- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
Насилие!? От кога секь символите са насилствени! Кофти! Даите някои комент за новия аватар! Мн ли е голям?![]()
Mi ne mi se stryva po-goliam ot drygite ma niakak si ne ti pasva kato 4e li. Ne te svurzvam s niakvi manekenki po belio...Първоначално написано от Kittie_
![]()
На слънчицето е много сладичък ей такова СУПЕР ЕЕ!![]()
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
Амиии на слънчице ме кефи![]()
A tova s golemite djuki pak li e ot maybelline?Първоначално написано от e_l_i_z_a
![]()
Imah predvid tova v podpisa tiПървоначално написано от e_l_i_z_a
shtoto aBeP4eTo kaza 4e i v podpisa ti sa qki :}}
Sorry 4e se namesvam ama tia ima6e predvid LIZ a ne ELIZA!Първоначално написано от Bolid1
![]()
Emi izvinqvam se za greshkatamen tova v na eliza podpisa me kefi
![]()
Iha az pak smenih avatara toq pat kvo sha kajete!![]()
Kvaliteta na snimkata ne mi haresva no kato 4e li pove4e ti otiva!Първоначално написано от Kittie_
![]()
Мерсииии слънчиПървоначално написано от slun4ice
да слънчито е права аз харесах ПОСПИСА и аватара на Лиз и 2-те
![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Emi pak se izvinqvam... greshkata e moq... moje da se slu4i na vseki, nali?A puk za avatarite, mene na pove4eto ot foruma me kefqt(i moq si me kefi shtoto mn obi4am kotenca)
![]()
На мен ми харесва аватара на aBeP4eTo, както и на Anonimno(все пак аз помагах за избора, и мисля,че имам добър вкус), моя си ме кефи доста
на Satanas_daughter и DeaTHroW-ReC_F също доста ми харесват
ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!
Pak izrasi porednata prostotiqПървоначално написано от slun4ice
Dobre de za6to me napada6 i obijda6 taka?Първоначално написано от Kittie_
Ne mislia 4e sum ti napravila ne6t lo6o. Kato iska6 mnenie triabva da si gotova da prieme6 i kritika. Sujaliavam ako sum te obidila s ne6to tui kato ne e bilo ymi6leno.
![]()
Izdrazni me samo kak go kaza - edva li ne me poznavash ot 10 godini i znaesh che NE mi otiva.... nqma znachenie - prava si - iskam mnenie davash goПървоначално написано от slun4ice
peace
Ok prava si! Prosto imam izgradeno mnenie za tebe ot tova koeto pi6e6 i si mislia 4e si po-dinami4na i niakak lyda(ne v lo6ia smisul na dymata) za tova ne mojah da vuzpriema onaia macka po belio primerno.Kakto i da e prava si i 6te vnimavam pove4e kakvo pi6a!Първоначално написано от Kittie_
![]()
Новия аватар на Мърдър е много готин...туй котенце сладинко =) Супер е =)
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
Satans_daughter pak vkara nqkvi qki podpisi
Vampirizma rulz pred sichki fantazii tochno sled nego da feichkite...![]()
Определено новия аватар на Мърдърдол е невероятен, като го видя котето и се пукам от смях, супер идиотско.
Поздравления за готиното аватарче.![]()
Две точки във безкрайността
сред хорския безброй-
там някъде се движи тя,
а там се движи той...
Много ме кефят на Гал, Грахче, Rosskata, Murderdoll, LunaTriCk, aBeP4eTo, miloto_girl-4e.. и сигурно има още ама ся не се сещам![]()
Loving you is like breathing... how can I stop?!?!![]()
hehehehe mirsi mirsi mirsiПървоначално написано от Kittie_
))))) i az mnogo im se kefia,ama i tvoite ne sa loshi,a do kolkoto koteto na murderdoll vseki put kato go vidia me napushva takuv smiah mnogo me kefi