- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- КражБа
Незнам защо ,но имам съмнение че гаджето ни краде,от нас са изчезнали 80лв,а никой не е влизал,освен него -оставал е сам в стаита,дори на НГ спа у нас=как да разбера дали е така?Немога го питам директно..дайде съвет![]()
Каниш го във вас и оставяш определен брой пари някъде,след тва нарочно излизаш от стаята и се забавяш малко.Ако първия път не изчезнат ,пробваш пак за да бъдеш сигурна .Ако изчезнат значи той е крадеца...
пп:бъди хитра!
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
МОже да е клептоман.
Права сиПървоначално написано от ^I don't give a fuck.^
![]()
тай еПървоначално написано от Sa3ana3a
![]()
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Първоначално написано от Sa3ana3a
![]()
f@nt@zi@
И тва може да еПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
ami normalno az imam edin poznat deto otkradna telefona na priqtelkata si tai che vnimavai ....probvai tva da ostaish pari v staqta i ,,sluchaino'' da izlezesh i... shi vidishUspeh!
![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Mухахахахахахахахахахахах хахахахахааа тва ме убиПървоначално написано от He3HauKa
![]()
![]()
![]()
Бах та маааааатоя пари нема ли си бе?Утре и сутиена ше то гепи и после по .... ше ходиш!Я се освести малко бе момиче....ако е така май има нещо дето много ти харесва на тебе смисал той на тебе....я земи се фани и поговорете с него и му кажи в окото че ако му трябва нещо може само да те помоли без да си го зима сам...
леле май4е до каде е стигнал света.....тва е царството на простотията...
![]()
Admin-Coki:
15 снимки с неподходящ размер в подписа!
/забрана за ползване на такъв
fucky e prava kato te posavetva da go napravi6.
Samo se 4udq...ako toie kradeca,tolkova li e glupav da krade to4no u vas,kato se znae,4e samo toi hodi tam,mnogo qsno,4e 6te razberete![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
да права си,обаче той не знае,че само той е идвал у нас...незнам а сме от 6 месеца заедно ,ако е така защо от нас..цялото ми семейство се държим добре с негоПървоначално написано от sherry
Mi da napravi to4no taka , a naistina moje i da e kleptoman...Първоначално написано от ^I don't give a fuck.^
![]()
ама не земай от на "гангстера" 20толевките че да не си изядеш боя някъде.. се пак е мутреПървоначално написано от ^I don't give a fuck.^
п.с не мисля че е той ама нз..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Moderated by machoka,
т. 2 от правилата!
"Dead as dead can be" my doctor tells me. But I just can't believe him, never the optimistic one...
Moderated by machoka,
т. 2 от правилата!
Cobaine blows his face off and becomes a legend
Heroine and a shot gun and a hero was made
Maybe I should do that shit so iborgork can get paid
Terrible, What ya know about terrible ?!?
Terrible, you don't know what's terrible!
machoka да ми лиже гнусните циреи, ш****о християнско копеле, пази се!
Cobaine blows his face off and becomes a legend
Heroine and a shot gun and a hero was made
Maybe I should do that shit so iborgork can get paid
Terrible, What ya know about terrible ?!?
Terrible, you don't know what's terrible!