- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Любимо цвете
Моето любимо цвете е кокиче и добре че го имаше в анкетата че му бях забравила името![]()
![]()
Ам без да почвате с нападките не мислите ли че розата е леко банална вече въпреки че и на мен ми харесва но...
Freedom will only be available through death!
кактус рулз
Gerberite....mnogo gi obicham i sa mnogo krasivi
GeT RiCh oR DiE TrYin` ...
mrazq cwetq![]()
На мен ми харесват маргаритките.Много са мъзички,милички....като видя няква поляна с маргариткимного им се радвам.Иначе като романтично създание гласувам за червената розакласика в жанра!
![]()
Кокичето и гербера са ми любимите![]()
и аз такаПървоначално написано от aBeP4eTo
![]()
На мен розата ми е любима,но също така много харесвам кокичето,виолетките и много др.,но на повечето не им знам имената![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
kalata..;]..za pruv put q vidqh v nqkav serial po kabelnata i ot togava mnogo q haresvam![]()
![]()
Мда и мен много ме кефи и аз я бях видяла за пръв път в ...ам как се казваше...А "Вдовицата в бяло" мухахах много зле съм аПървоначално написано от Pe666o
)
П.С.По принцип не гледам сапунки ама това нещо не са го давали от 100 години...
Freedom will only be available through death!
Обичам всякакви цветя.
Мога да покоря всички върхове,защото притежавам необходимите качества.
mmm moeto lubimo cvete e freziqtaneveroqtno miri6e...moga s 4asove da ne si otlepqm nosa ot nego
su6to taka haresvam i mominata sulza
![]()
SoRrY I`m NoT a VirGin!SorRy I`m nOt a sLuT...I WoN`T LeT You BreAk mE!...ThiNk WhAt yOu WaNt!
hhahahhaha..damm...mai tam go vidqh tva cvete za pryv pyt..Първоначално написано от fallen
...eh, kakvi vremena bqha samo...
![]()
az obi4am si4ki bez gerbera ama naj mnogo freziq orhideq etakiva po ekzoti4ni
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може и да не дойде!А животът-той е като копейка-звънне,дрънне и офейка!!!
roza vyv vsi4ki cvetovesuper krasivo cvete
![]()
f@nt@zi@
гласувах за розатано иначе има и много други хубави цветя
![]()
от него се прави опиум - наркотик. коментарът е излишенПървоначално написано от Dharma
![]()
![]()
![]()
а по въприса - може ли Казанлъчанин да каже друго освен розата(розовата, маслодайна роза)
това е цвете, което няма равно. говорим за аромат, свойства и всичко онова, което не може да се опише по начин, различен от "КАЗАНЛЪШКА РОЗА"!
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц