.
Затворена тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 135
    Цитирай Първоначално написано от Българска SS легия
    Цитирай Първоначално написано от _SL_
    голям процент от белите също са прости даже повече от негрите
    За теб знаем.
    за теб сега научихме

Супер фен
    Град
    в килера
    Хората могат да бъдат тъпи без значение от расата им. Има тъпи българи, американци, англичани, африканци и т.н. Който и професор да се опитва да ми докаже, че негрите (или който и да било) е по-тъп или по-умен, няма да му повярвам.
    По темата - не бих тръгнала с негър, не защото съм расистка, а защото просто не са мой тип [-o<

ако негрите са ниско интелигентни,то това е в резултат на слабото развитие на африканските държави.
    не им е заложено генетично,както,струва ми се,мисли булшинството.

Град
    София
    Научно доказано е, че предствител на арийската раса е средно 3 пъти по-интелигентен от представител на негроидната раса. Опровергайте ме като ми кажете някой негър, който е/бил/ по-умен от Айнщайн.

Супер фен
    Град
    в килера
    Цитирай Първоначално написано от Аспарух
    Цитирай Първоначално написано от zloto
    Хората могат да бъдат тъпи без значение от расата им. Има тъпи българи, американци, англичани, африканци и т.н. Който и професор да се опитва да ми докаже, че негрите (или който и да било) е по-тъп или по-умен, няма да му повярвам.
    По темата - не бих тръгнала с негър, не защото съм расистка, а защото просто не са мой тип [-o<
    к***во, има ли велик учен или откривател, който да е негър?
    Чернилките са най-примитивната и нисша раса, всички тестове за интелигентност и генетични проучвания го доказват. Те са и расата, която е генетично най-близка до маймуните. На обратния полюс са етническите българи, които превъзхождат умствено всички останали етноси и раси.
    Това е защото много малко от тях имат достъп до образование, не защото генетично са си тъпи. А и българите не сме кой знае колко умни - виж в каква мизерия живеем и какви неща вършим. Простотията е навсякъде по света
    Да, вярно е че няма негри които са станали велики учени. Също няма и кой знае колко жени които са велики учени, но това не значи че сме по-тъпи

Град
    София
    Чернилките са най-примитивната и нисша раса, всички тестове за интелигентност и генетични проучвания го доказват. Те са и расата, която е генетично най-близка до маймуните. На обратния полюс са етническите българи, които превъзхождат умствено всички останали етноси и раси.
    Това е защото много малко от тях имат достъп до образование, не защото генетично са си тъпи. А и българите не сме кой знае колко умни - виж в каква мизерия живеем и какви неща вършим. Простотията е навсякъде по света
    Българите,германците,итали анците и тн. са арийци. Научно доказано е, че най-развит мозък имаме ние. Това че част от днешното поколение пропада не значи, че всички са глупави.

Супер фен
    Град
    в килера
    Цитирай Първоначално написано от kakaomen
    Българите,германците,итали анците и тн. са арийци. Научно доказано е, че най-развит мозък имаме ние. Това че част от днешното поколение пропада не значи, че всички са глупави.
    Е да, може би имаме по-голям мозъчен капацитет, просто не го използваме както трябва. Което пак не ни прави по-умни

Град
    In a bathtub full of ether......
    Това са абсолютни глупости......Българите не са с нищо повече от който и да е друг народ с малки изключения......самото твърдение че българите са нещо повече е признак на въпиюща простотия.....

Супер фен
    Град
    в килера
    zloto написа:
    Това е защото много малко от тях имат достъп до образование, не защото генетично са си тъпи.

Напротив, това оправдание не минава, тъй като негрите в САЩ, Англия, Франция и Холандия, които вече неколко поколения живеят там, са поставени в абсолютно същите условия като европейците, но резултатите им са също така отчайващи като на африканските им събратя от Камерун, Уганда и т.н.
    тъпи са, защото нямат достъп до добро образование, живеят в гета и т.н.
    Има много негри, които работят нещо престижно, образовани са и водят нормален начин на живот.

