- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Tattoo & Piercing
absolutno sam saglasna s tfa...toq piercing ne me kefi izob6to!Първоначално написано от bad4e
![]()
az pyk tatoo nqmam,predi se bqx navila da si praq ama se otkazax...
za obeci...imam si na u6ite i to pove4e otkolkoto trqbva![]()
imax i na pypa no se skasa predi sedmicaadski mnogo boli!
mislq oba4e kato doide lqtoto pak da si probiq pypa!
Ne se pritesnqbam kogato mi govorqt zad gyrba,vajnoto e kogato se obyrna da mluknat!
а ве това са пълни глупости. Да се продуп4и6 като градинска лейка и да се на6ари6 само заради някакво моменто хрумване, мода и пр не е мн хитро. Разбирам да бе6е нещо, което да те прави по-хубав, а то - най-мн да ти създаде някой проблем. Като поозреете ще се питате що сте го направили,ама сори бате. И все пак - тялото си е ва6е, избора си е ва6, секи има право на ли4но мнение, правете каквото искате. Айде със здраве!
ото4нявай се кой... 4е де да те знаем ти квото си животно къде има6![]()
Murderdoll goreem se sas tebПървоначално написано от Murderdoll
![]()
![]()
Аз имам обици на ушите само ...
Имам три на едното , три на другото
и сега искам хрющяла ама казват, че боли ...
Вярно ли е??
До година , за Ч Н Г мисля да се явя на майка ми с обица на пъпа
Искам на езика и като снимките дето пусна
Искам татуировка на кръста ... така се едно прашките ми излизат ама казват че ако родиш се разтягала и се спрах на крака
Ама хехе само да се махна от наще![]()
Аз нямам такава а ми се иска да си направяПървоначално написано от Kittie_
![]()
Imam obici samo na uchite 3..iskam mno na ezika obache neshto mno me e strah. Tattoo nqmam obache strashno mno me kefi iskam obache predpochitam vremenno kato se mahne shte si napravq oshte..,no postoqnno neshto ne mi hareswa mnou..
![]()
"Никога не позволявай на страха да провали живота ти."
неее...нямам си нищо..само онея две дупки на ушите....дет даже и обици не слагам...
ма искам на езика;(( но ме е сттрах че ше боли...шреди исках и на веждаатааа ма...нещо се отказах..на езика по ме кефи....ма я кажете...много ли боли?ако някой има де...
![]()
..But why?...
Имам две обеци на езика,на ушите имам малко и две татуировки :>
Фенка съм на тия истории,ся декември смятам да си направя още татуси :>
RaDoSTiNKa glei kak na draznish sq...dai gi vidim izgarqm ot jelanie da gi vidqmn se kefq na takiva raboti
![]()
ми аз съм скромна-имам трета дупка на лявото ухо и татус на рамото-две лапички![]()
Ако поискам да те имам-идвам и те взимам с мен!
Ти ще бъдеш У-П-О-Т-Р-Е-Б-Е-Н!
Коте,ще си направя снимка и ще ги пуснаПървоначално написано от Kittie_
![]()
и на хрущяла ще ти мине след около година...
Имам на дясното ухо 4 дупки на меката част,2 на хрущяла горе и една на тфа малкото триъгълно хрущялче,което всъщност е до основата на ухото,малко трудно за обяснение;а на лявото имам само 1 на меката част и една горе на хрущяла.Имах преди около 1 година и пиърсинг на веждата,но се инфектира и вече го няма![]()
Мисля след време да си правя лабрет :P ...А относно татусите-имах един временен на рамото(не се сещам как се казваше знака..прилича на 3-ка,индийски до колкото знам,и означава "начало";предполагам,че на феновете-растафари трябва да им е познат
),правен с къна..ама се отми доста бързо-за около 2 седмици,а кофтито е,че след тфа косъмчетата останаха по-тъмни там,където беше татуса и трябваше да си ги махна ае кофти работа.Временен татус засега няма да си правя,щото нз след години дали няма да ми се повръща като го видя..Като стана на около 20 години,бих си направила,но малък татус и да е на дискретно място
8)
glupostiiiiiiiii, kvo lujete na hru6tqla hi4 ne boli, dokato se pravi, samo sled tova malko nabolva imah 3 obici na hru6tqla ... sega sum se navila da si napravq na ezika i 6te si napravq de ... ama kat subera kinti
nqmam za sajelenie;(
Ne Ti E pRiAtEl ToZi KoItO tI BaR6E sAlZiTe a ToZi KoItO nE tE kArA Da pLa4e6!
Skoro shte si pravq na papa! aaa nqmam tarpenie! iskam i monroe ama nz dali sha mi otiva i dali nqma sled vreme da mi pisne! to sichko pisva v edin moment osven tattooa mi koito e tam ot 3 meseca i ne mi e pisnal![]()
a da va pitam : kade NE BIHTE si napavili tattoo ili piercing?
ne bih si napravila na ezika - ima prekaleno mnogo meridiani i akopntirki tochki det minavat prez tam - moje mi zabie mozaka ako otcelqt nqkoq po varjnane bih si napravila tattoo na krasta - seki ima tam - tapo e!
ne bih si napravila i piercing na nosa - pak ima meridian det minava prez tam i akopunskturnite tochki sa samo za lechenie tam...
Xm piersing na pupa imam, a tattoo s udovalstvie bih si napravila, no malka i na skrito mqsto, moje bi dve lapi4ki edna sled druga na svivkata na dupeto![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
hihi se edno izliza neshto ot tam liПървоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
sheguvam se - lapichkite sa sladki
![]()