hora helppp mi plsplsplspls,PROBLEMA mi e adski gaden ,v4era kato se celuvahme s gadjeto izvednaj toi po4na da mi pravi nqkakvi nameci ,a ne we ostavi namese direktno mi kaza da go ''stoplq'' malko pod krasta,se6tate se,Po prinsip si hodim ot baq vreme ve4e 4-5 meseca stavat oba4e az ne sam gotova za tova pak i sam vse o6te na 14 godini, a toi na 18 po4ti!Tva ne e za parvi pat zna4i toi ot dosta vreme sigurno 1 mesec i ne6to mi pravi takiva nameci i az ne znam kvo da pravq,v4era stra6no mnogo mi se mole6e,vika6e mi az kolko mnogo te obi4am, i pravq vsi4ko za teb , a ti ne iska6 da me stopli6(ina4e dosta studeni4ko si be6e de )
Nie s nego mnoggoooooooooooo se obi4ame , osobeno toi li4i si mu 4e e pove4e i bi napravil vsi4ko za men,postoqnno mi povtarq 4e sam edinstvena i pro4ie.predniq den dori se bqhme skarali jestoko za6toto az napravih golqma glupost ,a toi mi povqrva,makar 4e az ne bih ako bqh na negovo mqsto! I drug pat se e slu4valo da go qdosvam no toi vse mi pro6tava za6toto prosto ne moje da mi se razsardi
Taka 4e hora trq mi spe6en savet,nz kvo da pravq,MNOGO GO OBI4AM ,TOI SA6TO!No ne mislq 4e iskam sex vse o6te,pak i sam malka za tva,ne mislite li?!?!?!?!?no v sa6toto vreme neiskam da go naranq!Nali ne sam razbrala pogre6no tva e direkten namek za ''sex''!!Ai molq vi savet4e,blagodarq PrEdVAritelno