Цитат:
    А и българите не сме кой знае колко умни - виж в каква мизерия живеем и какви неща вършим.

Ние българите сме най-умни, това е доказано чрез множество тестове. Нашите математици и физици са в челната тройка по резултати на международни олимпиади, през последните десетилетия, като само Китай, Русия и САЩ са с много малко точки пред нас, но ние сме само 6 милиона а образованието ни е най-слабо в Европа, а тия държави са с по неколко стотин милиона население (а Китай над 1 милиард) и отделят много повече средства за образование. Това че сме в икономическа криза е заради комунистическия период и последвалата псевдо-демократична "реформа", която доунищожи държавата ни.
    Е да, но хората които печелят такива олимпиади са 1 на 1000, не са всички такива. Иначе да, донякъде съм съгласна. Но да кажеш че българите са най-умни е абсурд. Не може всички да се поставят под общ знаменател.

Цитат:
    Да, вярно е че няма негри които са станали велики учени. Също няма и кой знае колко жени които са велики учени, но това не значи че сме по-тъпи Smile

Напротив, по-тъпи сте, това също е доказано. Но не ми се сърди, това е самата истина. Mr. Green
    аз пък си мислех че е доказано точно обратното

Град
    Защо като българите са толкова умни България е толкова изостанала държава ? Заради комунизма ? ХахаХ да бе......
    Или пък сигурно заради гнусния еврейско-турски заговор имащ за цел да експлоатира задкулисно българския народ ?
    От гъза ли черпиш с пълни шепи фактите си или ще ми предоставиш източници, българофилски ми приятелю ?

тъпи са, защото нямат достъп до добро образование, живеят в гета и т.н.
    Има много негри, които работят нещо престижно, образовани са и водят нормален начин на живот.
    Ами ето, ти самата се опровергаваш. Доста чернилки посещават нормални училища, получават същото образование, каквото и белите, но просто резултатите им от тестове и изследвания са по-ниски от тия на европеидите.
    Да не би да казваш,че всички бели учат,а масата негри-не?
    Зависи от самия човек: учи ли му се-учи,пък цвета на кожата не е от значение.

Град
    Пак не показа никакви факти кататоничен зародиш недоомазан.....
    Не ме интересува как върви държавата защото аз съм паразит и само я използвам....как ти харесва този сценарии а недъгава лайнарска брантия ? Само наблюдавам отстрани и дискутирам....Не се правя на националист, защото в това няма смисъл.....

Виждам че можеш да обиждаш, бастун увехнал, но не виждам да си защитаваш тезата....Хайде отговори на въпроса защо след като са българите най-умни държавата е толкова назад ?

Град
    Източника ти е само един така ли да разбирам ?
    Този твои НАЙ-ГОЛЯМ учен споменава ли колко велика нация са българите ?
    Разкажи ми повече......

Цитирай Първоначално написано от extreme_
    Да не би да казваш,че всички бели учат,а масата негри-не?
    Зависи от самия човек: учи ли му се-учи,пък цвета на кожата не е от значение.
    Не, искам да кажа, че негрите и да учат файда нема и това е ДОКАЗАНО, откривателят на ДНК и най-големия учен в САЩ го казва. Както и хилядите тестове и проучвания. Негрите са много по-назад в еволюционното си развитие. Но не само негрите са на ниско умствено ниво, но и децата от смесени бракове. Дори мелезите са още по-назад, тъй като при тех се получават и много странични ефекти.
    Обучението им не е добро,за това.
    Аз се опитвам да ти обясня,че не им е генетично заложено да са ниско интелигентни...И не говоря за всички негри,а за такива в определени райони на света (Африка например)

Град
    Защо тогава икономическият подем в другите държави е по-бърз ?
    Защото българите са най-умни пък и най-работливи, нали келеме простодушно.....
    Ако са били умни защо строиха комунизъм а, абнормална ректална хламидия ?

