.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 134

Тема: Tattoo & Piercing

Guest
    Aleeeeeee e e e e nqmam tarpenie - oshte 2 sedmici i papcheto shte dupcha ne se li kefite za men :P:P:P

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    kefa se razbirase ! posle 6e kaje6 kak si i kak isglejda6?:P
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Guest
    Sha pokaja razbira sa I ako si napravq oshte tattoo i tqh sha pokaja

МЪРЗЕШЕ МЕ ДА ЧЕТА ПОСТОВЕТЕ, НО ИСКАМ ДА ВИ КАЖА, ЧЕ TATOO СЕ МАХА ! С ОПЕРАЦИЯ, СТРУВА КЪМ 300-500 ЛВ ОПЕРАЦИЯТА
    Предпочитам невъзможното което убеждава , пред възможното което звучи неубедително. Аристотел.
    -
    http://6lyokavitza.org/index.html

Guest
    Ave ne samo s operaciq sa maha - ne sum chuvala s operaciq da sa mahat tattoos no ti vqrvam.....
    chuvala sum che se mahat s lazer - angelina jolie si e mahnala `billie bob` ot lqvoto ramo nad drakona s lazer....i to e baq skapo i zeleno i zelenikavo-sinio mastilo ne izlizat.....pochti nikoga....za vsichko ima izklucheniq....nai lesno sa izlizali cherno i kafqvo nz...

jimmbo
    Guest
    tatus ili si praish ili ne tova epolojenieto az imam edin no mislq celiq da se nadraskam

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    :P Дам имам си пиърсинг на носа и много му се кефя... Само че много болеше и много се инфектира , напраих си го преди 3 месеца и ми се инфектира последно преди 1 седмица, от гнойта ми беше паднала обецата... Абе кофти история... Обаче много му си се кефя и много яко ми стои и изглежда много добре откакто се оправи.. .

Сега искам да си направя и на пъпа, но ще поотслабна малко да направя як корем и тогава...

За тату съм мислила, но ме притеснява, че когато отслабвам или дебелея се деформира, а пък аз постоянно си
    меня теглото...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Guest
    Nqma li nqkoi da sa pohvali s neshto novo - q tattoo q piercing...

Голям фен
    Град
    Nowhere :P
    Mi az imam tri obici na ednoto uho i 1 na drugoto. Iskah tatoo ama kat znam bashta mi kak mi vika za obicite, ako si napaq tatoo she ma izselqt...

Повече от фен
    Град
    Варна
    az imam na u6ite po edna dup4ica estestveno
    predi nqkolko sedmici iskah mnogo da si sloja na ezika ama na6te ne mi davaha i mi mina meraka

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Mislq da si sloja LOGO TATOS4E na vrytleto ... nai veroqtno shte pishe "GROOVE COVERAGE" ili Satanas prince
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    3obici na dqsnoto uho,1 na drugoto,1 na ezika i iskam da si slagam na pupa...o6te ne sum se prestra6ila...

Guest
    I az iskam na papa - stoi super...daje veche sum si zela obicite za tam samo chakam da polucha po solidna suma i da ida si napravq piercing na papa. I na uchite iskam oshte 1-2-3 ide mnogo , pari ne tolko mnogo i razreshenie - hich

az si imam piersing na pup4eto i na ezika. tozi na ezika mi e ot 1 sedmica i o6te me boli...imam i tatoos na krusta

Guest
    ALll dai pic na tattoo-to

Az niama tatoo vse oshte,no mnogo bih iskala da si napravia okolo glezena edna zmia ama me e strah, piersing niamam

Фен
    Град
    The spiritual black dimensions
    az imam na pypa piercing i mnogo si go haresvam.re6ila sym po nqkoe vreme da si produp4a ezika i dolnata ustna(otnovo) ama ne znam koga 6te stane tova, nai-rano lqtoto 6toto ne iskam pak da si imam problemi s roditelskoto tqlo sy6to taka mi haresa i industrial-a no toi 6te po4aka malko za tatuirovki ne sym navita, ne me kefqt mislq 4e 6et mi omryzne byrzo i posle 6te syjalqvam
    I am da gangsta necr0 kvlt Santa Claus!

www.thecursedpentagram.tk METAL FORUM

Мона
    Guest

пробиване на ушите

Моля някой да ми помогне. Имам проблем. Пробих си ушите преди 2 седмици. Пурво се подуха и ме боляха.После започнаха да ме сърбят,а сега постоянно тече някакъв секрет от тях и все още леко ме сърбят. Какво да правя? Промивам ги със спирт... незнам друго какво.

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere

Re: пробиване на ушите

Цитирай Първоначално написано от Мона
    Моля някой да ми помогне. Имам проблем. Пробих си ушите преди 2 седмици. Пурво се подуха и ме боляха.После започнаха да ме сърбят,а сега постоянно тече някакъв секрет от тях и все още леко ме сърбят. Какво да правя? Промивам ги със спирт... незнам друго какво.
    te4e ti Limfa,nosi samo zlato i gi maji s Gentamicin,ako ne pomogne se konsultirai s lekar!
    Nai-vajnoto- NE NOSI RAZNI TUPI TENEKIIKI!!!!!

Guest

обици

Ами те уж не са тенекии. Нали се водят медицински... А пък и уж трябва да ги нося 1 месец...

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere

Re: обици

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ами те уж не са тенекии. Нали се водят медицински... А пък и уж трябва да ги нося 1 месец...
    a,6tom e med zlato,zna4i maji s Gentamicin-taka se kazva lekarstvoto vij sigurno imate vku6ti.ako ne-na aptekata

Фен
    Град
    The spiritual black dimensions
    da, ako ima6 o6te uslojneniq bqgai v aptekata.prodavat razni antibakterialni spreiove no se nadqvam da ne se stigne do tam 6toto 6te trqa se izrysi6 dosta pari a ina4e gentamicina vyr6i dobra rabota sy6to ima edno ne6to koeto se kazva piercing gel ama nego moje6 da go nameri6 samo v nqkoe tattoo studio
    I am da gangsta necr0 kvlt Santa Claus!

www.thecursedpentagram.tk METAL FORUM

Голям фен
    az si probih pyp4eto minalata godina i stoi mnoooog qko! iskah da si smenqm obecata,no ne6to ne moga da mahna taq . i sega katop se zatopli 6te hodq da si probivam ustnata,no se 4udq dali otstrani ili po sredata imam i dupki na ushite(po edna).
    bih si napravil tatoos,no tova 6te e sled dosta vereme
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

Повече от фен
    Град
    In the dreams of the boys!
    Ami az predi edin mesec si napravih piersing na ezika. Mnogo mu se kefq. Super qko e i postoqnno si igraq s obicata. Mislq da si sloja i na papa, a i na edno dugo mqsto ama malko me e strah. Mnogo mi haresvat na nekvi macki tatuirovki na krasta ama ne bih si napravila!

Guest
    Are snimaite i prashtaite de az sum pratila....nqkade iz temata trqq da ima snimka

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си