- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
oki vse pak se radvam 4e mi haresva6 avataraПървоначално написано от [b
![]()
![]()
Az SyM sI gAzE i Za DrUgItE hIcH nE mE e*e !!!
Za moq noviq kvo shte kajete)))
Kittie_ харесва миМацката е готска !
![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
emi ako az vi kaja 4e na vseki edin mi haresva ?!ama mi haresvat teq na Linkin4eto i dr. s Lp 6ot sam im fenka
![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Mackata e Kate Moss btwkefi ma super PARTY BEAST e tq
a vODPISA sa nqkoi knigi na Muldashev)))
Aaaa na kittie tozi mn mn me kefi toq model...Kefi me i noviq na BABY_SEXY_GIRL vinagi me e kefil...Az misleh da si go sloja po natam...Ma si e ba6 za neqI o6te predi zabravih da kaja na -Leona tazi artiska e mn gotina
![]()
I am the substance and the one who has no substance.
10x, mila, ne znaeh...Ni6to de, tvoq e super gazarski, taka 4e sme kvitПървоначално написано от Liz
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Мене ме кефи на Гал аватара, на artbaby мноо муцино писенце и на Baccara - ибати дивата изцъклена УфсЪ![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
auuuuuuuuu,podpisa na aBeP4eTo sas zara i naiden mnoo me kefii avatara na *-*Krisito*-* sa6to e mnoo qk
Любовта е най-висшата степен на омразата
Samo na SanDRo vsichki drugi sux!!!
Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!
LP maniaci......................
look into the eyes of a killer man, look into the eyes of a pig
look into the eyes of a killer man, slam, damn boy, i wish you did
Kakvo shte kajete za mene :}}}
Anonimno tvoja nai mnogo mi haresva![]()
Marsi postarah se da napravq neshto koeto mi haresva i koeto da se haeresa na drugite.Ama dobre che beshe priqtelkata mi che da me nakara da tyrsq neshto :}}Първоначално написано от C-I-A-R-A
10х братле! А новия аватар и нещата в подписа как ги намира6?Първоначално написано от [B
![]()
takaaaaaaa,kefat me novite avatar i podpis na B_i_G,novite na LiNkiN4eTo(sajalqvam ako sum dopusnala gre6ka v nicka ti,za koeto sum po4ti sigurna)i podpisa na Anonimno
![]()
RESPECT za vsichki koito imat Linkin Park v avatarite ili podpisite!
Izbora na Anonimno mi haresva btw.
Az pak smenih avatara i podpisapo sluchai studovete reshih da sloja neshto po....toplo
![]()
Ауууу Китенце новите ти картинчици са страшно яки !![]()
![]()
![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
misi aBeP4eToot victoria`s secret latest collection sa i mn mi haresaha kat gi vidqh i op...avatar i podpis :}
i mene mnogo me kefatПървоначално написано от aBeP4eTo
![]()
dam i mene me kefkatПървоначално написано от amy lee
![]()
Ами за моя новия ко ще кажете![]()
![]()
QK E!!!!!!!!Първоначално написано от TaStY^GiRl
TaStY^GiRl malko e stra6en :P
Ама е много голям ...Първоначално написано от TaStY^GiRl