- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Питане относно отговора и
Здравейте от 2 годинки се познаваме с едно момиче излизаме виждаме си правим си кефа много ни е приятно като сме заедно и така да премина към въпроса си
Вчера се видяхме и и разкрих чувствата си спрямо нея и тя каза :
Всичко е много хубаво но в момента нямам такива чувства много съм отдадена на ученето викат ме по проекти и ако тръгнем сега ще има разочаровани защото нямам да имам достатъчно време за теб и може да се скараме а аз не искам това да става и за сега нямам такива чувства...
Аз и казах че я разбирам и и казах че няма да се откажа и ще и дам достатъчно време да преусмисли и да си подреди живота
Кажете какво мислите ?????
Ами... чакай я.
Човек понякога наистина няма нужда от връзка.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Еми като искаш я чакай но може и изобщо да не и потрябваш!!!
Vladoka rulzzz
Ами чакай си я, което не означава, че преждевременно не можеш да опиташ с други.
Е,хубаво си й казалИзчакай я.Найстина любовта пречи на ученето,няма 2 добри.Хем да има добър успех,хем да е с гадже и да му отделя много време.
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
ами според мен е търсила алтернатива да ти каже не за6тото да няма време ми се струва лека лъжливинко всеки има време дори аз в момента имам зверски да у4а ама пи6а във форума за6тото се разтоварвам => и тя би трябвало да се разтоварва => лъже те мъчи се да си намериш друга която да ти помогне да я забрави6
Хахаха...Странно,ама при мен няма многоПървоначално написано от ХодещСъвет
![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Той каза, че винаги има време за учене, а не, че е малко.Първоначално написано от nasty_f
ОоПървоначално написано от cherinka
Така е след толкова пиене,нормално е да не зацепя на мига
![]()
дамПървоначално написано от cherinka
може наистина да е натоварена сега,... из4акай 2-3 месеца.. е междувременно кани я на срещи и се виждайте когато е свободна но не досаждай много /... и ако още няма резултат . мисля 4е трябва да се откажеш от нея.
Не може да учи постоянно. Не можеш да четеш между редовете - важното е не че има да учи, а че не изпитва чувства към теб и не иска да е с теб.
Мисля, че нищо не можеш да направиш за сега.Продължавайте да се виждате, да се забавлявате и може да се появят чувства от нейна страна.За сега ти е казала какво мисли и чуства.![]()