- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- черни момичета
за теб сега научихмеПървоначално написано от Българска SS легия
![]()
Хората могат да бъдат тъпи без значение от расата им. Има тъпи българи, американци, англичани, африканци и т.н. Който и професор да се опитва да ми докаже, че негрите (или който и да било) е по-тъп или по-умен, няма да му повярвам.
По темата - не бих тръгнала с негър, не защото съм расистка, а защото просто не са мой тип [-o<
ако негрите са ниско интелигентни,то това е в резултат на слабото развитие на африканските държави.
не им е заложено генетично,както,струва ми се,мисли булшинството.
Научно доказано е, че предствител на арийската раса е средно 3 пъти по-интелигентен от представител на негроидната раса.Опровергайте ме като ми кажете някой негър, който е/бил/ по-умен от Айнщайн.
![]()
Това е защото много малко от тях имат достъп до образование, не защото генетично са си тъпи. А и българите не сме кой знае колко умни - виж в каква мизерия живеем и какви неща вършим. Простотията е навсякъде по светаПървоначално написано от Аспарух
Да, вярно е че няма негри които са станали велики учени. Също няма и кой знае колко жени които са велики учени, но това не значи че сме по-тъпи![]()
Българите,германците,итали анците и тн. са арийци. Научно доказано е, че най-развит мозък имаме ние. Това че част от днешното поколение пропада не значи, че всички са глупави.Първоначално написано от zloto
![]()
Е да, може би имаме по-голям мозъчен капацитет, просто не го използваме както трябва. Което пак не ни прави по-умниПървоначално написано от kakaomen
![]()
Това са абсолютни глупости......Българите не са с нищо повече от който и да е друг народ с малки изключения......самото твърдение че българите са нещо повече е признак на въпиюща простотия.....
тъпи са, защото нямат достъп до добро образование, живеят в гета и т.н.zloto написа:
Това е защото много малко от тях имат достъп до образование, не защото генетично са си тъпи.
Напротив, това оправдание не минава, тъй като негрите в САЩ, Англия, Франция и Холандия, които вече неколко поколения живеят там, са поставени в абсолютно същите условия като европейците, но резултатите им са също така отчайващи като на африканските им събратя от Камерун, Уганда и т.н.
Има много негри, които работят нещо престижно, образовани са и водят нормален начин на живот.
Е да, но хората които печелят такива олимпиади са 1 на 1000, не са всички такива. Иначе да, донякъде съм съгласна. Но да кажеш че българите са най-умни е абсурд. Не може всички да се поставят под общ знаменател.Цитат:
А и българите не сме кой знае колко умни - виж в каква мизерия живеем и какви неща вършим.
Ние българите сме най-умни, това е доказано чрез множество тестове. Нашите математици и физици са в челната тройка по резултати на международни олимпиади, през последните десетилетия, като само Китай, Русия и САЩ са с много малко точки пред нас, но ние сме само 6 милиона а образованието ни е най-слабо в Европа, а тия държави са с по неколко стотин милиона население (а Китай над 1 милиард) и отделят много повече средства за образование. Това че сме в икономическа криза е заради комунистическия период и последвалата псевдо-демократична "реформа", която доунищожи държавата ни.
аз пък си мислех че е доказано точно обратнотоЦитат:
Да, вярно е че няма негри които са станали велики учени. Също няма и кой знае колко жени които са велики учени, но това не значи че сме по-тъпи Smile
Напротив, по-тъпи сте, това също е доказано. Но не ми се сърди, това е самата истина. Mr. Green![]()
Защо като българите са толкова умни България е толкова изостанала държава ? Заради комунизма ? ХахаХ да бе......
Или пък сигурно заради гнусния еврейско-турски заговор имащ за цел да експлоатира задкулисно българския народ ?![]()
![]()
От гъза ли черпиш с пълни шепи фактите си или ще ми предоставиш източници, българофилски ми приятелю ?
Да не би да казваш,че всички бели учат,а масата негри-не?Първоначално написано от Аспарух
![]()
Зависи от самия човек: учи ли му се-учи,пък цвета на кожата не е от значение.
