еее жестоко, брао монтанапървото не стана от 1вия път, но после имах успех,а второто... секи път
![]()
Бааааа хора не пускайте такива работи.Изпалщих се![]()
![]()
И 2 ги знам отдавна.Не мога да разбера тва 2 с числата как е великоА за Ийсус ами то всеки човек може да го види и без да ги гледа онея точки.Стига да вярваш...
wow mno sa qki i dveteaz znam edin site za magii.nqkoi ot vas moje da go e vijdal www.magicaura.com ako se porazrovite ima interesni ne6ta
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
Qko Qko Qko![]()
OBJASNIH VI GO BE HORA A VIE MI GOVORITE ZA DIAGONALI!A NJAKOI DAJE NE SA MI PRO4ELI POSTA I SE U4UDVAT I VIKAT "NEZNAM KAK STAVA!"Първоначално написано от united_colors
SAMO Josefinne ZNAE ZA KVO STAVA VUPROS, MAI I DVETE SME OT MATEMATI4ESKI PARALELKI A?
Браво на бъдещите големи математици! Пляс- пляс![]()
Everything around you is HIP-HOP!!!
Е, моля ти се, как да няма нужда! Това може да са велики хора в бъдеще, може да разкрият някои други математически главоблъсканици... Да се радваме че имаме така надарени млади хора, бъдещето на България![]()
![]()
Everything around you is HIP-HOP!!!
Vtoroto e pulna glupost, shtoto si namislih chislo a ne mi se padna to... A purvoto predi kato ne bqha razprostraneni komputrite pomnq nqkfi broshuri razdavaha za nqkfi sekti li beshe ot nqkaf vestnik li ne pomnq i gledash v nego i posle stenata i opaa.. Kato gledate kartinkata ne vijdate nishto osobeno osven ochertaniqta, ama kato poglednete stenata se "invert"-irat cvetovete, bqloto - cherno , chernoto- bqlo i se poqvava obraza... Az znam edin nomer , kudeto mojesh da vidish cherep. Sqdash i pochvash da si natiskash ochite s dlani, ama silno, no vse pak ne tolkova silno, che da gi prusnesh
... I posle nqkoi priqtel zastava pred teb i ti ,kato si si natiskal/a ochite okolo 1 min i go poglednesh izvednyj i vse edno vijdash cherep...
Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!
nqkoi put matematicite trqbva da mi napi6at doma6noto po matematika6eguvam se razbira se!
Любовта е най-висшата степен на омразата
Ми аз знам за какво става въпрос щото гаджето е от СМГ-то и той го зацепи и ми го обясни. Иначе аз си зубкам литература и история...много ме бива напоследък да говоря със заплетени термини като например "През времето между двете световни войни либерализма се намира в криза , а настроенията от Първата световна война са подслили националистическите чувства, което довежда до идеологията на фашизма в Италия, който по-късно намира почва в Германия, където е установен десен тоталитаризъм ." Е, пък ако преди някой ми ги беше изръсил тия думи щях да му мигам на парцалки, ама сега не само ги разбирам, ами и ги казвам . Много съм горда от себе си![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
united_colors evalapoluchavash priza za nai-golemiqt matematik vyv foruma
no offence za ostanalite :P
If today was perfect, there would be no need for tomorrow...
heheh 10x![]()
не се из4ервявай много,4е току-виж си се смалила от срам... после кой ще смята на форумци,а? мисли6 ли за нас? егоистка![]()
Vurhovni sa!!!!
хаха май не ми схвана базика - да не мисли6,4е казвах,4е няма нужда да хвали6 тях? казах,4е няма нужда да ме хвали6 мен хахаПървоначално написано от bad4e
http://www.mistralbg.com/Temp/digita...freakness.html
ето пак същия като 2рия сайт ама на БГ :P :P
-===Sviknala sum da razdavam po munichko ot svoeto surce,no chesto cqloto go davam i posle go subiram po zrunce.Ne mi e tujna tazi teorema,che vseki obich iska da dade,a mi e tujno,che vseki alchno vzema,a posle nishtichko ne iska da dade===-
Дам,eто и 3-ти бг сайт(същите неща): http://www.potter-mania.com/index.php?page=101Първоначално написано от jessica
Get me,
Roll me,
Light me,
Smoke me!
много е якне знам как става този номер ама много му се радвам
:P