- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- черни момичета
До тук четох темата и спрях.Първоначално написано от kakaomen
Много е смешна!
Айщайн е еврейн бе кух ;(
Специално Аспарух, не познавам по-глупава от него нигга ;>
Ако бях жена, схтях да намирам някой висок и силен негър, за доста по сексапилен от някой слаб и мършав арийец![]()
До тук четох темата и спрях.Първоначално написано от kakaomen
Много е смешна!
Айщайн е еврейн бе кух ;(
Специално Аспарух, не познавам по-глупава от него нигга ;>
Ако бях жена, схтях да намирам някой висок и силен негър, за доста по сексапилен от някой слаб и мършав арийец![]()
Само 1 нещо ще питам Аспарух.
Как така сме по виши от всички останали, а сме така изостанали?
Ако бяхме толкова умни, нямаше да оставим еврей,мавританци,римляни,с кви да ни манипулират.
При всеки народ има "нихилистични антиХнарод".
Смешен си много.
Специал К, мразя те!
Така и не ми отговори на ЛСто и не направих нито едно от двете за нова годин.
Хайййтттееее!
Трябва да е станала грешка защото ти отговорих.....Така или иначе вече е късно но все пак си провери личните да видим дали сега си получил нещо....
Дори си бях помислила че си последвал предложението ми и нещо се е объркало и затова не пишеш......
Кефят ме чернокожите. Тях даже ги толерирам повече, отколкото назе. Не съм ходил в С.А.Щ но брат ми е бил там и ми каза че тамошните Афро-Американци са точно като във филмите - говорят като картечници и са окичени с ланци.
Една случка от училище:
Имам една съученичка(Реджина), която е мулат. Много е печена. Веднъж двама съученици ми свиха учебниците и аз им викам" Ей, негри, върнете ги бе", без да се усетя, че тя е зад мене. Естествено и се извиних. Даже два пъти. И ми прости. Всъщност тя не се засегна, но въпреки това Аз бях длъжен да и се извиня.
Негриии....оооо негриииии.....
А циганетата...нямам против...определено имам известни предубеждения,но напоследък и те съвсем си отидоха.Някой бели са много по-големи шибаняци от някой цигани,ебаси...
Опира си до човека.
Вие не разбрахте ли, че не става дума за определни индивиди, а за цялата раса ?!
Супер, аз съм най-тъпа!Първоначално написано от Аспарух
![]()
What you give is what you get!
не можеш да слагаш цяла раса по общ знаменател.Първоначално написано от kakaomen
ако ти кажат,че всички бели са тъпи,кво ще стане тогава?
освен това негрите имат пълно основание да мразят белите,докато ние нямаме такова.
Най-тъп би бил негър-антирасист.Първоначално написано от Аспарух
![]()
пак говорим за негрите в Африка.Първоначално написано от Аспарух
Продължавам да твърдя, че американските негри не са с нищо по-тъпи от белите.
разбира се,ако обучението им е на едно ниво.
Първоначално написано от Аспарух
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Чакам момента, някой да те срещне на улицате и да те пребие ;>
Жалко, че няма да мога да гледам ;(
P.S. Ти си един от тях. Като махнем първото изречениеПървоначално написано от Аспарух
Негрите те са хора като всички останалиОсвен това са мн сладки
![]()
И нека се замислим как се отнасяме с хората, какви сме като личности, дали сме добри... Нека по това съдим, не по цвета на кожата.. Всичко добро![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
Малките путки, дето казват, че биха тръгнали с неъг, но не и с циганин са просто жертва на телевизията. Защото не циганите, а негрите по MTV са показвани с луксозни коли и къщи. Малките пиклички тук са си толкова расистки колкото и всички останали, само дето представата им е малко изкривена благодарение на всичката тази анти бяла пропаганда на MTV.
Ако негрите бяха изкарани в лоша светлина, нямаше да има начин те да се прехласват така по черните си идоли. Ако нещата се показваха обективно, даже щяха да са отвратени.
повечето,писали в темата точно това мислят,че представляват черните... 50 cent,Akon и не знам си кви още... богати,облечени добре,с коли,слава...Първоначално написано от Freeminded
в действителност това няма много общо с истината...и въпреки това,те не са по-малко хора от останалите раси.
може Айнщайн да е по-умен от Майкъл Джордан,но това не го прави по-малко талантлив от него-просто е по-добър в различна сфера.
Защото повечето черни в България са деца на посланици и дипломати, ако гетата бяха пълни с негри вместо с цигани ефекта щеше да е обратнияПървоначално написано от ATAKABG
Циганите в Америка сигурно са секси и сладки...
Това е заради PR-ите им главноПървоначално написано от extreme_
Не обичам расисти, но негрофили направо мразя.
anaLRial обича да го поема анално от негри!
Btw не съм расист но не съм и чак някъв луд фен на черните..зависи от човека!
Но това да си няква малка пикла която пише с 5 различни нюанса на розовото постовете си..е това вече е простотия!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
ОМГ, вие нещо не сте наредКакво съм казала, че не трябва да се съди за хората по цвета на кожата и тем подобни неща..
Че всички сме хора, независимо какви и от къде сме.. За какви се мислите, че да казвате кой какъв е , като ясно личи, че не сте се видяли отстрани
По тая тема писах, защото беше за това дали харесвате такива момчета, е? ако се интересувате, няма значение какъв ше е цвета на кожата на човека, стига самия човек да ми допадне. А с такива долни същества като вас (тези, които се изказаха по мой адрес) няма нужда да си хабя думите. То си личи колко ви е акъла, недорасляци....
![]()
П.П. - Земете се погледнете първо себе си и тогава си преценете дали трябва да казвате кой какъв е.
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
Готово!Погледнах се и ... прецених че мога да казвам кой какъв е!
LOSER
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Мен ме кефят негърките ама не тея дето са черни като катран ами по такива шоколадови и съм много навит на такава![]()
![]()
tyka mn negrofilki mn ne6to kyr za tqh,kyr za mtv
NON MOLLARE MAI!!! НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!
Каквото и цвета на очите... някои не хресват синеоки и това е!![]()
Ми и те са хора :] и нямам нищо против тях :]]
Ох става въпрос за манталитет! Не мисля, че някой може да твърди колко "готини" са негрите при положение, че не познава такива. Както някой беше споменал, като познаваш няколко негъра, които са синове на дипломати, не можеш да направиш реалната си преценка за тях, така че тази тема е напълно безмислена.
Без свинщина няма купон бе, човече
за т'ва ще я правим с пълен замах,
какво от това, че купонът отече
та ние сега сме напушени в смях.