- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
е АЗ НЕ МРАЗЯ ЧАЛГАТА,АМА ТОЧНО РАЙНА МИ Е МНОГО ПРОТИВНАПървоначално написано от Eliiiiiiiiii sexsito
ТУК КАТО ПО ЧУДО Е ИЗЛЯЗЛА СЛАДКА
![]()
Ot CeLuVkA BeLeG Ne OsTaVa,No ZnAi 4e NiKoGa Ne Se ZaBrAvQ!!!))
Za mene nqma lo6 avatar 6tom 4ovek si go e slojil mu haresva... vyv vseki avatar ima ne6to sladko.Mene primerno nai si me kefi moqne,4e iskam da prozvu4i egoisti4no i da ubidq nqkoi,no e taka.
P.S. V toq forum ne sym vijdal skapan avatar! koeto e c0oL i horata tuk sa s vkus![]()
Pravi kakvoto trqbva, pyk da stava kakvoto shte...Sledvai techenieto na jivota.
Аз предлагам да си сложи аватар на Brooke Richards някой друг който подкрепя моето мнение?!Първоначално написано от Momchence
Понеже аз много и се кефя
Аре ели действай по въпроса!!
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
ами.. на Diesel_Girl4eto.. na slun4ice.. na Murdurdoll... i Gal... и тея ме кефят..щото ен ги помна сички:р
![]()
..But why?...
Еее бравоооооооо!Първоначално написано от SladurkO
Това беше готинко.
Много мило прозвуча!
![]()
Две точки във безкрайността
сред хорския безброй-
там някъде се движи тя,
а там се движи той...
Ot vsichki avatari nai me kefi tozi na Bloody_Tear! Super e! Haresva mi i na Murderdoll kotenceto![]()
На Sladurk0 е страхотен!![]()
МдаммммммммммПървоначално написано от Гал
Много мило
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
Koito si e gotin gotin si e ... sq ne mojeme da kajeme na 4ernoto bqlo :P si4ki sa mnogo pekaniПървоначално написано от Гал
:P
AAaaa 6e iznasilq nqkoiTui gore az :P
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
A da na Murderdoll novia mnogo me kefi i na amy lee su6to!![]()
Леле според мен на Liz аватара и подписа са страаашно яки![]()
![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
taq na avatara na slun4ice e mnogo qka.az predi da si sloja sega6niq si misleh da si sloja edin podobena ama tq kato si sloji tozi![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
men me kefi novia na murderdoll
На Amy Lee подписа е сууууууупер! браво маце!
Satans_Daughter - твоя подпис е страшен и ж джата смисала на думата! Но Дани Филт - супер! Тоооолкожа е сеееекси! *въздишка*
eee mersi mersi nai nakraia niakoi da spodeli mnenieto mi che Dani Filth e SEXY toia pich napravo me razbiva ot vsiakude dori i bez murtveshkia grim pak e mnogo sexyПървоначално написано от Kittie_
Mnogo e sexy dajeПървоначално написано от Satanas_daughter
Mnogo e gotin lelelele she ima da si plakna ochite pone v edin avatar
![]()
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
Кефи ме на Грахче новия аватар :P
mi na DeaTHroW-ReC_F
mi haresvat na slun4ive na GAl Liz) i drugi... a na GAL nekak si me kara da se smeq,sme6en e kato go pogledna i mi stava nekvo qko mnoo me kefi taz macka
))a moqt v momenta ne mi haresva mnogo..;P aama skoro 6te si go smenq:
![]()
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
мене мене..Първоначално написано от Momchence
ахахах
а илиян4ето и твоя сегашния с елхичката е много сладъкмерси
![]()
..But why?...
мене аватарите на TaStY^GiRl Murderdoll Baccara LunaTriCk ме кефат най-много другите не се обиждайте е и моя си го харесвам няма такива дето да ме дразнат повечето са сладки. :P
Avatarcheto koeto grabna okoto mi e na Bloody_tear ( dano nick i beshe taka, izvinqvam se ako sam go obarkala) .Naistina mnogo krasiv avatar,a sashto taka na aBeP4eTo, na momchence na Murderdoll.
Nqma avatar koito da ne miharesva,s izkluchenie na glupostite na NSpi4 i negoviq kloning.
Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати... те се усещат в сърцето.
na men mi haresvat avatarite na amy_lee
kolkoto i avatari da si sloja vse ne mi izlizat.....sigurno ne6to ne pravq kakto trqbva![]()
No MaN, No CrY!!!
\m/
moje6 da gi zapazi6 v komputara i posle da go ka4i6 v www.imageshack.us a moje i da ne vuvejda6 pravilen urlПървоначално написано от monka
![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
m da ama Aia mi kaza da go mahna shtoto izraziaval nasilieПървоначално написано от DiEsEl_GiRl4eTo
![]()