.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 58

Тема: Gnyslivi li ste?

Голям фен Аватара на Iliqn4eto
    Град
    534

Gnyslivi li ste?

Ta vaprosa mi e dali ste gnuslivi i ako e Da ot kakvo
    Opitvam se da ne mislq,
    no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
    Obi4am te tova boli,
    obi4am te vsi4ko e salzi
    no znai,4e poslednata salza
    6te kapne ot tvoite o4i
    za6toto bez da znae6
    OBI4A6 me i TI!!!

Гнус ма е от момчета и от гомна

Той не умира!!!

ne sym gnusliv,no moga da nakaram nqkoi da go e gnus ot dadeno ne6to...
    Pravi kakvoto trqbva, pyk da stava kakvoto shte...Sledvai techenieto na jivota.

Повече от фен
    Ami gnus me e kogato niakoi se hra4i i me e gnus ot ob6testveni wc-ta!
    Gnus me e ei ot takiva ne6ta

gnus me e ot povrushtano ili niakoi koito povrushta vseki put kogato go vidia tva turcha i az da povrushtam)mnogo me e gnus ot mrusni drehi i hora s ne ismiti julti ili mirizlivi zubi

Голям фен
    Opredeleno sym mnogo gnusliva.Gnus me e ot obshtestveni WC-ta,ot bebe6ki shitZ.Ako nqkoi e pil ot nqkoq 4a6a e nevyzmojno az da piq ot syshtata.Syshtata rabota e s vilica,lujica ili slamka abe vsi4ko.Moite neshta se pipat i lapat samo ot men.Ne me e gnus samo ot priqtelq mi.Ot vseki drug - daaaa
    Keep smilin'

Супер фен
    Не, че съм гнуслива ама ако ми мирише нещо/някой ми става лошо иначе не съм гнуслива !
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Голям фен
    ami napr kosum v hranata mi..leeeeleee..ujassno e...kakto i mazna kosa...i razbira se povrushtaneto...to si e ujasnnoo

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    гнус ме е от цигани...ааарргххх...чужда слюнка също...

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    emi gnus me e ot povrushtano,mrusni drehi i mazna kosa,STUPKANI 4ERVEI(blqqqqq napravo umiram ),i gadni mirizmi
    i si mislq,4e koito ne go e gnus pone ot 2 ot izbroenite ne6ta ne e normalen....tva ne6to ne se ponasq
    aaaa i zabravih da kaja,4e ako nqkoi koito sedi do men i miri6e na pot umiram ne me svurta na 1 mqsto...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Satanas_daughter
    gnus me e ot povrushtano ili niakoi koito povrushta vseki put kogato go vidia tva turcha i az da povrushtam)mnogo me e gnus ot mrusni drehi i hora s ne ismiti julti ili mirizlivi zubi
    И аз съм същата! Мн ме е гнус от брадавици....знам че не трябва но е така! Аааааа и умирам като някои има едно такова бяло около устата - примерно спал е и не си е измил забите БЛЯКШ ужасно е!

Голям фен
    Град
    По света и у ВАС!!!
    Хехехе...кажи ми има ли човек който да не е гнуслив от някое нищо....ако има такъв сигурно е някой нерез!!!Ми гнуслив съм много ясно от много неща ,но в момента няма да ги споменавам!!! Но най-ме е гнус от хора...които не спазват хигиенните си навици!!Такива хора ме отвръщават
    When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away

Супер фен
    Не съм гнуслив, но всичко си има граници де. Няма нужда да изброявам какво ме е гнус да правя ...

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    razbira se 4e sym gnusliva no v normalni granici vse pak ne izpadam v ujas ako nqkoi mi qde ot 4iniikata piiva ot 4a6kata ili ne6to takova...ahahaha gnus me e ot povry6tano i zapo4va i na men da mi se gadi ako gledam...gnus me e ot ne4istoplytnost i ala bala ....

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Голям фен
    daaam gnusliva sum!Ot adski mnogo neshta...nqma da gi izborqvam vsi4kite...mislq 4e nqma 4ovek koito da ne e gnusliv!

Obiknesh li obi4ai silno,
    namrazish li zavinagi mrazi,
    ne sujalqvai nikoga za nishto,
    edva li nqkoi teb shte sujali...!!!

Супер фен
    Град
    above the clouds..
    мне...даже неска туй обсъждахме с приятеля ми..изобщо не съм...

..But why?...

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от LunaTriCk
    ааарргххх...чужда слюнка също...
    A ti ne se li celyva6?
    Ina4e mene do predi 2 godini me be6e gnys ot mnogo ne6ta ama ot kakto se rodi sestra mi mnogo malko ne6ta ostanaha! Kolko gadosti sum pipala pokrai neia ne e istina! Na4i gnys me e ot potni podmi6nici i 4ervei!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Na4i gnys me e ot potni podmi6nici i 4ervei!
    Ясно защо няма почитателки на риболова.

Голям фен Аватара на aBnOrMaL_BaBy
    Град
    In The Middle Of Nowhere !
    Абе по принцип съм гнуслив човек..но в 1 през нощта ми е трудно да преценя всички неща от които ми е гнус затова ще кажа единствено (от дотук изброениете) от повърнато,както и от потни мишници и миризма на пот..this sux!А ако се сетя нещо друго обещавам да го добавя :P

Голям фен
    Blqqqkkkzzzzz
    Syvsem se otvratih veche.
    Keep smilin'

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    po princip ne sum gnusliva , daje sum praila mn ne6ta (koito pokazvat tova) no prosto ima nqkoi ne6ta i hora , ot koito nqma kak da ne e pognusi

Супер фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от aBeP4eTo
    Не, че съм гнуслива ама ако ми мирише нещо/някой ми става лошо иначе не съм гнуслива !
    i as taka

само от жаби и хлебарки

Цитирай Първоначално написано от e_l_i_z_a
    emi gnus me e ot povrushtano,mrusni drehi i mazna kosa,STUPKANI 4ERVEI(blqqqqq napravo umiram ),i gadni mirizmi
    i si mislq,4e koito ne go e gnus pone ot 2 ot izbroenite ne6ta ne e normalen....tva ne6to ne se ponasq
    aaaa i zabravih da kaja,4e ako nqkoi koito sedi do men i miri6e na pot umiram ne me svurta na 1 mqsto...
    i az taka

emi zavisi ot kvo,no me e avki gnus ot 4ervii i ot mrasotii razni-gadni,gnusni

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си