.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46

Тема: уау

Повече от фен
    еее жестоко, брао монтана първото не стана от 1вия път, но после имах успех,а второто... секи път

Голям фен Аватара на P1ra71nQ
    Град
    Базел
    Бааааа хора не пускайте такива работи.Изпалщих се

Голям фен
    Град
    ...Here In The Shadows...
    И 2 ги знам отдавна.Не мога да разбера тва 2 с числата как е велико А за Ийсус ами то всеки човек може да го види и без да ги гледа онея точки.Стига да вярваш...

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    wow mno sa qki i dvete az znam edin site za magii.nqkoi ot vas moje da go e vijdal www.magicaura.com ako se porazrovite ima interesni ne6ta
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Guest
    Qko Qko Qko

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от united_colors
    Heheheheh setih se be!
    Slu6aite i gledaite:
    1.sled kato trjabva da si izberete dvucifreno 4islo, a sa vi pokazani 4islata
    do 99 ne se li usamnihte?
    Nai goljamoto 4islo koeto mojete da izberete e 99 a 99-9-9=81.
    Zabelejete 4e znacite se promenjat vseki put, no znakut koito se pada na 81 e znakat deto se pokazva kato natisnete kvadrat4eto!
    Ssega 6e kajete 4e vie ste si namisljali 4isla deto sa razli4ni ot 99 zna4i:
    2.nai malkoto 4islo dvucifreno deto moje da izberete e 10 a 10-1-0=9
    zna4i imame 4islata ot 81 do 9.
    Znaka koito e na 81 se povtarja i pri 72 i pri 63, 54, 45,36,27,18,i 9 t.e prez 9.
    3.ako vseki napi6e kakvo 4islo e polu4il zalagam 1000000 leva 4e e mejdu tezi.
    4islata ot 99 do 90 po formulata =81
    ot 89 do 80 =72
    ot 79 do 70 = 63
    .............
    ot 19 do 10=9
    A SEGA ISKAM 2 TO4KI V GLAVOBLUSKANICITE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    OBJASNIH VI GO BE HORA A VIE MI GOVORITE ZA DIAGONALI!A NJAKOI DAJE NE SA MI PRO4ELI POSTA I SE U4UDVAT I VIKAT "NEZNAM KAK STAVA!"
    SAMO Josefinne ZNAE ZA KVO STAVA VUPROS, MAI I DVETE SME OT MATEMATI4ESKI PARALELKI A?

Браво на бъдещите големи математици! Пляс- пляс

Everything around you is HIP-HOP!!!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от bad4e
    Браво на бъдещите големи математици! Пляс- пляс
    Няма6е нужда хаха

Е, моля ти се, как да няма нужда! Това може да са велики хора в бъдеще, може да разкрият някои други математически главоблъсканици... Да се радваме че имаме така надарени млади хора, бъдещето на България

Everything around you is HIP-HOP!!!

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Vtoroto e pulna glupost, shtoto si namislih chislo a ne mi se padna to ... A purvoto predi kato ne bqha razprostraneni komputrite pomnq nqkfi broshuri razdavaha za nqkfi sekti li beshe ot nqkaf vestnik li ne pomnq i gledash v nego i posle stenata i opaa.. Kato gledate kartinkata ne vijdate nishto osobeno osven ochertaniqta, ama kato poglednete stenata se "invert"-irat cvetovete, bqloto - cherno , chernoto- bqlo i se poqvava obraza... Az znam edin nomer , kudeto mojesh da vidish cherep. Sqdash i pochvash da si natiskash ochite s dlani, ama silno, no vse pak ne tolkova silno, che da gi prusnesh ... I posle nqkoi priqtel zastava pred teb i ti ,kato si si natiskal/a ochite okolo 1 min i go poglednesh izvednyj i vse edno vijdash cherep...
    Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!

Голям фен
    Град
    Ямбол
    Само на мен ли не ми се отварят...

nqkoi put matematicite trqbva da mi napi6at doma6noto po matematika 6eguvam se razbira se!

Любовта е най-висшата степен на омразата

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Ми аз знам за какво става въпрос щото гаджето е от СМГ-то и той го зацепи и ми го обясни. Иначе аз си зубкам литература и история...много ме бива напоследък да говоря със заплетени термини като например "През времето между двете световни войни либерализма се намира в криза , а настроенията от Първата световна война са подслили националистическите чувства, което довежда до идеологията на фашизма в Италия, който по-късно намира почва в Германия, където е установен десен тоталитаризъм ." Е, пък ако преди някой ми ги беше изръсил тия думи щях да му мигам на парцалки, ама сега не само ги разбирам, ами и ги казвам . Много съм горда от себе си
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Фен
    Град
    Planet Earth
    united_colors evala poluchavash priza za nai-golemiqt matematik vyv foruma no offence za ostanalite :P
    If today was perfect, there would be no need for tomorrow...

Повече от фен
    heheh 10x

Повече от фен
    не се из4ервявай много,4е току-виж си се смалила от срам... после кой ще смята на форумци,а? мисли6 ли за нас? егоистка

Vurhovni sa!!!!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от bad4e
    Е, моля ти се, как да няма нужда! Това може да са велики хора в бъдеще, може да разкрият някои други математически главоблъсканици... Да се радваме че имаме така надарени млади хора, бъдещето на България
    хаха май не ми схвана базика - да не мисли6,4е казвах,4е няма нужда да хвали6 тях? казах,4е няма нужда да ме хвали6 мен хаха

http://www.mistralbg.com/Temp/digita...freakness.html

ето пак същия като 2рия сайт ама на БГ :P :P
    -===Sviknala sum da razdavam po munichko ot svoeto surce,no chesto cqloto go davam i posle go subiram po zrunce.Ne mi e tujna tazi teorema,che vseki obich iska da dade,a mi e tujno,che vseki alchno vzema,a posle nishtichko ne iska da dade===-

Повече от фен
    Град
    Кой ли го интересува!?
    Цитирай Първоначално написано от jessica
    http://www.mistralbg.com/Temp/digital%20image/freakness.html

ето пак същия като 2рия сайт ама на БГ :P :P
    Дам,eто и 3-ти бг сайт(същите неща): http://www.potter-mania.com/index.php?page=101
    Get me,
    Roll me,
    Light me,
    Smoke me!

Guest
    много е як не знам как става този номер ама много му се радвам :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си