- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Tattoo & Piercing
Aleeeeeee e e e e nqmam tarpenie - oshte 2 sedmici i papcheto shte dupcha ne se li kefite za men:P:P:P
kefa se razbirase !posle 6e kaje6 kak si i kak isglejda6?:P
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Sha pokaja razbira saI ako si napravq oshte tattoo i tqh sha pokaja
![]()
МЪРЗЕШЕ МЕ ДА ЧЕТА ПОСТОВЕТЕ, НО ИСКАМ ДА ВИ КАЖА, ЧЕ TATOO СЕ МАХА ! С ОПЕРАЦИЯ, СТРУВА КЪМ 300-500 ЛВ ОПЕРАЦИЯТА
Предпочитам невъзможното което убеждава , пред възможното което звучи неубедително. Аристотел.
-
http://6lyokavitza.org/index.html
Ave ne samo s operaciq sa maha - ne sum chuvala s operaciq da sa mahat tattoos no ti vqrvam.....
chuvala sum che se mahat s lazer - angelina jolie si e mahnala `billie bob` ot lqvoto ramo nad drakona s lazer....i to e baq skapo i zeleno i zelenikavo-sinio mastilo ne izlizat.....pochti nikoga....za vsichko ima izklucheniq....nai lesno sa izlizali cherno i kafqvo nz...
tatus ili si praish ili ne tova epolojenieto az imam edin no mislq celiq da se nadraskam
:P Дам имам си пиърсинг на носа и много му се кефя... Само че много болеше и много се инфектира , напраих си го преди 3 месеца и ми се инфектира последно преди 1 седмица, от гнойта ми беше паднала обецата... Абе кофти история... Обаче много му си се кефя и много яко ми стои и изглежда много добре откакто се оправи...
Сега искам да си направя и на пъпа, но ще поотслабна малко да направя як корем и тогава...
![]()
За тату съм мислила, но ме притеснява, че когато отслабвам или дебелея се деформира, а пък аз постоянно си меня теглото...![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Nqma li nqkoi da sa pohvali s neshto novo - q tattoo q piercing...
Mi az imam tri obici na ednoto uho i 1 na drugoto. Iskah tatoo ama kat znam bashta mi kak mi vika za obicite, ako si napaq tatoo she ma izselqt...![]()
az imam na u6ite po edna dup4ica estestveno
predi nqkolko sedmici iskah mnogo da si sloja na ezika ama na6te ne mi davaha i mi mina meraka![]()
Mislq da si sloja LOGO TATOS4E na vrytleto ... nai veroqtno shte pishe "GROOVE COVERAGE" ili Satanas prince
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
I az iskam na papa - stoi super...daje veche sum si zela obicite za tam samo chakam da polucha po solidna suma i da ida si napravq piercing na papa. I na uchite iskam oshte 1-2-3ide mnogo , pari ne tolko mnogo i razreshenie - hich
![]()
az si imam piersing na pup4eto i na ezika. tozi na ezika mi e ot 1 sedmica i o6te me boli...imam i tatoos na krusta
ALll dai pic na tattoo-to![]()
Az niama tatoo vse oshte,no mnogo bih iskala da si napravia okolo glezena edna zmia ama me e strah, piersing niamam![]()
az imam na pypa piercing i mnogo si go haresvam.re6ila sym po nqkoe vreme da si produp4a ezika i dolnata ustna(otnovo) ama ne znam koga 6te stane tova, nai-rano lqtoto 6toto ne iskam pak da si imam problemi s roditelskoto tqlosy6to taka mi haresa i industrial-a no toi 6te po4aka malko
za tatuirovki ne sym navita, ne me kefqt mislq 4e 6et mi omryzne byrzo i posle 6te syjalqvam
![]()
Моля някой да ми помогне. Имам проблем. Пробих си ушите преди 2 седмици. Пурво се подуха и ме боляха.После започнаха да ме сърбят,а сега постоянно тече някакъв секрет от тях и все още леко ме сърбят. Какво да правя? Промивам ги със спирт... незнам друго какво.
Ами те уж не са тенекии. Нали се водят медицински... А пък и уж трябва да ги нося 1 месец...
da, ako ima6 o6te uslojneniq bqgai v aptekata.prodavat razni antibakterialni spreiove no se nadqvam da ne se stigne do tam 6toto 6te trqa se izrysi6 dosta paria ina4e gentamicina vyr6i dobra rabota
sy6to ima edno ne6to koeto se kazva piercing gel ama nego moje6 da go nameri6 samo v nqkoe tattoo studio
![]()
az si probih pyp4eto minalata godina i stoi mnoooog qko! iskah da si smenqm obecata,no ne6to ne moga da mahna taq. i sega katop se zatopli 6te hodq da si probivam ustnata,no se 4udq dali otstrani ili po sredata
imam i dupki na ushite(po edna).
bih si napravil tatoos,no tova 6te e sled dosta vereme![]()
No MaN, No CrY!!!
\m/
Ami az predi edin mesec si napravih piersing na ezika. Mnogo mu se kefq. Super qko e i postoqnno si igraq s obicata. Mislq da si sloja i na papa, a i na edno dugo mqsto ama malko me e strah. Mnogo mi haresvat na nekvi macki tatuirovki na krasta ama ne bih si napravila!
Are snimaite i prashtaite deaz sum pratila....nqkade iz temata trqq da ima snimka
![]()