- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- vupros4e
Awe hora iskam da vi pitam ne6to - zna4i predi nqkolko dena si govorih s edna momi4e s sledniq problem:
Napravila go e s gadjeto si bez prezervativ, no toi ne e svur6il v neq, no vupreki tova i zakusnqva s nqkolko dni. Kazva 4e i te4e nqkakva bqla te4nost det ne miri6e osobenno privlekatelno...
Spored men 6tom ne e svur6il v neq nqma na4in da ima maluk simpatqga koito da rita vutre v neq, no i kazah 4e 6te porazpitam. Ta za tva se nadqvam i vie da si kajete mnenieto po tozi vupros.
Ами по принцип,въпреки че гаджето и не е свършило в нея,има вероятност тя да е бременна,защото дори и преди да свърши момчето отделя някаква течност,в която също се съдържат сперматозоиди. А колкото до бялата течност с непривлекателния мирис - това е бяло течение и е напълно нормално. Ако на приятелкатат ти и закъснява,най-добре е да си направи тест за бременност- може да се намери във всяка аптека и струва между 2 и 5 лева.
Успех и стискам палци да е фалшива тревога![]()
![]()
![]()
Ми не може да се даде категоричен отговор на това дали е бременна. Аз ще коментирам по отношение на вероятността да е станала белята. Педполагам всички в този форум знаят че дори момчето да не е свършвало по време на самия акт се отделя една прозрачна течност от пениса. Тази течност служи за смазване както и при момичетата. Въпросът е че в тази течност се съдържа малко количество сперма. Това разбира се не е винаги. Значи има реална опасност да е забременяла по този начин но както се досещаш може и да не е. А дали момчето е свършило изобщо? Защото ако е свършило не се знае и за колко време си е извадил члена...т.е. дали се е усетил на време. Колкото до тази течност...не съм запознат но мисля че другите ще ти кажат какво е защото съм виждал когато са обсъждали точно това. Иначе това че и закъснява не означава непременно че е забременяла. Приятелката ми също и беше закъснал и се притесняваше много но след това се оказа че няма причина. А между другото може и да й закъснява дори от притеснение ако е достигнало високо ниво...Кажи й да си вземе един тест от аптеката...и дано е отрицателен.![]()
Ако някоя нощ голям пълен старец скочи през твоя прозорец, сграбчи те и те сложи в чувал, не се притеснявай - казах на Дядо Коледа че имам нужда от теб! :P
Вероятността да е забременяла е много малко до нулева. Но може да я е заразил с някаква венерическа болест, така че по-добре да иде на лекар да й предпише нещо преди да е станало хронично.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Вероятността е минимална, но я има и не може да се пренебрегне. Ако толкова се съмнява да иде до аптеката и да си вземе тест за бременност.
Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.
dam isti4a te4nost predi tva ta nqma ni6to sigorno osven 4e 6te umreme si4kite aide derzaite![]()
![]()
Приятелката ти акъл няма ли в главата си..или просто незнае как да го ползва..да ходи да си купи един тест ние не можем да сме сигурни все пак...хората за тва са измислили тея тестове...
In such ugly times, the only true protest is beauty!
bqlata technost e bqlo techenie koeto vsqka jena ima a tova che i zakusnqva moje da ne se dulji na tova che e bremenna a i da si napravi test be ne e slojno ama toi dori i da ne e svurshil v neq pak moje tq da zabremenee shtoto po vreme na poloviq akt momcheto bez da useshta ponqkoga izhvurlq kapchici sperma i e opasno shtoto znaete che samo edna kapka e dostatuchna da stane belqta !
pussy wet as a river
you need a boat for me nigga
come on baby just lay down
or to bed with me baby
see me rubbin' my clit
suckin' (suckin') my tits
когато има бяло течение придружено с миризма определено има някаква инфекция ...най малкото може да са гъби4ки....вси4ко зависи от цвета и миризмата....но без лекар не може да се определи то4но...ако се вземат мерки на време ще е добре. забавянето на цикъла съвсем спокойно може да е при4инен от инфекцията или настинка, а може и от нежелана бременност. Това 4е прекъсва акта и свършва навън наистина не е гаранция 4е ще се предпази от бременност. ПОЛЗВАЙТЕ ПРЕЗЕРВАТИВИ !!!! На вси4кото отгоре откриха и нов по гаден спин скоро и за сажаление има и заразени българи.
absolutno sam suglasnaПървоначално написано от flirty_girl
![]()
![]()
Темата не е ли малко много старичка за да пишете още отговори по неяМисля че момичето или момчето дето я е писало вече си е решило проблема
![]()