Малко ми звучиш като Тодор Живков с тия многобройни тестове и олимпиади......
    "България надмина 10 пъти САЩ по производство на авотмобили и кораби" а ?

Град
    Има лека разлика в това собствените ти мечти и желания да се представят като факти(комунистическите лидери) и самите факти, дори и такъв дървен черпак като теб ще се съгласи......
    Това малко петънце на картата наречено България отдавна не е великата сила която е била а сега съществува само в главата ти.....и никога няма да бъде проумей го......

Град
    Затова ако излезеш навън и попиташ някой възрастен човек, ще ти каже че му е било хубаво по време на комунизма.....На хората им е харесвало това е истината кривомъд малформиран дрисък......Много са се чувствали добре......
    Единици са били тези на които не им е харесвало.....Много много хора си имали изгода да бъде комунизъм.....ти се опитваш да кажеш че едва ли не всичко е било против волята на народа.....Смехотворно.....

Град
    ХАХАха хайде пак започваме......

Не се опитвай да прокарваш идеята че комунизма е виновен че хората са мързеливи......Това си е само тяхна вина.....Ако искаш да си мързелив ще си такъв и при комунизъм и при демокрация същото се отнася и ако искаш да се трудиш......
    Това че си надъхан националист почти напълно оправдава простотията ти, затова няма повече да давам гласност на обидната ми жлеза.....Дори обидите са ти еднакви,беанални и безинтересни, точно като измислените от теб "факти" че българите са доказано най-великия народ.....Сигурно си от хората на които за всичко комунизма и чужденците са им виновни....

Град
    Ехехе след като на премного изстрадалият ти и промит мозък не му е ясно, ще ти поясня първо че съм момиче.....После ще ти кажа че е много лесно да обвиняваш всичко друго но не и себе си за собствените си грешки....
    Ако кажа че комунизма е виновен че си тъп......няма да бъдя права, защото виновни са родителите ти(страдащи от фронтотемпорална деменция), създали те в пристъп на маниакална шизофрения,докато похапват пилешки хапки от разпрания корем на отдавна разложената ти и окачена на бесило на тавана умряла баба......

Град
    Кой е казал че е грешка......казвам че народа си е мързелив а не комунизма го е направил такъв......Също така ти сам каза че другите държави също са били в икономическа криза но те никой не обвиняват а работят по въпроса да се измъкнат.....Тук само знаят да се оплакват....

Този разговор си го сейвам, някой ден ще стане прекрасен сит ком от него

Град
    ХАха има нещо такова......

Град
    Това не доказва че комунизма е направил българите мързеливи....това показва че преди българите са били трудолюбиви......Времената се менят, начина на мислене също, дори жаждата за мързел.....

Обучението им не е добро,за това.
    Аз се опитвам да ти обясня,че не им е генетично заложено да са ниско интелигентни...И не говоря за всички негри,а за такива в определени райони на света (Африка например)
    А аз се опитвам да ти обясня, че им е генетично заложено да са тъпи (казва го човекът, открил гените и ДНК), тъй като в Америка и Англия обучението им е еднакво с това на белите, но пак са си тъпи. Тука не говорим за африканските негри, които живеят в джунглата и още не са открили огъня, а за ония чернилки, които са израстнали в нормални цивилизовани страни и получават нормално образование като белите.

не са по-тъпи от някои бели.

не са по-тъпи от някои бели.
    Тука не говорим за "някои", а за негрите и белите като цяло. Разбира се, че има и тъпи европеиди. Но катоцяло закономерностите са такива - най-ниско са негрите, над тех са всички останали, а българите са върхо на пирамидата.
    не можеш да поставяш представителите на една цяла раса под общ знаменател.

не знам на какво се дължи ненавистта ти към негрите,но много грешиш в преценките си.

умни тъмнокожи има.
    има и тъпи червенокожи,бели,жълти,бен ени...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си