Пак не показа никакви факти кататоничен зародиш недоомазан.....![]()
Не ме интересува как върви държавата защото аз съм паразит и само я използвам....как ти харесва този сценарии а недъгава лайнарска брантия ? Само наблюдавам отстрани и дискутирам....Не се правя на националист, защото в това няма смисъл.....
![]()
Виждам че можеш да обиждаш, бастун увехнал, но не виждам да си защитаваш тезата....Хайде отговори на въпроса защо след като са българите най-умни държавата е толкова назад ?![]()
Източника ти е само един така ли да разбирам ?
Този твои НАЙ-ГОЛЯМ учен споменава ли колко велика нация са българите ?
Разкажи ми повече......
Обучението им не е добро,за това.Първоначално написано от Аспарух
Аз се опитвам да ти обясня,че не им е генетично заложено да са ниско интелигентни...И не говоря за всички негри,а за такива в определени райони на света (Африка например)
Защо тогава икономическият подем в другите държави е по-бърз ?
Защото българите са най-умни пък и най-работливи, нали келеме простодушно.....
Ако са били умни защо строиха комунизъм а, абнормална ректална хламидия ?
Малко ми звучиш като Тодор Живков с тия многобройни тестове и олимпиади......![]()
"България надмина 10 пъти САЩ по производство на авотмобили и кораби" а ?![]()
![]()
![]()
Има лека разлика в това собствените ти мечти и желания да се представят като факти(комунистическите лидери) и самите факти, дори и такъв дървен черпак като теб ще се съгласи......
Това малко петънце на картата наречено България отдавна не е великата сила която е била а сега съществува само в главата ти.....и никога няма да бъде проумей го......
Затова ако излезеш навън и попиташ някой възрастен човек, ще ти каже че му е било хубаво по време на комунизма.....На хората им е харесвало това е истината кривомъд малформиран дрисък......Много са се чувствали добре......
Единици са били тези на които не им е харесвало.....Много много хора си имали изгода да бъде комунизъм.....ти се опитваш да кажеш че едва ли не всичко е било против волята на народа.....Смехотворно.....
ХАХАха хайде пак започваме......
![]()
Не се опитвай да прокарваш идеята че комунизма е виновен че хората са мързеливи......Това си е само тяхна вина.....Ако искаш да си мързелив ще си такъв и при комунизъм и при демокрация същото се отнася и ако искаш да се трудиш......
Това че си надъхан националист почти напълно оправдава простотията ти, затова няма повече да давам гласност на обидната ми жлеза.....Дори обидите са ти еднакви,беанални и безинтересни, точно като измислените от теб "факти" че българите са доказано най-великия народ.....Сигурно си от хората на които за всичко комунизма и чужденците са им виновни....![]()
Ехехе след като на премного изстрадалият ти и промит мозък не му е ясно, ще ти поясня първо че съм момиче.....После ще ти кажа че е много лесно да обвиняваш всичко друго но не и себе си за собствените си грешки....
Ако кажа че комунизма е виновен че си тъп......няма да бъдя права, защото виновни са родителите ти(страдащи от фронтотемпорална деменция), създали те в пристъп на маниакална шизофрения,докато похапват пилешки хапки от разпрания корем на отдавна разложената ти и окачена на бесило на тавана умряла баба......
Кой е казал че е грешка......казвам че народа си е мързелив а не комунизма го е направил такъв......Също така ти сам каза че другите държави също са били в икономическа криза но те никой не обвиняват а работят по въпроса да се измъкнат.....Тук само знаят да се оплакват....![]()
Този разговор си го сейвам, някой ден ще стане прекрасен сит ком от него![]()
ХАха има нещо такова......![]()
Това не доказва че комунизма е направил българите мързеливи....това показва че преди българите са били трудолюбиви......Времената се менят, начина на мислене също, дори жаждата за мързел.....
не можеш да поставяш представителите на една цяла раса под общ знаменател.Първоначално написано от Аспарух
не знам на какво се дължи ненавистта ти към негрите,но много грешиш в преценките си.
умни тъмнокожи има.
има и тъпи червенокожи,бели,жълти,бен ени...