.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Град
    Пред компа, под щангата и над дъмбела

За "бройкането"

Я кажете - ходили ли сте с някой само "за бройката" и заслужавали си според вас? За мене това е тъпо, а и често завършва зле.
    "This is the end my beautiful friend
    this is the end my ONLY friend...
    ...all the children are insane."

Ей мърли, престанете да пишете на маймуница и с цветни букви, щото дразните!

c o o l girl
    Guest
    ne nikoga ne sam hodila s niakoi za broikata sporet men tova e glpavo

Фен
    Град
    На 1 м. от гъза на географията
    Ами да ..ходила съм ... Тва найстина е много тъпо ...
    Gospod e sazdal sveta za 6 dni,no mu e otnelo vekove za da sazdade nqkoi tolkova krasiv,umen i inteligenten 4ovek kato men

Град
    Където поискаш коте :)
    Не.. то не е тъпо .. а е някак гадно. Според мен е вид гавра с другия, особено ако той наистина изпитва нещо към теб. Никога не сам ходил с някоя "за бройката" 1-во защото съм имал само 2 гаджета с които сам бил по година и половина т.е. 3 год само за тях. Имало е флиртчета но не и бройкания, за мен е неприемливо

Eternal^^
    Guest
    Vinagi sym imal reiozni vryzki ...

Повече от фен
    Град
    Varna
    Мнеее не е за мен
    Животът е прекрасен

Голям фен
    Град
    ...Here In The Shadows...
    Според мен е тъпо никога не съм го правила няма и да го направя...

Ne!Mnogo e glupavo! ))

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite
    mnogo mnogo tapo!

Голям фен
    Град
    Пловдив
    За бройка-ме.Искам да ме обичат защото и аз обичам.За мен е най-тъпото нещо на света да си с някой колкото да кайеш той ми е 10!Вече голямо нещо!

Ne sym, ama ne iskam i da trygvam, to taka ne e interesno
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

Град
    България
    Яко тъпо е да го направиш Как въобще ви минават през акъла такива мисли
    Айнщайн е казал:"Има 2 безкрайни неща на света - Вселената и човешката глупост, обаче за Вселената не съм много сигурен".

Guest
    Tapo..............ama mnogo e Tapo...............

Smacker
    Guest
    Hahahaha....Az puk obi4am flirtovete,haresva mi samata idiea da sum s naikoia za edna ve4er a na sledvashtata da ne mi puka za neia,i tia da se qdosva.Haresva mi da vizdam kak i e tupo zashtoto ne e s men a az sum s druga.Kakvo mu e loshoto-zaebete taia rabota sus "az sum seriozen"-4ovek triabva da pravi tova koeto iska-a az iskam da gi karam da gi e iad!S edna duma-haresva mi da sum broikajia!Mom4eta,poglednete se i shte vidite 4e e gotino tova sme si takiva nie.Zenite kakvo iskat-4uvstva,galantnost,razbirane i posle kakvo-"ama az ne iskam da ti pravia svirki,iskam da se celuvame"...kakvo li vi obiasnivam i az

Голям фен
    Spored men broikaneto nqma nikakav smisal!Ne e vajno s kolko momi4eta\mom4eta si bil\bila!A kam kolko ot tqx si imal 4uvstva

Голям фен
    ami da imala sam takiva vrazki i posle mn gadni mi se e vrashtalo tai che veche znam che taka e loshu
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    НАЙ ШИБАНОТО НЕЩО Е ДА ИСПОЛЗВАШ НЯКОЙ ИЛИ ДА ГО СПЕЧЕЛИШ С БОЙ...!!!Никога не съм исползвал никого и винаги съм се стараел да обичам но само един път истински....много мразя хората които използват други хора само заради пари тяло и т.н.....тва са да не казвам кви

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    tctctc винаги съм предпочитала сериозните връзки,пред такива бройкания.Много по добре се чувствам,когато зная че се посвещавам на някого изцяло,че му давам цялата любов и нежност на която съм способна,отколкото да се правя на голама разбивачка на мъжки сърца.Глупаво е,наранявамаотсрещния и в никакъв случай това не може да ме накара да се почувствам пълноценен човек

Тапо е ама имах един период в живота си като бях на 15 за една ваканция от 2 седмици около 30 гаджетата направих до ден два ,а с някой бях по няколко часа...както се казва само за бройката
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Az sym protiv tiq vruzki!Az vinagi sum imal samo seriozni vruzki s momi4eta nikoga prosto za den dwa...
    In dreams there are no rules...

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от NaSkO_
    Az sym protiv tiq vruzki!Az vinagi sum imal samo seriozni vruzki s momi4eta nikoga prosto za den dwa...

АЗ съм имал само една и се радвам че поне и нея я имах

Град
    Банкя
    Tva e nai tupoto ne6to koeto moga da se setq v momenta!Vsu6nost kato se zamislq parite za kvo sa mi sega na na6a vuzrast ? Dane bi nqkoi da ni postroi nqkoi zamuk ili da mi kupuva drehi q stiga we ...
    Във Война не трябва да умреш за родината си , а да накараш шибаните копеленца да умрат за своята!Vallentino Rossi Number UNO

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    мнооооооооого тъпо е..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Цитирай Първоначално написано от Smacker
    Hahahaha....Az puk obi4am flirtovete,haresva mi samata idiea da sum s naikoia za edna ve4er a na sledvashtata da ne mi puka za neia,i tia da se qdosva.Haresva mi da vizdam kak i e tupo zashtoto ne e s men a az sum s druga.Kakvo mu e loshoto-zaebete taia rabota sus "az sum seriozen"-4ovek triabva da pravi tova koeto iska-a az iskam da gi karam da gi e iad!S edna duma-haresva mi da sum broikajia!Mom4eta,poglednete se i shte vidite 4e e gotino tova sme si takiva nie.Zenite kakvo iskat-4uvstva,galantnost,razbirane i posle kakvo-"ama az ne iskam da ti pravia svirki,iskam da se celuvame"...kakvo li vi obiasnivam i az
    mi ne znam spored men tova deto go kazva6 e xiper tupo za6toto i nateb 6te ti se slu4i edin den da se vlubi6 i kato te zarejat 6te si superpreeban

Град
    Debeletz
    Mislq, 4e da izpolzvash horata, samo i samo za da se izkarash po-gotin ot priqtelite si e to4no vid izbivane na kompleksite, 4e si grozen i vsa6tnost nikoi ne te jelae istinski. Ama kato se zamisli 4ovek, po sveta se vodqt voini, kolko hora umirat vseki den po sqkfi vun6ni faktori, sme6no izob6to da se govorqt za takiva ne6ta , taka 4e ne mislq, 4e tfoq vapros ima nqkfo znae4enie za nqkoi, dori i za 4oveka, koito 6te izpolzvash i 6te se zahfurli6 kato zasuhnala sopoliva belana salfetka, vqrvam 4e nqma tolkova glupav 4ovek,4e da bude naranen ot nqkfa bezmozu4na maimuna s pi6ka(?) Noone really cares Az vqrvam, 4e ima Bog, i 4e i za takiva kato tebe ima mqsto sled mizernoto ti sa6testvuvane...
    "Dead as dead can be" my doctor tells me. But I just can't believe him, never the optimistic one...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си