.
Затворена тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 135
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от kakaomen
    Научно доказано е, че предствител на арийската раса е средно 3 пъти по-интелигентен от представител на негроидната раса. Опровергайте ме като ми кажете някой негър, който е/бил/ по-умен от Айнщайн.
    До тук четох темата и спрях.
    Много е смешна!
    Айщайн е еврейн бе кух ;(
    Специално Аспарух, не познавам по-глупава от него нигга ;>
    Ако бях жена, схтях да намирам някой висок и силен негър, за доста по сексапилен от някой слаб и мършав арийец

Guest
    Научно доказано е, че предствител на арийската раса е средно 3 пъти по-интелигентен от представител на негроидната раса. Опровергайте ме като ми кажете някой негър, който е/бил/ по-умен от Айнщайн.
    До тук четох темата и спрях.
    Много е смешна!
    Айщайн е еврейн бе кух ;(
    Специално Аспарух, не познавам по-глупава от него нигга ;>
    Ако бях жена, схтях да намирам някой висок и силен негър, за доста по сексапилен от някой слаб и мършав арийец

Guest
    Само 1 нещо ще питам Аспарух.
    Как така сме по виши от всички останали, а сме така изостанали?
    Ако бяхме толкова умни, нямаше да оставим еврей,мавританци,римляни,с кви да ни манипулират.
    При всеки народ има "нихилистични антиХнарод".
    Смешен си много.
    Специал К, мразя те!
    Така и не ми отговори на ЛСто и не направих нито едно от двете за нова годин.
    Хайййтттееее!

Град
    In a bathtub full of ether......
    Трябва да е станала грешка защото ти отговорих.....Така или иначе вече е късно но все пак си провери личните да видим дали сега си получил нещо....
    Дори си бях помислила че си последвал предложението ми и нещо се е объркало и затова не пишеш......

Кефят ме чернокожите. Тях даже ги толерирам повече, отколкото назе. Не съм ходил в С.А.Щ но брат ми е бил там и ми каза че тамошните Афро-Американци са точно като във филмите - говорят като картечници и са окичени с ланци.

Една случка от училище:
    Имам една съученичка(Реджина), която е мулат. Много е печена. Веднъж двама съученици ми свиха учебниците и аз им викам" Ей, негри, върнете ги бе", без да се усетя, че тя е зад мене. Естествено и се извиних. Даже два пъти. И ми прости. Всъщност тя не се засегна, но въпреки това Аз бях длъжен да и се извиня.

Негриии....оооо негриииии.....
    А циганетата...нямам против...определено имам известни предубеждения,но напоследък и те съвсем си отидоха.Някой бели са много по-големи шибаняци от някой цигани,ебаси...
    Опира си до човека.

Град
    София
    Вие не разбрахте ли, че не става дума за определни индивиди, а за цялата раса ?!

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Цитирай Първоначално написано от Аспарух
    Вие не разбрахте ли, че не става дума за определни индивиди, а за цялата раса ?!
    По-тъпи от негрите са само антирасистите, така че е напълно нормално да не разбират...
    Супер, аз съм най-тъпа!
    What you give is what you get!

не можеш да слагаш цяла раса по общ знаменател.

ако ти кажат,че всички бели са тъпи,кво ще стане тогава?

освен това негрите имат пълно основание да мразят белите,докато ние нямаме такова.

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    По-тъпи от негрите са само антирасистите, така че е напълно нормално да не разбират...
    Най-тъп би бил негър-антирасист.

Цитирай Първоначално написано от extreme_
    не можеш да слагаш цяла раса по общ знаменател.

ако ти кажат,че всички бели са тъпи,кво ще стане тогава?

освен това негрите имат пълно основание да мразят белите,докато ние нямаме такова.
    Аз лично не мразя негрите (освен тия, които идват в България), но силно мразя българките, които ги харесват. Просто не мога да си представя, че мога да eба момиче, което преди това е било с чернилка. Не мога да целувам момиче, което е лапало негърски кyр. А и да не забравяме, че над 80% от негрите са носители на СПИН и други заразни болести. Нека не вървим срещу природата! Добрият негър е тоя, който стои по-далеко от България и българските жени! Иначе в Африка нека правят каквото искат, давам им пълна свобода да се самоизяждат и да оплождат антилопи и маймуни.

А това което казваме, че "негрите са тъпи", не е защото ги мразим, а защото е самата истина. Това го казва науката, а в науката нема емоции, "харесване" и "мразене", има само факти.
    пак говорим за негрите в Африка.

Продължавам да твърдя, че американските негри не са с нищо по-тъпи от белите.

разбира се,ако обучението им е на едно ниво.

Guest
    Хората, които харесват негри са най-долната прослойка от обществото. Те са генетично увредени, болни хора, у които липсват основни човешки инстинкти. Към същата група на негрофилите се отнасят и зоофилите, педофилите, некрофилите, педерасите, лудите, наркоманите, сектантите и т.н. Медицината требва да измисли медикаменти, с които тия генноувредени хора да лекуват болните си инстинкти, но това требва да става в специализирани здравни заведения, за да немат никакъв достъп до нормалното общество, преди да са напълно излекувани. Ако науката не успее да изобрети подобно лекарство, тогава требва да се изградят специални трудови лагери, където да бъдат подложени на трудолечение и гладолечение.

