.
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 134

Тема: Tattoo & Piercing

Hybrid View

Guest

Tattoo & Piercing

Imate li nqkaksi tatuirovki ili piercings? Bihte li si napravili i kade?
    Az imam tattoo na prasta na desniq mi krak i shte si pravq piercing na papa (e imam i dupki v ushite de )
    Sled tova vikam da si napravq i edin piercing monroe - mislq che shte stoi dobre i imam planove za pshte tattoos ne kade i kakvi oshte

Az ne bih napravil podobno ne6to 6toto nqma smisul.Predstavi si stava6 na 40 i ima6 tatiurovka peperuda na guza i ko kazva6 na decata si kato te vidqt na plaja?
    Keep It Real!!!

Супер фен
    Имам си татуировка на крака и супер мнооооого ме кефи, а сега ще си правя и piercing Много харсвам такива неща само, че вече няма да си правя татуировки тази ми е достатъчна !
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Голям фен Аватара на P1ra71nQ
    Град
    Базел

Re: Tattoo & Piercing

Цитирай Първоначално написано от Kittie_
    Imate li nqkaksi tatuirovki ili piercings? Bihte li si napravili i kade?
    Az imam tattoo na prasta na desniq mi krak i shte si pravq piercing na papa (e imam i dupki v ushite de )
    Sled tova vikam da si napravq i edin piercing monroe - mislq che shte stoi dobre i imam planove za pshte tattoos ne kade i kakvi oshte
    Ми аз скоро си продупчих още веднъж ухото и сега искам още веднъж. Преди исках обица на веждата, ама се разколебах щото с тая дълга коса ще ми се закача и нищо чудно да не стане няква авария.А пък що се отнася за таттоо много искам на кръстта някаква плетеница, ама още не ми дават пък и ме е страх. А м/у другото какво е piercing monroe

Град
    Базел
    Цитирай Първоначално написано от Linkin
    Az ne bih napravil podobno ne6to 6toto nqma smisul.Predstavi si stava6 na 40 i ima6 tatiurovka peperuda na guza i ko kazva6 na decata si kato te vidqt na plaja?
    Ще им кажеш, че това ти е един спомен от "младините".Пък и като си на 40 няма да носиш прашки че да ти гледат гъза

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    иииииииииимаааааааааааааа ааммммммм
    пиърсинг на устнатааааааааааааааааа
    седи страхотно и много много много ме кефи
    татуировките ме дразнят щото остават завинаги
    и болят и много омръзват...а ако искам да я махна
    става още по гадно също имам 3 дупки на едното ухо
    и нито една на другото(щото не ми понася обици)
    и утре ще си пробивам хрущяла.имам и планове за
    пиърсинг на пъпа(в близките 3-4 месеца) и езика
    (ама за него ше по4акам 2-3 годинки)
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Guest

Супер фен
    лелееее Kittie_ много ти е яка татуировката искам и аз такава Много ми хареса може лятото да си направя така ама каде
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Az pyk nqmam Ama v sybota shte si dupcha uhoto Pyk tatoosi imala sym razni vremenni...za cql jivot ne bih si napravila
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

Guest
    Koito ima daite pics da se radvame de moqta tattoo e mn krasiva spored men ne mi e omraznala i kakto nqkoi kaza - spomen ot mladinite... spored men do 26 sme mladi i do togava shte pravq neshto vsqka godina koeto da mi ostane za spomen ot mladinite kato tattoo, piercing.... nqkoi crazy pic ... primerno za playboy.... :P ... i t.n.

Град
    Базел
    Цитирай Първоначално написано от Murderdoll
    става още по гадно
    Ми ти можеш да си направиш татуйровка за 3 месеца или за 1 година.Аз искам за една година.

