Исках да попитам момчетата тук в този форум дали се притесняват да бъдат чувствителни и нежни,защото май не е много прието да бъдат такива(което според мен е глупаво).Например,струва ли ви се смешно,ако някой филм успее да ви разчувства?Мислите ли,че ако споделите,че имате нужда от любов,от топлина и разбиране...ще ви сметнат за "женчовци"?Кое е по-важно за вас -да бъдете себе си и да отстоявате принципите си ИЛИ да се харесвата на останалите,без значение,че изневерявате на своята същност?И наистина искам много да разбера,дали наистина толкова много ви харесва секса без чувства ( както твърдят много,е не само момчета,но…),толкова ли са вжни циците и задника,че да “засенчват” други по-ценни чери в характера на един човек? От няколко дни много често си задавам тези въпроси,защото имам един съученик,който е много мило,чувствително и сладко момче и повечето му “приятели"” се подиграват с него,защото той не иска да рита някое кученце на улицата или не подсирква след някоя яка мадама,или пък не смята,че да се напиеш като казак е нещо героично и велико.Аз много го уважавам и не искам да се комплексира само защото е на по-горно ниво от някои индивиди,които си мислят,че света е в краката им.Прсто като че ли е прието от обществото,че момчетата трябва да бъдат “мъжкари”.Не съм съгласна с това и имам приятели,които разбиват този мит.Честно казано много се дразня,когато някой дели двата пола по отношение на любовта,секса и прочие.Разбира се има характерни черти,които различават момичетата от момчетата,но когато става въпрос за чувства смятам,че е неуместно да се говори общо.Всеки от нас е толкова различен.И аз отказвам да приема,че момчетата са едва ли не грубияни,сексманияци и…същества,които не са способни да изпитват истински чувства.Според съседката ми ( Цветелина) е точно така.Определено има и такива,но не ми харесва всички момчета,или момичета да се слагат под общ знаменател.
Ако някой мисли като мен…,или е против думите ми,моля да сподели мнението си.