Град
    v snimka
    ahaha basi tva purvoto mnogo qko
    vtoroto ne mi haresva koi znae kolko

Iiiiiii tes sa jestoki Basiiiiiiiiiiiiiiiiiiii qkoto Murderdoll pozdravleniq be mome kyde gi nameri
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

Град
    FoReVeR LoST
    Ехе, хора! Т'ва с Иисус е много лесно и аз много отдавна го знам (ама преди гледах 1 череп). Това се основава на зрителната памет.Като гледате едно и също нещо толкова време, особено след като има такъв контраст, много ясно, че ще ви се набие в мозъчетата и после ще го видите дори и да не гледате към него. Загледайте се и ще го видите и на картинката. Ясно се виждат очертанията на носа и очите. Само че после като го погледнете на светло го виждате като обектив. Това е - много е просто и се основава на зрителна измама. Опитайте да гледате много дълго някакъв предмет, ама наистина да се взирате в него, и после поглднете встрани и ще видите бледи очертания. Това тук става така ясно и бързо заради контраста. А за второто united_colors е напълно прав/а . На мен днес гаджето ми го разконспирира и аз бях направо...безмълвна. Не можах да повярвам. Възхищавам ти се и на теб united_colors аз не бих се сетила. Но нека и аз предложа неговото решение :
    Означаваме с (аб) числото което сте си намисли и правим това, което е оказано в условието - (аб) - а -б =? .Такаааа обаче нали можем да представим (аб) и така (аб) = 10а + б (това сме го учили сещате ли се?) И сега заместваме 10а + б - а - б = 9а. Следователно каквото и число да кажете то ще се дели на 9. Е, погледнете там всичките числа делими на 9 са означени с един и същи символ всеки път, само че всеки път го сменя. И така познава, а другите са заглавичкване
    Браво united_colors.
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    and to find

that are close to me,

For that
    and hope to find

Цитирай Първоначално написано от Josefinne
    Ехе, хора! Т'ва си Иисус е много лесно и аз много отдавна го знам 9ама преди гледах 1 череп). ова се основава на зрителната памет.Като гледате едно и също нещо толкова време, особено след като има такъв контраст, много ясно, че ще ви се набие в мозъчетата и после ще го видите дори и да не гледате към него. Загледайте се и ще го видите и на картинката. Ясно се виждат очертанията на носа и очите. Само че после като го погледнете на светло го виждате като обктив. Това е - много е просто и се основава на зрителна измама. Опитайте да гледате много дълго някакъв предмет, ама наистина да се взирате в него, и после поглденете в страни и ще видите бледи очиртания. Това тук става така ясно и бързо заради контраста. А за второто united_colors е напълно прав/а . На мен днес гаджето ми го разконспирира и аз бях направо...безмълвна. Не можах да повярвам. Възхищавам ти се и на теб united_colors аз не бих се сетила. Но нека и аз предложа неговото решение :
    Означаваме с (аб) числото което сте си намисли и правим това, което е оказано в условието - (аб) - а -б =? .
    Такаааа обаче нали можем да представим (аб) и така (аб) = 10а + б (това сме го учили сещате ли се?) И сега заместваме 10а + б - а - б = 9а. Следователно каквото и число да кажете то ще се дели на 9. е, погледнете там всичките числа делими на 9 са означени с един и същи символ всеки път, само че всеки път го сменя. И така познава, а другите са заглавичкване
    Браво united_colors.
    Tui s predstavqneto na chisloto chrez desetichniq zapis i az gu zagrqh Te ot devqtkata po diagonal nagore sa ednakvi vseki pyt syglasna sym s teb Josefinne Samo che tova s Isus taka i ne moga da go shvana

Град
    FoReVeR LoST
    DiEsEl_GiRl4eTo Ами изрежи си от едно листче едно черно кръгче и в него сложи едно по-малко - бяло и ги залепи на бяло листче. И пак като го гледаш много дълго ще го видиш. използва се възмойността на окото да "запомня" образи. Биология - не е логическо
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    and to find

that are close to me,

For that
    and hope to find

Цитирай Първоначално написано от Josefinne
    DiEsEl_GiRl4eTo Ами изрежи си от едно листче едно черно кръгче и в него сложи едно по-малко - бяло и ги залепи на бяло листче. И пак като го гледаш много дълго ще го видиш. използва се възмойността на окото да "запомня" образи. Биология - не е логическо
    Xax basi tui naistina vqrno...eeeee Josefinne priznah ta Golqm si mozyk obache

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си