.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Влюбено Куче
    Guest

Питане относно отговора и

Здравейте от 2 годинки се познаваме с едно момиче излизаме виждаме си правим си кефа много ни е приятно като сме заедно и така да премина към въпроса си
    Вчера се видяхме и и разкрих чувствата си спрямо нея и тя каза :
    Всичко е много хубаво но в момента нямам такива чувства много съм отдадена на ученето викат ме по проекти и ако тръгнем сега ще има разочаровани защото нямам да имам достатъчно време за теб и може да се скараме а аз не искам това да става и за сега нямам такива чувства...
    Аз и казах че я разбирам и и казах че няма да се откажа и ще и дам достатъчно време да преусмисли и да си подреди живота

Кажете какво мислите ?????

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..

Re: Питане относно отговора и

Ами... чакай я.
    Човек понякога наистина няма нужда от връзка.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Еми като искаш я чакай но може и изобщо да не и потрябваш!!!
    Vladoka rulzzz

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Ами чакай си я, което не означава, че преждевременно не можеш да опиташ с други.

Тя изобщо казала ли ти е че имаш някакъв шанс?
    Vladoka rulzzz

Голям фен
    Е,хубаво си й казал Изчакай я.Найстина любовта пречи на ученето,няма 2 добри.Хем да има добър успех,хем да е с гадже и да му отделя много време.
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Супер фен
    ами според мен е търсила алтернатива да ти каже не за6тото да няма време ми се струва лека лъжливинко всеки има време дори аз в момента имам зверски да у4а ама пи6а във форума за6тото се разтоварвам => и тя би трябвало да се разтоварва => лъже те мъчи се да си намериш друга която да ти помогне да я забрави6

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от ХодещСъвет
    Цитирай Първоначално написано от nasty_f
    Е,хубаво си й казал Изчакай я.Найстина любовта пречи на ученето,няма 2 добри.Хем да има добър успех,хем да е с гадже и да му отделя много време.

Офф винаги има време за учене
    Хахаха...Странно,ама при мен няма много
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив

Той каза, че винаги има време за учене, а не, че е малко.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от cherinka

Той каза, че винаги има време за учене, а не, че е малко.
    Оо Така е след толкова пиене,нормално е да не зацепя на мига

Повече от фен
    Град
    somewhere in nowhere like Courage :) my sweet neighbour
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Ами чакай си я, което не означава, че преждевременно не можеш да опиташ с други.
    дам
    може наистина да е натоварена сега,... из4акай 2-3 месеца.. е междувременно кани я на срещи и се виждайте когато е свободна но не досаждай много /... и ако още няма резултат . мисля 4е трябва да се откажеш от нея.

Мега фен
    Не може да учи постоянно. Не можеш да четеш между редовете - важното е не че има да учи, а че не изпитва чувства към теб и не иска да е с теб.

Мега фен Аватара на koalka
    Мисля, че нищо не можеш да направиш за сега.Продължавайте да се виждате, да се забавлявате и може да се появят чувства от нейна страна.За сега ти е казала какво мисли и чуства.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си