- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kofti situaciq
Ami edva li 6te sum purviq s tiq problem, no pone nqma i da sum posledniq. A problema e sledniq:
Ima edno mimi4e s koeto sum u4il 4 godini v edno u4ili6te i prez vsi4kite tezi godini sum q use6ta samo kato priqtelka, no ve4e ne e taka. Az naistina q haresva i iskam da hodim, no ne i tq. Tq si pada po edin ot nai dobrite mi priqteli, a nai lo6oto e 4e mai i toi si pada po neq.
Kakvo da prava
Не, че ще ме послушаш, не че ти го желая, обаче да ти кажа според мен нямаш голям шанс - след като тя не те харесва![]()
Айнщайн е казал:"Има 2 безкрайни неща на света - Вселената и човешката глупост, обаче за Вселената не съм много сигурен".
да, така е, но нека да добавя:Първоначално написано от Frank
след като и той май я харесва...по-добре се ориентирай към некое друго момиче!
П.П.>гледай да не направиш неква глупост, ако двамцата станат гаджета (не се обиждай ама ме плашат тъпотиите дето ги вършат приятелите един с друг напоследък...)
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
nai dobroto koeto mojesh da napravish e..da gi ostavish da badat shtastlivi zaedno!!!
Хмммбих те посъветвал да забравиш за нея,но ако бях на твое място ....
щом я харесваш трудничко ще я превъзмогнеш.Най-добрият лек за бодобна ситуация е да си намериш друго момиче,което те харесва.Успех!
![]()
I THINK I'M CUTE,I KNOW I'M SEXY I'VE GOT THE LOOKS THAT DRIVE THE GIRLS WILD http://img412.imageshack.us/img412/8874/hbk24yw.gif