Ехе, хора! Т'ва с Иисус е много лесно и аз много отдавна го знам (ама преди гледах 1 череп). Това се основава на зрителната памет.Като гледате едно и също нещо толкова време, особено след като има такъв контраст, много ясно, че ще ви се набие в мозъчетата и после ще го видите дори и да не гледате към него. Загледайте се и ще го видите и на картинката. Ясно се виждат очертанията на носа и очите. Само че после като го погледнете на светло го виждате като обектив. Това е - много е просто и се основава на зрителна измама. Опитайте да гледате много дълго някакъв предмет, ама наистина да се взирате в него, и после поглднете встрани и ще видите бледи очертания. Това тук става така ясно и бързо заради контраста. А за второто united_colors е напълно прав/а . На мен днес гаджето ми го разконспирира и аз бях направо...безмълвна. Не можах да повярвам. Възхищавам ти се и на теб united_colors аз не бих се сетила. Но нека и аз предложа неговото решение :
Означаваме с (аб) числото което сте си намисли и правим това, което е оказано в условието - (аб) - а -б =? .Такаааа обаче нали можем да представим (аб) и така (аб) = 10а + б (това сме го учили сещате ли се?) И сега заместваме 10а + б - а - б = 9а. Следователно каквото и число да кажете то ще се дели на 9. Е, погледнете там всичките числа делими на 9 са означени с един и същи символ всеки път, само че всеки път го сменя. И така познава, а другите са заглавичкване Браво united_colors.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.