- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нормално ли е ?
ми значи на 15 съм и все още съм дествен та въпроса ми е защо не мога да си оголя хубаво главичката ? съжелявам че така директно питам ама не измислих другозаради това че съм девствен ли е или е някав "дефект"
![]()
![]()
притеснявам се ...![]()
emi mu4i se da si q ogolva6 postepenno vseki den i sled vreme 6te se opravi
а принципно това заради девственоста ли е ?
хмм странно не слушай другите и не се мъ4и да си го белиш щот може да е нещо сериозно бягай при 4и4ко доктор само той може да ти помогнеаиде успех
![]()
Не,не е! По принцип,при момчетата след първия полов акт няма никаква физическа промяна...Първоначално написано от Take1nlov3
по 2 на ден отговор ли тря да е ?![]()
tova go kazah za6toto i az imah tozi problem predi no taka se opraviПървоначално написано от swords1010
На моя приятел също не му се забелва,а правим секс от по4ти 3 години.Преди тва също е спал с други..........
Също като се замисля не се сещам някои от секс партньорите ми да му се е забелвал.За тва не съм мноо сигурна,но за сегашния ми съм сигурна.Когато не му е надървен го забелва,но надървен-не
nai-dobre ne pravi n6 sam a naistina otidi na lekar!i ne se pritesnqvai tfa e ne6to norm. po dobre sega otkolkoto da si napravi6 i nqkfi dr problemi dokato se mu4i6 da si go zabeli6 sam!
Отиди на лекар да те види,защото ние така може и правилни съвети да ти даваме,но все пак от това няма да се оправиш![]()