- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За ника
Как си избрахте ника и защо точно този използвате, а не друг?
Айнщайн е казал:"Има 2 безкрайни неща на света - Вселената и човешката глупост, обаче за Вселената не съм много сигурен".
1. vinagi nasqkade sum pisi.... i kat prvedoh ot bg na english stana kittie![]()
2. bqh mn zapalena (i oshte sum) po edna grupa - kittie
ako iskate parcheta koit mogat da vi haresat
Kittie - Into the darkness, charlotte, spit, paper doll
Kittie & KoRn - this townvelika pesen
![]()
ami ujasna fenka sum na evanescense.a i edna ot lubimite mi pesni e amy lee ft. seether-broken.napravo e velika.
Любовта е най-висшата степен на омразата
da pesenta broken ne e zle no amy lee ima mn po qki pesni s evanescence - lies naprimerno ili going under - geniqlni pesniverno evanescence sa malko komersiqlni no ne mogat da se sravqnvat s grupi kato limp bizkit ili busted po komerisialnost! muzikata im dobra i samo tova ima znachenie za men! sorey che sa otklonih ot temata!
za going under si absolutno prava.na evanescense tq e THE BEST.za lb-predi gi haresvah ama ve4e...oba4e busted sa varhat.to i az malko se otklonih
Любовта е най-висшата степен на омразата
Ами от филма Грозна като смърта главната геройня и викаха джърси в бара и мен тва много ме кефи![]()
Ami taka si se kazvam i poneje mi xaresva reshix tova da mi e i nick name :P
ako moje pak shte se oklonq malko
Amy Lee za busted sa bazikash!!! ne moje da bade tolkova sa ... malki i neopitni i komersialni - dovedenata mi sestra e CRAZY za busterd shte im hodi na koncert v machnester na 10 dekemvri - shte snima baq ako iskash kat iskara snimkite da skaniram hubavite i da ti gi pratq?
Mi na men mi haresva ideqta za syshtestvata, koito mogat da pravqt vsichko, koeto pojelaqt. Vednyj popadnah na sait, koito beshe pisan sqkash ot takova magichesko obshtestvo i mnogo se vdyhnovih. Mnogo se kefq i na filmi za veshtici i taka.... A! I si imam hubavo dylgo noslence![]()
Be angel, Be devil, Be fame
Вещичката - готин аватар. Аз пък си избрах сега Жозефин, защото ми харесва как звучи. Другия ми ник - Лолита- защото не ми е присъщо да се именувам с подобни блондински имена и не исках никой да знае, че това съм аз. Но в крайна точна не се сдържах и им казах кое съм аз. Дргия ми официален ник е Клоди/Клодиа (В ИРК или АйСиКю ). Това името на главната героиня от един от любимите ми филми - "Интервю с Вампир" .![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
ee samo kato stava vupros za evanescence...eh ne moga da se sdujra prostoo..na mn malko hora sa im izvestni po starite im pestni..ot 5-6 g primerno..az im imam cqlata diskografiq pochti..i ima prosto neveroqtni..a inache naposleduk sa si dosta komersialni...no pesni kato Give Unto Me, Exodus, Fields Of Innocence sa si prosto...nz trqbva da se chuqt![]()
mi as se kazvam Elica, i nqkoi mi vikat E4o, i za da ne e Eli(kakto pove4eto mi vikat), si vikam neka da e E4o, tva e ni6to pove4e![]()
Kittie- kazva se naprimer ili primerno, a ne mix-a m/u dveteПървоначално написано от Kittie_
![]()
po temata....imah predi mnogo nickove i re6ih 4e trqbva da izmislq ne6to koeto naistina mnogo da mi haresva i pone malko da mi otiva, za da go napravq na oficialen nick
sega pak imam dva....no pone sa dva a ne 100
drugiq mi e Morti666a
Give me your best shot motherfucker!
Az moq go izbrah po sledniq nachin:
Togava nicka mi beshe SeRpEnT , obache igraeh Counter Strike i iskah da se izbazikam s shefa na kluba igo smenih na sAndOr [da sandor, ne sandro] ne znam ot kade mi hrumna, beshe neshto kato ot "sandal"..I tam bazikah se s nego i toi posle razbra i na drugiq den reshih da si go smenq i se chudeh kak se bqh pisal snoshti i si pomislih che beshe SanDRo , ot edin geroi na edna druga igra Heroes 3 i taka si e sandro ot mnogo vreme... Mai dosta igri igraq ,a ?
![]()
Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!
Аз пък в БГ живеех в един малък квартал на Димитровград и почти всички се познават.Понеже на вуйчо ми му викат Пирата, та така и на мен "по наследство" Пиратката.Приятелите ми викат Пиратиня на галено и така P1ra71nQ![]()
еми Cadamarteri е английски футблосит и оттам идва ника ми,защото съм мн запален по футбола, а ина4е тоя ник ми е още от едно време, измислих го,когато влизах в 4ата на дир.бг, а сега просто го направих малко по-неразбираемТова е
![]()
Ami moq nick ot IRC e tozi tukaNz 6to se regnah tei 4esno kazano
Ama e qko
![]()
тц тц..туй мраза на форумите..се се намира някой дет да оплесква темите(не споменавам никнейм-ове)....
сега по темата...DeaTHroW ReCoRDs- звукозаписно студио.....а ReCoRDs на кратко е ReC...F предполагам знаете...
![]()
..But why?...
Amm...speciqlno tozi...idwa ot Jamalski...ima edna negowa pesen-Raga Youht(nqkoga taka se pi6e6 w iRc)..i wednyj nekyw si zapo4na razgowora s "ooo jamalski ili po to4no jamalska..."
i na men mi haresa..i ot togawa e taka...tuk....
extra si ti e na teb nick4eto, pone men mnogo me kefi, dokato go izmislq kvo e to4no......ama go razbrah de, mnogo qkoПървоначално написано от P1ra71nQ
![]()
![]()
amg=tuning=kola=mercedes
: AMG Corporation
::
Аз ги имам даже в момента слушам ExodusПървоначално написано от suzanna
Нз ама на Evanescence имам 40 песни...
Moq nick idva ot edna pesen- Warren G & Nate Dog - Regulate. Prosto pesenta mnogo mi haresva , a i ne moga da si izmislq ni6to po-dobroPlus tova s tozi nick ve4e sam regnat navsqkade a i go izpolzvam v 4atovete
![]()
no matter what you do or say, there's nothing that you can do to make people understanding you! /kurt cobain/
lunatrik е някакъв DJ. Хареса ми и сам си прибавих С за да е по ефектно и coolАе направо funky fresh
![]()
mi kefja se na 6arenite raboti.
to horata sa go kazali- lud na 6areno se radva![]()