- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Gnyslivi li ste?
Ta vaprosa mi e dali ste gnuslivi i ako e Da ot kakvo![]()
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
Гнус ма е от момчета и от гомна
Той не умира!!!
ne sym gnusliv,no moga da nakaram nqkoi da go e gnus ot dadeno ne6to...
Pravi kakvoto trqbva, pyk da stava kakvoto shte...Sledvai techenieto na jivota.
Ami gnus me e kogato niakoi se hra4i i me e gnus ot ob6testveni wc-ta!
Gnus me e ei ot takiva ne6ta![]()
![]()
![]()
gnus me e ot povrushtano ili niakoi koito povrushta vseki put kogato go vidia tva turcha i az da povrushtam)mnogo me e gnus ot mrusni drehi i hora s ne ismiti julti ili mirizlivi zubi
Opredeleno sym mnogo gnusliva.Gnus me e ot obshtestveni WC-ta,ot bebe6ki shitZ.Ako nqkoi e pil ot nqkoq 4a6a e nevyzmojno az da piq ot syshtata.Syshtata rabota e s vilica,lujica ili slamka abe vsi4ko.Moite neshta se pipat i lapat samo ot men.Ne me e gnus samo ot priqtelq mi.Ot vseki drug - daaaa
Keep smilin'
Не, че съм гнуслива ама ако ми мирише нещо/някой ми става лошо иначе не съм гнуслива !![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
ami napr kosum v hranata mi..leeeeleee..ujassno e...kakto i mazna kosa...i razbira se povrushtaneto...to si e ujasnnoo![]()
гнус ме е от цигани...ааарргххх...чужда слюнка също...
emi gnus me e ot povrushtano,mrusni drehi i mazna kosa,STUPKANI 4ERVEI(blqqqqq napravo umiram),i gadni mirizmi
i si mislq,4e koito ne go e gnus pone ot 2 ot izbroenite ne6ta ne e normalen....tva ne6to ne se ponasq
aaaa i zabravih da kaja,4e ako nqkoi koito sedi do men i miri6e na pot umiram ne me svurta na 1 mqsto...
И аз съм същата! Мн ме е гнус от брадавици....знам че не трябва но е така! Аааааа и умирам като някои има едно такова бяло около устата - примерно спал е и не си е измил забите БЛЯКШ ужасно е!Първоначално написано от Satanas_daughter
![]()
Хехехе...кажи ми има ли човек който да не е гнуслив от някое нищо....ако има такъв сигурно е някой нерез!!!Ми гнуслив съм много ясно от много неща ,но в момента няма да ги споменавам!!!Но най-ме е гнус от хора...които не спазват хигиенните си навици!!Такива хора ме отвръщават
![]()
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
Не съм гнуслив, но всичко си има граници де. Няма нужда да изброявам какво ме е гнус да правя...
razbira se 4e sym gnusliva no v normalni granici vse pak ne izpadam v ujas ako nqkoi mi qde ot 4iniikata piiva ot 4a6kata ili ne6to takova...ahahaha gnus me e ot povry6tano i zapo4va i na men da mi se gadi ako gledam...gnus me e ot ne4istoplytnost i ala bala ....
*ThE~WorLd~Is~MinE*
мне...даже неска туй обсъждахме с приятеля ми..изобщо не съм...
![]()
..But why?...
A ti ne se li celyva6?Първоначално написано от LunaTriCk
![]()
Ina4e mene do predi 2 godini me be6e gnys ot mnogo ne6ta ama ot kakto se rodi sestra mi mnogo malko ne6ta ostanaha! Kolko gadosti sum pipala pokrai neia ne e istina!Na4i gnys me e ot potni podmi6nici i 4ervei!
![]()
Ясно защо няма почитателки на риболова.Първоначално написано от slun4ice
![]()
![]()
Blqqqkkkzzzzz![]()
Syvsem se otvratih veche.
Keep smilin'
po princip ne sum gnusliva , daje sum praila mn ne6ta (koito pokazvat tova) no prosto ima nqkoi ne6ta i hora , ot koito nqma kak da ne e pognusi![]()
i as takaПървоначално написано от aBeP4eTo
само от жаби и хлебарки
i az takaПървоначално написано от e_l_i_z_a
emi zavisi ot kvo,no me e avki gnus ot 4ervii i ot mrasotii razni-gadni,gnusni![]()
![]()
![]()