- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kakvo mislite za zapoznanstvaa po internet
ami to lo6o nqma sedi6 si v 4ata govori6 si s nqkoj,izliva6 si mykata na absolutno nepoznat za tebe 4ovek koito moje nikoga da ne vidi6 i tova e hubavoto za6toto moje bi po-lesno e imenno na takyv 4ovek da otkrie6 svoite strahove,svoqta du6a ,svoite misli za6toto vse pak ne te e grija do takava stepen za mnenieto mu za tebe i lesno moje6 da spodeli6 gre6kite ot koito se sramjuva6 no ti e trudno da tai6 v sebe si za6toto use6ta6 4e 6te te razqdat ot vytre...
a za sre6ta s takyv 4ovek..ami ako si govorel s nego mn vreme i si opoznal mn dobre,dopadnali sa vi vijdaniqta,interesite,mislite ne vijdam i az lo6o da se sre6tne6 s nego(kazvam ako ste pisali dosta vreme i si siguren 4e ne e nqkoj absoluten psihopat)
a tova kak izglejda ne mislq 4e e ot takova zna4enie stiga da si te kefi kato harakter za6toto..vse pak ne e neobhodimjo samo gadje da si tyrsi6 ami dori i prosto edin priqtel...ne mislq 4e vyn6nostta igrae vajna rolq..
taka 4e za mene 4ata si e prosto edin na4in na razvle4enie,na4in po kojto da si povi6i6 samo4uvstvieto(ot tam 4esto upotrebqvanite"milo","sladur4e",i tam dr takiva)
no ne moga da kaja 4e sym i tvyrd privyrjenik na tova za6toto naistina sa malko horata koito razkrivat sebe si tam i se opisvat takiva kakvito sa taka 4e kakto se kazva "nqma ni6to savyr6enno"
Cold was my soul
Untold was the pain
I faced, when you left me
A rose in the rain
So I swore, to the razor
That never enchained
Would your dark nails of faith
Be pushed through my veins again