- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
Xexexe seka sedmica s nov avatar i podpis ama znae6 li kfo me kefi.....vinagi si dyrji6 na stilaПървоначално написано от Satanas_daughter
tfa si za uvajenie
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
e aide sia mazni se ti mazni se.....ami mnogo iasno kato se zavra cial den v neta i kat vidia 100 gotini kartinki kak niama da si gi smeniam chestoПървоначално написано от Momchence
Определено имаш вкус!!!Първоначално написано от Satanas_daughter
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
mersi BlinD^BoY
ne se maznq ... oba4e Satanas_daughter e edinstvenoto svqsno fen4e na Metal-a Goth-a i Vamp's -4etata koeto poznavam.Първоначално написано от Satanas_daughter
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Определено е едно от най ама най свестните...само дето аз не я познавам лично...ама все пак си е ТХЕ БЕСТПървоначално написано от tedo_davis
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
Nqma smisal da se karate tq si e za mene!!!![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
na men mi haresva na zelenata maslinka burkana s maslinki...mnogo e originalno..
look into the eyes of a killer man, look into the eyes of a pig
look into the eyes of a killer man, slam, damn boy, i wish you did
Mene me kefiat kartinkite v podpisa na Kittie_ i osobeno taia s cigarata![]()
kva e taia karanica deto ia udarihte za men ve????po spokoino...neka vi az puk samo na DiEsEl_GiRl4eTo
shte vurja)
wow...Satanas eii nema da q pipa6..q vij neq..6te i vurjelo.. ne pip 4e plqs :PПървоначално написано от Satanas_daughter
Az si vi obicham i dvamata po ravno }{ edna za tebe ... }{ edna za tebe... i po oshte mnogo i za dvamata }{Първоначално написано от Peace`
eeeee niamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa puuuukkk(tropam s krak) ne e chesno men si me obichash poveche nali???? :PПървоначално написано от DiEsEl_GiRl4eTo
![]()
![]()
xexe Satanas_daughter baby..aide sega de...proqvi malko nejnost toq put {{}}![]()
ami eli si e eli i sexsito.a popisa mi i avatara sa mi na raina-za6toto tia e edna ot lubbimite mi pevici.![]()
a bebeto e prosto sladak detail![]()
![]()
Monica Bellucci kefi mnogo! R E S P E C T sled kato igra v Strastite Hristovi! Nikoi drug golqm holivudski aktior ne se pristrashi da igrae vav filma.....Първоначално написано от slun4ice
Verno?Idva mi da se iziam ot iad 4e ne ia poznah tui kato predi niama i sedmica si turseh neina snimka da ia sloja za avatar!Първоначално написано от Kittie_
![]()
Първоначално написано от slun4ice
Мн е фотогенична - логично а модел и актриса. Една друга мацка и тя ме закефи но не знам дали да сменям..
Tui mnenie ne beshe li za druga temichka?Първоначално написано от Eliiiiiiiiii sexsito
Абе на Мърдърдоллито аватара е смазващо як ! Много cool !![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Az sam vyzmuten i ugor4en...kak mojaПървоначално написано от Satanas_daughter
![]()
![]()
hehehehe e dobreee de shte napravia izkluchenie:PПървоначално написано от Momchence
В момента много ме кефи аватара на slun4ice, както и картинката в подписа й- супер сладички са :P
Миличка, надявам се нямаш нищо против, че и аз си сложих аватар от същия сайт
... Кой, ако не аз
.... Кога, ако не сега...
a novia mi avatar kefi li vi????
Niamam ni6to protiv razbira se!Първоначално написано от Dance_princess
Mnogo e sladyrski avatara ti!