- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- obarkvaciq
mn sam obarkana i vaob6te nz kakvo da prava. imam si pr s koito hodim ot 4 meseca. toi postoqnno mi kazva kolko mn me obi4a az sa6to no tam e problema 4e za nego az sam na 1 mqsto, a za men ne e taka. 4esto se slu4va da predpo4eta priqtelite si vmesto nego i tova go naranqva adski mn. ponqkoga sam si mislila da se razdelq s nego znam 4e taka nqma da mi e po lesno no i seg asam mn obarkana. prosto mi daite savet.![]()
I'm a bad ass girl in this messed up world!
I'm the sexy girl in this crazy world!
I'm a simple girl in a complex world!
Въпроса е дали ти изпитваш чувства към него?
Макар и не толкова големи колкото той към теб ?![]()
Само недей да ходиш с него защото ти е жал да го скъсаш или нещо такова.
Старай се да намираш достатъчно време и за приятелите ти и за него...съчетавай нещата
Не можеш ли да ги приобщиш в една обща компания например?![]()
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
Най добрия съвет който мога да ти дам е да послушаш сърцето си...приятелството е като здравето преди всичко,но....вие се ОБИЧАТЕ и ти казвам да послушаш сърцето си....не е нужно да се разделяте и да не си с него.просто си поговорете за това че понякога ти се налага да си с приятели и ако те обича ще те разбере!Се пак 4 месеца не са малко...![]()
Admin-Coki:
15 снимки с неподходящ размер в подписа!
/забрана за ползване на такъв
Ако продължаваш да ги предпочиташ пред него, ако е момче на място, ще те зареже.![]()
Левски шампион але але!
Razdelai i vladei!!!
Толкова много добро съм направил, че няма начин да не ми отмъстят!
Gadna rabota... Nai dobre si pogovorete hubavo(ne da go kusa6 a da izqsnite problemite i tn) i ako te razbere (toi te obi4a nqma na4in da ne te razbere) 6te te ostavi da si svobodna !
Във Война не трябва да умреш за родината си , а да накараш шибаните копеленца да умрат за своята!Vallentino Rossi Number UNO
него.. приятелите няма да избягат..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
hmm...spored men v tva nqma ni6to lo6o ot vreme na vreme da izliza6 s priqtelite siПървоначално написано от pussycat
ama 6tom na nego mu stava prekaleno kofti...nz
a toi pr nqma li si i toi da si izliza s tqh ili moje ti da go zapoznae6 s tvoite i da si izlizate si4ki
ama samo ne go zarqzvai tva ne e dobre nito za teb nito za nego
mili4kiq mnogo 6te strada 6tom za nego si na pyrvo mqsto-NE PRAVI TAZI GRE6KA
![]()
![]()
![]()
Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!
Moderated by machoka,
т. 2 от правилата!
"Dead as dead can be" my doctor tells me. But I just can't believe him, never the optimistic one...
Moderated by machoka,
т. 2 от правилата!
Cobaine blows his face off and becomes a legend
Heroine and a shot gun and a hero was made
Maybe I should do that shit so iborgork can get paid
Terrible, What ya know about terrible ?!?
Terrible, you don't know what's terrible!
Prosto si razpredelqi vremeto.Priqtelite ti ne bi trqbvalo da iskat ili da o4akvat da si vinagi s tqh,su6toto vaji i za nego.I v takuv slu4ai moje6 da si kombinira6 ne6tata.Ako oba4e te ili toi o4akvat to4no tova izcqlo otdavane na svobodnoto ti vreme,pogovori s tqh ili suotvetno s nego!
Ako ti e priqtno da si s priqtelite si vmesto s nego,vuprosut koito trqbva da si zadade6 spored men e:"Za6to?" i sled kato nameri6 otgovora sama za sebe si,6te razre6i6 problema.
А защо въобще трябва да предпочиташ приятелите си вместо него?!Не можеш ли да балансираш нещата и да не се налага да правиш такъв избор между приятелите и гаджето си.Сигурна съм,че няма да ти е много приятно да се разделиш с който и да е от тях.Ако изпитваш нещо към сегашния ти приятел-поговори с него и му обясни че приятелите са много важни за теб,но ще намираш време и за тях и за него.Пък ако вече нямаш чувства към него,остави го да е някое друго момиче...
Prosto mu kazvash ,,Nemoga da bada postoqnno s teb iskam da se vijdam i s priqtelite mi'' i tva e !Ako te obicha shte te razbere vapreki che malko ili mn shte mu stane gadno.Ako pak predpochitash da si s nego vmesto s pr.si te shte te razberat shtoto sa ti priqteli... Kofti e shtoto vremeto ne e dostata4no za da mojesh da obarnesh vnimanie na si4ki Az predi bqh v podobna situaciq i izbrah priqtelq si i ne sajalqvah![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .