- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
Sorki ako se povtarq temata no :
NA KOI POTREBITEL NAI MNOGO VI HARESVA AVATARAT?
ili
Na koi nai mnogo vi pravi vpechatlenie?
ili
Na koi avatara ne vi haresva ili vi drazni?
az haresvam avatara na avr4eto i nqkoi na fire of satan
az na mUrderdoll i kazah che neiniq ma drazniama efekt nqma
ama zdrave mu kaji
![]()
na mene puk na murderdoll si me kefi.nai me kefi toq na Luna_TriCk-toq garfield e mnogo qk.kefi me i tozi na frank,na slun4ice,opredeleno na Maverick(6toto sam golqma fenka na lp)i toq na linkin4eto-mnogo e sme6en.a noviq avatar na e4o ne mi haresva izob6to.tva poslednoto e malko stranno 6toto e4o poprincip si slaga ubiistveno qki avatari.......
Любовта е най-висшата степен на омразата
Mene puk na Artbaby i estestveno na SanDRo![]()
Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!
хах Kittie_ неска мислех да ти пиша лично да не вземеш да си смениш аватара, че много ме кефи ! Иначе ме кефи на Liz аватара и може би на BABY_SEXY_GIRL, защото на аватара и е една много яка манекенка !
А на кого не ме кефят или дразнят ... ммм ами на Bad_Girl мисля, че имаше един доста голям аватар на Кармен Електра е той малко не ме кефи !
ААА и мене ме кефи аватара на fire_of_satan няква... много яка странна мадама е сложила !![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
И мен на е4о новия аватар не ме кефи. Предишния много ме кефеше - едно сладко пиленце Туити беше. Иначе ме кефи на... Ух на кой беше оня аватар с ягодата? Мноооогооо ме кефи
А да на slun4ice беше. Брау, пиле, мнооо як аватар. И картинката в подписа на P1ra71nQ много ме кефи (тая с мишока ) И аватара на AvLee е сладък и имаше някой с аватар на Камеран Диаз (Уау
![]()
). И моите всичките ми аватари във всички форуми си ме кефят ест .
![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
mi 4estno kazano....ne znam to4no na koi me kefi
taq macka na avatara na aver4eto e qka, deto si e dignala ry4icata
a ina4e i mene me drazni dosta toq na Murderdoll
predi6ni i be6e super qk, otkyde go izmisli toq ne znam
ama 6tom tq si go haresva neka
moita "macka" se kazva Shirley Manson ot Garbage
Give me your best shot motherfucker!
Taq macka na avatara na BABY_SEXY_GIRL i na AVER4ETO![]()
mi sa sorka 4e ne te kefi noviq miПървоначално написано от Josefinne
, no men puk me kefi za sega 4akam Floodera pak da si sloji kato moq
, i pak 6te go smenqm, puk ne mislq 4e sega mi e tolko lo6
![]()
за ку4ето ми нищо нямахихи еми 4естно казано не гледам мн аватарите,а по-скоро текста и ника, но определено като мом4е на aBeP4eTo и артбейби ме поразсейват
![]()
Мене ме дразни тоя на е4о и може би тоя на нз как му се пише ника дето е фен на ЦСКА не ме кефи.Иначе мн ме кефи аватара на Теде мноо як някъв сладък с мечо пух :P
Ми кефят ме на Luna_TriCk, slun4ice, Kittie_, aBeP4eTo, TaStY^GiRl и още много други.А пък за тия, които не ме кефят - Kittie_ подкрепям те и мен на Murderdoll не ме кефи(Murderdoll да не се обидиш).А и на ©@|)@|\/|@®73®1 не ми е приятно да ги гледам щото съм от Левски.(нищо лично)
ооо яяя моля ви се....ще цитирам..някой беше казал отдавна по повод на една друга подобна тема..."вие кво са само да се сдобрявате с някой и да му се мазните праите такива теми.." хубаво,казваш на кой аватара ти харесва..ма тва че нечий те дразни не значи че той трябва да го махне зарад тебе....тц тц..секи има вкус...секи има мнение..но понякога те не са достатъчни да повляят на някой..
абе простотии.....
![]()
..But why?...
mi na Kittie_ avatara e qk) prosto Angelina Jolie e unikalna. Sa6to taka mnogo me kefe6e stariq nick na DeaTHroW-ReC_F (toq s Janet i 2PAC deto se celuvat) Moq avatar , a i podpisite sa6to mi haresvat(kolkoto i skromno da zvu4i
)) )
![]()
no matter what you do or say, there's nothing that you can do to make people understanding you! /kurt cobain/
hah sorka hora ama moq si me kefi
ama skoro 6e go smenqm de az mn mn
ne se zasedqvam s edin avatar![]()
![]()
![]()
![]()
ina4e me kefi na Гал,na slun4ice, na Cadamarteri
(det ne mu se 4ete nicka)6toto sym ot cska
a me stazni na united)colors i na bad_girl 6toto
sa im prekaleno golemi
Avtara mi kolkoto i da te drazni po otvratitelen ot tvoja ne moje da e.
Ma javno njama koi da ti burka v ga6tite i zatova obi4a6 da go pravi6 sama!![]()
На Гал
Ami mene me kefi mn na aver4eto heheAz 6tqh da si sloja su6tiq..kakto i da e...I na BABY_SEXY_GIRL ma malko mi e omraznal da go zqpam ma o6te si me kefi de :P
![]()
I moq/moite az postoqnno si go smqnam i ne moga da se zadarja na 1 za pove4e ot sedmica lol..
Ina4e na Murderdoll i ne e lo6 be!Dobar izbor naistina...Daje mn po hubav ot onq na miloto_girl-4e!
I am the substance and the one who has no substance.
men me kefi na Baccaramnogo se kefq na kravi i ovce, zatova
trqbva da si lepna nqkoq ovca, ama drug pyt :P
If today was perfect, there would be no need for tomorrow...
a be mene mnogo si me kefi moq i zatova ne go smenqm)
inache me kefeshe predi avatara na Liz, a i na aBeP4eTo e gotin!!!!
-------------
love is friendship set on fire!!!
Sega6nia avtar na murderdoll me kefi max. spored mene bie si4ki, 10000000000000000000000000000 puti e po gotin ot predi6nia.
Steff мен ме кефи много пича на твоя аватар. Мисля, че играеше в "Секс игри 1" (Май така се казваше филма, в който той беше влюбен в доведената си сестра, която обичаше да разиграва хората обаче накрая нея я изиграха). Как се казва, момъка![]()
![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Опредлеено ме кефят ватарите на Тед(оня с мечо пух де) на aBnOrMaL_BaBy и новия на Murderdoll
![]()
hahah ko tolko vi kefi pyk moq avatar)
kato go vidqh si pomislih 4e se 4ustvam to4no
kato tva 4owe4e ponqkoga-zatvorena v
malkiq si pravoygylen svqt,my4e6ta se da izlqza..
ama nestavaaa
a da taka se 4ustvam kato sym depresirana
btw na united_colors me kefi sq toq...samo nemoga
da se setq kyde sym q vijdqla taq ot avatara![]()