Чакам момента, някой да те срещне на улицате и да те пребие ;>
    Жалко, че няма да мога да гледам ;(

Хората, които харесват негри са най-долната прослойка от обществото. Те са генетично увредени, болни хора, у които липсват основни човешки инстинкти. Към същата група на негрофилите се отнасят и зоофилите, педофилите, некрофилите, педерасите, лудите, наркоманите, сектантите и т.н. Медицината требва да измисли медикаменти, с които тия генноувредени хора да лекуват болните си инстинкти, но това требва да става в специализирани здравни заведения, за да немат никакъв достъп до нормалното общество, преди да са напълно излекувани. Ако науката не успее да изобрети подобно лекарство, тогава требва да се изградят специални трудови лагери, където да бъдат подложени на трудолечение и гладолечение.

P.S. Ти си един от тях. Като махнем първото изречение

Негрите те са хора като всички останалиОсвен това са мн сладки

И нека се замислим как се отнасяме с хората, какви сме като личности, дали сме добри... Нека по това съдим, не по цвета на кожата.. Всичко добро
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Малките путки, дето казват, че биха тръгнали с неъг, но не и с циганин са просто жертва на телевизията. Защото не циганите, а негрите по MTV са показвани с луксозни коли и къщи. Малките пиклички тук са си толкова расистки колкото и всички останали, само дето представата им е малко изкривена благодарение на всичката тази анти бяла пропаганда на MTV.
    Ако негрите бяха изкарани в лоша светлина, нямаше да има начин те да се прехласват така по черните си идоли. Ако нещата се показваха обективно, даже щяха да са отвратени.

Цитирай Първоначално написано от Freeminded
    Малките п****, дето казват, че биха тръгнали с неъг, но не и с циганин са просто жертва на телевизията. Защото не циганите, а негрите по MTV са показвани с луксозни коли и къщи. Малките пиклички тук са си толкова расистки колкото и всички останали, само дето представата им е малко изкривена благодарение на всичката тази анти бяла пропаганда на MTV.
    Ако негрите бяха изкарани в лоша светлина, нямаше да има начин те да се прехласват така по черните си идоли. Ако нещата се показваха обективно, даже щяха да са отвратени.
    повечето,писали в темата точно това мислят,че представляват черните... 50 cent,Akon и не знам си кви още... богати,облечени добре,с коли,слава...

в действителност това няма много общо с истината...и въпреки това,те не са по-малко хора от останалите раси.

може Айнщайн да е по-умен от Майкъл Джордан,но това не го прави по-малко талантлив от него-просто е по-добър в различна сфера.

Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Интересно ми е тия малки п*тки,които биха тръгнали с негър,що не биха тръгнали с циганин? Как така хем не сте расисти,хем сте предубедени срещу мангалите и не бихте тръгнали с мангал?
    Нещо сами си противоречите
    И все пак сте расисти.
    Защото повечето черни в България са деца на посланици и дипломати, ако гетата бяха пълни с негри вместо с цигани ефекта щеше да е обратния Циганите в Америка сигурно са секси и сладки...

Цитирай Първоначално написано от extreme_
    повечето,писали в темата точно това мислят,че представляват черните... 50 cent,Akon и не знам си кви още... богати,облечени добре,с коли,слава...
    Това е заради PR-ите им главно

Не обичам расисти, но негрофили направо мразя.

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    anaLRial обича да го поема анално от негри!

Btw не съм расист но не съм и чак някъв луд фен на черните..зависи от човека!

Но това да си няква малка пикла която пише с 5 различни нюанса на розовото постовете си..е това вече е простотия!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

ОМГ, вие нещо не сте наред Какво съм казала, че не трябва да се съди за хората по цвета на кожата и тем подобни неща.. Че всички сме хора, независимо какви и от къде сме.. За какви се мислите, че да казвате кой какъв е , като ясно личи, че не сте се видяли отстрани По тая тема писах, защото беше за това дали харесвате такива момчета, е? ако се интересувате, няма значение какъв ше е цвета на кожата на човека, стига самия човек да ми допадне. А с такива долни същества като вас (тези, които се изказаха по мой адрес) няма нужда да си хабя думите. То си личи колко ви е акъла, недорасляци....
    П.П. - Земете се погледнете първо себе си и тогава си преценете дали трябва да казвате кой какъв е.
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Готово!Погледнах се и ... прецених че мога да казвам кой какъв е!
    LOSER
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Град
    Сливен
    Мен ме кефят негърките ама не тея дето са черни като катран ами по такива шоколадови и съм много навит на такава

tyka mn negrofilki mn ne6to kyr za tqh,kyr za mtv
    NON MOLLARE MAI!!! НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!

Мега фен Аватара на EarthShaker
    какво значение има кожата...

Каквото и цвета на очите... някои не хресват синеоки и това е!

Ми и те са хора :] и нямам нищо против тях :]]

Ох става въпрос за манталитет! Не мисля, че някой може да твърди колко "готини" са негрите при положение, че не познава такива. Както някой беше споменал, като познаваш няколко негъра, които са синове на дипломати, не можеш да направиш реалната си преценка за тях, така че тази тема е напълно безмислена.
    Без свинщина няма купон бе, човече
    за т'ва ще я правим с пълен замах,
    какво от това, че купонът отече
    та ние сега сме напушени в смях.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си