moje li 4ovek da Obi4a mnogo silno edno momi4e i da haresva mnogo silno drugo momi4e i da ne znae kakvo da pravi...???
Nqkoi moje li da kaje kakvo se pravi v takiva momenti...
Kak se postupva kakvo trqbva da se kaje da se napravi kakvo KAKVO KAKVO.............?????????????????
http://poetry.rotten.com/worm/
Im A Gangsta & My Life Is Gangsta!
дали може...ми може
какво се прави ли - ми избираш едно от двете - или сигурността и обичта със старата приятелка или тръпката и неизвестното с новото увлечение. но помисли - заслужава ли си да оставиш питомното ,за да гониш дивото?
- Обичаш ли ме?
- Повече отколкото може.
- Колко може?
- Не може.
- Въобще ли?
- Изобщо.
Не предавай приятелката си, ще съжаляваш.
Айнщайн е казал:"Има 2 безкрайни неща на света - Вселената и човешката глупост, обаче за Вселената не съм много сигурен".
HE!
AKO OBI4A6 NJAKOI NJAMA6 O4I ZA DRUGITE.TOVA STAVA NE NASILA, A BEZ DA ISKA6!
mnogo vi blagodarq priqteli !!!!
http://poetry.rotten.com/worm/
Im A Gangsta & My Life Is Gangsta!
TOVA E NEVAZMOJNO..!!!!
Давай и с 2![]()
Не съм съгласна.Никога ли не си била м/у чука и наковалнята?Аз съм била и ти казвам че е възможно да обичаш един и да те привлича друг!Първоначално написано от incheto
Какво се прави.Ми аз честно да си призная оставих и двамата защото ме беше страх да не ги нараня и тръгнах с друг.Трудно е но ако найстина са силни чувствата е най доброто решение!
DAli moje ? - Vsi4ko moje, no vinagi zavisi ot situaciqta. Po razli4ni priznaci moje6 da izbere6 s koq ot dvete da byde6. No izbora e tvoi, ne pitai kvo se pravi, za6toto nikoga ne e sy6toto!
ami vsi4ko moje no kakvo da pravi6 ne moje nikoi da ti kaje zavisi ot situaciqta!trqbva sam da izbere6 ili ednata ili drugata!
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
otgovora se krie vyv vyprosa ti: kaza 4e obi4a6 ednata i haresva6 drugata koe e po silno? I ot sobstven opit 6te ti kaja 4e zarqzah gajeto si s koeto hodeh po4ti dve godini i trygnah s edin ne6tastnik .... e ni6to ne stana i se vyrnah pri gajeto si samo deto taka go bqh naranila 4e edva si vyrnah doverieto mu...... taka 4e ni6to hubavo ne izliza ot tezi ne6ta
Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!