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    Цитирай Първоначално написано от P1ra71nQ
    Цитирай Първоначално написано от Murderdoll
    става още по гадно
    Ми ти можеш да си направиш татуйровка за 3 месеца или за 1 година.Аз искам за една година.
    да де ама пак някфо не ме кефи...
    а тфа пиърсинг монро е сладичко малко...
    ама вече не върви да си напрая щот си имам
    на долната устна...ама немога да ви дам снимка
    щото нямам такива на които да се вижда
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Аз искам от няколко години да си направя поне временна татуировка (от тези, дето след 3 месеца или там колкото беше се махат, не лепенка). Първо мислех да е пепруда на глезена, но сега съм се спряла на дракон на плешката. Супер много ме кефи това и си го мисля от вече година и нещо да го направя, а пък, ако ми хареса ще си го направя за постоянно. А пиерсинг имам само на ушите (и то по едничко) , но сега като пуснат стипендийте мисля да си направя още 2-3-4 на едното ухо. И обички ще си купя (и стипендията ще свърши ) А на други места по тялото не мисля да си слагам обички (не ме кефи). Но постоянно тату ще си направя рано или късно. Може би ще е някакво мъничко и на скритичко, но ще изразява някаква част от мен.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Голям фен
    Град
    ...Here In The Shadows...
    Аз искам да си пробия още ушите ама наще не са навити А за тату искам временно щот кат родя кожата ще се разтегне и после татуто ще е сбръчкано...

tatoo na predmishnicata
    kitaiski ieroglif koito ne mi se obqsnqva kvo zna4i sq ..
    ball till i fall

Guest
    Josefinne mnogo MNOGO vnimavai kade gi pravish tiq vremenni tatuirovki ! nqmash predstava kva programa gledah za takiva vremenni tattoos - ako ne se napravi kakto trqbva moje za cql jivot da ti ostane beleg zashtoto shte ti razqde kojata! pak i za nevremennite tattoos - pak mn vnimavaite kade gi pravite!

Mi nqmam i izpitvam nqkakav ujas ot tova.V smisal-mnogo me kefat i dvete ne6ta,no ne moga da si predstavq kak 6te si pri4ina tova.Mogat da mi napravqt injekciq no me e srah za drugo.A 6te kajete li kakvo predstavlqva tatoo za 1 godina i kak se slaga????

А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!

mi az imam piercing na pupcheto:P

Град
    Базел

http://www.butterfly-tattoo.com/main_bg.htm Мен тези ме кефят.

Супер фен
    Град
    sofia
    po prinzip na dqsnoto uho imam 3 dupku, na lqvoto 2(no gi imam ve4e ot dosta godini, i ve4e hi4 ne me kefi)i za tva si hodq sega samo s 2 obi4ki nqkvi po-golemi4ki, a ina4e i na pupa su6to imam obi4ka, tatuirovka moje bi ne bih si napravila, za6toto primerno predi 3 godini, tukmo kogato se bqh navila da si slagam i si bqh haresala edna stra6no mnogo, no sega kato se zamislq ho4 ama hi4 ne me kefi, i sa samo 6tqh da se qdosvam i da se 4udq kvo da q pravq, mnogo mnogo se radvam 4e ne si napravih togava, i za tva sega ve4e ne bih se pristra6ila, 6toto koi znae pak sled o6te 3 godini kvo 6te stane...........

Guest
    Mn qka tattoo! brao! super e!ale sha zema absolutno sashtata i az da si napravq
    bazikam se! ne bih napravila takova neshto!
    no Pitaniq - tatuirovkata kefi!

Голям фен
    Град
    So Far Away!--->CA
    ot dosta vreme iskam na ezika ! i na ustnata me kefi no ne bih si napravila ( dosta hora tuk imat, dokato na ezikut imat pove4eto mom4eta)
    a za tva monroe mi e basi tupoto shtoto tuka ako znaete super mnogo hora go imat!!! i to momi4eta ama izobshto ni nai mlko daje ne me kefi! kato se obarnesh vseki s takova.....blqh
    -------------
    love is friendship set on fire!!!

piercing monroe - много тъпо, много, и не ми харесва- грозно е някво, грубо... Аз нямам никъде обеци освен на ушите, 3 на ляво, 2 на дясно. Искам на веждата (лявата) да си направя. Татуировка искам много много, една лапичка на глезена на десния крак и един дракон отзад на рамото. Това ми е мечтата за сега Бих искала скоро да я осъществя.

Everything around you is HIP-HOP!!!

Повече от фен
    Az iskam da si taatuiram prilep4e kato na bacardi na krusta
    Ina4e sa mi dup4eni samo u6ite, po princip drugade ne iskam

и аз искам таттоо и след няколко месеца ще си правя ама още незнам дали да е за постоянно или временно.
    задължително искам да е с пеперуда,плетеници и цветчета на плетениците обаче още не съм си избрала студио
    може би по-нататък и леко под коремчето някой анимационен герой
    а пиърсинг искам на веждата...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си