- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да права ??????
напоследък много момчета ме харесват..аз не тръгвам с тях защото немога дасе целувам....срам ме е!а съм на 15 годину..какво да права
i az ne moga puk sum na 17 iskash li da se vidime da se nau4ime ? ama seriozno ?Първоначално написано от анонимка
Ами то ти идва от вътре!И аз не съм се целувал от ного отдавна ама се още знам как става...предполагам...абе лесно е - просто въртиш там езика и готово!!!
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
nishto slojno prosto nqkoi druga tehnika ...btw bez da opitas nqma da se nauchis nqma ot kakvo da se sramuvas po huu rano ot kolkoto ....
ma tova e greshka be mila...tragni s tozi koito nai mnogo haersvash i toi shte te nauchi da se tzeluvash!
Ми винаги има първи път,така че не се притеснявай и просто си живей живота![]()
Tva s vurteneto na ezika deto ti go kazaha e tupo, ne go probvai, jalko, che 99.99999% go pravqt , ama e gadno po tozi nachin..... Ta, nqma nishto slojno, ako mojesh da pravish svirki shte ti prostqt, te sa po-vajni![]()
Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!
spoko idva si ot vytre
: AMG Corporation
::
spoko drugite sa pravi,idva ot samosebesi prosto ne misli opitai se da ne se panikiosa6 i se otpusni)) i se otdai na miga,e vazmojno parviqt pat da ne ti haresa...a ama spoko )
adi uspeh v 1-ta celuvka;P
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
kaji na nqkoq priqtelka da te nau4i![]()
ball till i fall
Първоначално написано от ridin'spinnaz
срам ме е...![]()
![]()
e stiga be...Poiskai nqkoe momi4e ot klasa da te nau4i nai-dobrata mi priqtelka naskoro e nau4ih da se celuva.Tva hi4 da ne ti pre4i ili puka.Iskai da te nau4i priqtelka ili otidi v nqkoq diskoteka i se mlqskai s pyrviq sre6tnat nikoi nqma da ti otkaje bydi sigorna.Pyk i da si zane6 4e e mnogo lesno i nqma prosto ot kakvo da se priqtesnqva6.Si4ko 6a e nared spoko![]()
Бъди такъв какъво си,а не какъвто другите искат да бъдеш!!!
stegni se we!ne e nishto trudno!no zashto li ti go kazvam kato se setq kakav beshe moq strah ot 1-ta celuvka...mali...sram me e ot men si!no da se varnem na teb!tragni s nqkoi i bez da ti puka mojesh da mu kajesh 4e ne mojesh da se celuvash!toi shte se kefi kato znae 4e s nego shte ti e 1-ta celuvka!tova si e vapros na tehnika!ima 100 vida celuvka!vseki se celuva po svoi na4in za tva da ne ti puka!i az ne mojesh do predi vreme da se celuvam,nau4ih se i sega ne moga da se nasitq
Joint-tova si e to jivota
Nqma cpam me e........... za6to taka ni6to ne stava toq cpam![]()
Тъпа постъпка ! Ако си си харесала някой и естествено той тебе смятам, че би трябвало да те накара да се отпуснеш и няма да има нищо страшно ! Просто се отпускаш и правиш нещо което сякаш не ти е за първи път !![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
аВеРчеТо е енциклопедия на тема любов :Р. Но да наистина , фани си тоя дет те кефи или примера с диското , прайте ко шъ прайте (под 18 год) и тфа е , нито ще знае коя си и т.н. Обаче ти кажа честно тоя вариянт не е препоръчителен. Губи се магията от 1-вата целувка
. и ти препоръчвам да кажеш на приятеля си че неможеш да се целуваш. Той ако е разумен и свестен, ще те разбере (а повечето ПЕКАНИ момчета даже се кефят , поне аз съм се кефел ако приятелката ми за 1-в път се целува , така и при секса
, а ако ти се изсмее - ЗАЕБИ ГО , келеш ! Имай кураж , тфа е истината. Много бира и много секс
![]()
Меко казано е тъпо да мислиш по този начин. Едва ли има момче, което те харесва и което би те оставило само защото не си се целувала досега. Сигурен съм, че те очакват щастливи дни.![]()
Първоначално написано от анонимка
PROBVAI S MEN SHE TE PREDRAZPOLOJA SHE TI E MNOGO GOTINO IDAJE SHE GO NAPRAVIM TRUDNOTO SHE E DOKATO TE PRIKOTVAM PARVIA PAT SLED TOVA SHE TRIABVA ADRES TELEFON DA SMENQM MAI
Ми тръгни с едни де ще се научиш с времето не е срамно тъй че!А ако наистина неискаш да се целуваш с някой без да знаеш как ако имаш приятел момче му кажи да те научи да не ти пука.Пък вече и момичета учат приятелките си!
trugni s ,tozi koito naistina haresva6 i toi te haresva i predpolagam 4e 6te se nau4i6 :P
Naistina e tupa postupka.To tova ne se u4i,vrodeno si e.Idva si ot vutre![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!