- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- черни момичета
air_J rasist si shtoto si slab - omrazata kam nqkoi neshto ili nqkoga e priznak na slabost kakto i bolkata - tq e priznak na slabost![]()
Mi i az ne sym rasistka. Kofti e da delish horata na beli, cherni, jylti i .... to oshte malko i tziklameni shte izmislqt .... Az sym hodila s mulat. Nego mnogo hora ne go haresvat kato chovek, men togava me kefeshe. Beshe sladur, makar che sega ne si govorim mnogo. Pyk da bqhte vidqli kakyv udar shteshe da poluchi baba mi kato razbra........
Be angel, Be devil, Be fame
mi 6to da ne trugna.ima i gadnqri ima i du6i4ki.ima grozni,ima i krasivi.kato belite.samo deto sa 4erni.ne sum rasistka i nqma da mi puka dali gajeto mi e 4eren ili bql
Любовта е най-висшата степен на омразата
za negrite si prav.i za ciganite su6to.prosto ot ciganite po gadni nqmaПървоначално написано от ©@|)@|\/|@®73®1
![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
Нее ееее честноо. Искам и аз да ходя със мулат пъкПървоначално написано от VeShti4kAta
)))))))))))))))))) ;]
Everything around you is HIP-HOP!!!
Не,не мисля че съм расистка..Намирам негрите за много секси..Особенно някой от тях,но виж с циганин..Никога не бих могла да бъда..Към тях изпитвам съжаление...
Words don't come easy to me...
How can I find a way to make you see...
I love you...I will fly to tha moon and back
if you be my baby...
OHHHHHHHH,SUPER SA!!!!!!!!!v moeto daskalo ima nqkolko negri a predi 2 godini hodih s 1din negur , koito be6e super qk!!!!!!mnogo krasiv,sexy,s plo4ki i adski naduren !!!![]()
dosta se pozabavlqh s nego,prosto po harakter sa super qki hora,prosto sa super ,nqmam dumi,samo ,4e ima6e 1din maluk problem ,penisut my be6e malko golemi4uk(okolo 10 incha)i prosto purvite nqkolko puti kato spah s nego dokato svikna ,napravo be6e adskoto mu4enie i bolka ,bez maitap!!!!1din put daje se razplakah ot bolka,6toto kato go vkara celiq i imah 4yvstvoto ,4e me razcepiha na 2polovini i nikoga nqma da stana cqla otnovo ,oba4e sexa snego be6e supe,oba4e boleznen!!!!Imah 4yvstvoto ,4e pravq sex sus kon ili pone 2ma mi go rugat v su6tatat dupka ednovremmeno ,a toi si ymira6e ot kef ,kato me gleda6e kak se viq ot bolka i ydovolstvie!!!!!!!
![]()
![]()
mi ne sum rasistkai ne bih otkaza ako e nqkuv gotin
btw az sum hodila s takova mom4e ...ama ne beshe takuv 4isto 4eren mi nqkuv mnogo qk shokoladov takuv....... ( hehe az kakvato sum blichka i sineoka puk toi edno shokolad4e.... prosto jestoka kombinaciq
![]()
![]()
![]()
![]()
)
aBeP4eTomi ela mi na gosti i shti namerim nqkoi
hehe edin mistar mokri bokserki nqma da otkajesh nali
![]()
![]()
Да расит съм, няма да пиша нищо повече защото няма да ви харесат редовете които мога да начаткам...
П.П. Онуй... ЦСКА-рчето е много право
Не се имам за расистка...но не бих тръгнала с черен![]()
Words don't come easy to me...
How can I find a way to make you see...
I love you...I will fly to tha moon and back
if you be my baby...
az syshto ne sym rasistka kakto nqkoi dr.or fotuma i sashto mn se kefq na negrite mn sa gotini..adskite sa...![]()
Az SyM sI gAzE i Za DrUgItE hIcH nE mE e*e !!!
Ъ...ми не,не съм расистка що се отнася до негри.Имам близки приятели мулати,изпадам в екстаз когато на сцената разни негри ми пеят,текат ми лигите като видя някой красив мулат...еми да...не съм расистка хах
Ами аз не съм расистка по отношение на турците,за негрите също,но честно казано никога не бих тръгнала с такова момче!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Ами аз не съм расистка по отношение на турците,за негрите също,но честно казано никога не бих тръгнала с такова момче!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Негрите са яки, но би ме било малко страх заради размера![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
БъзлаПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
Харесвам ги, да (:
Само че може би и мен ще ме е страх да тръгна с негър..![]()
What you give is what you get!
Ами освен че са тъпи като манастирска джапанка друго не се сещам...
голям процент от белите също са простидаже повече от негрите
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
90% от хората са прости.
има си и готини,и прости негри...
същото,катко е и при останалите раси...
Прав сиПървоначално написано от Аспарух
![]()