- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Kade Beshe 1 Vi Pat!
moq parvi pat be6e v doma na gadjeto mi samo 4e v drugata im ka6ta tq tam e za kvartiri pod naem .e MOJE DA SE KAJE 4E LI4NO MALKO SGAFIH 6TOM MNOGO RANO SE DADOH (VSMISAL NE RANO MU PUSNAH A TRQBAV6E DA SAM PO GOLQMA)
u nas,spr si beshe .Beshe uj kupon4e ama nie se skatahme na saplniata i.... svarshihme 5 min. predi naste da se varnat :P
zaklevam se , zabravih
![]()
в стаята на приятеля ми![]()
ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!
na pokriva na edin blokПървоначално написано от incheto
...edin za vsi4ki...
...i vsi4ki za ganja...
moqt be6e na diskoteka karibi v kiten na plaja
Moq 1-vi pyt be6e v kolata na priqtelq mi...![]()
The art of love is not to let your heart get broken !
Ami,
az po princip govorq za slagane na rycete.... i sled kloko proceduri bi imalo nqkakyv efekt...
v staqta na priqtelq mi...
*ThE~WorLd~Is~MinE*
na divana u tqh za n-ti put !
pussy wet as a river
you need a boat for me nigga
come on baby just lay down
or to bed with me baby
see me rubbin' my clit
suckin' (suckin') my tits
kak stava toq nomer da go napravite v kola??ne e li malko tqsno i kak se razpolagate 4e da vi e udobno?
http://www.teenproblem.net/forum/vie...1cf99e52ed63e3Първоначално написано от incheto
i to pusnata predi 2 dena!! ti slqpa li si ala bala?za kfo puskate edni i su6ti temi NZ
siLLy y0u.. whErE aRe yOu GoiNg..??
моя на таван...(не се бъзикам)Първоначално написано от mira_
![]()
У тях на леглото. Съвсем традиционно![]()
v nas
''Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
хахаха без коментар !![]()
иначе по темата в нас беше.
Life's worth livin' !
в мойта стая на леглото![]()
![]()
В Морската градина /Варна/, в малко по-отдалечената част към Почивка, на два метра от пътя имаше една полянка, закрита с храстиБяхме "на излет"
![]()
Беше на купон, много се бях напил и го правех с една дето оттогава не сме се чували. Беше гадно и определено не исках да се случва но алкохолът...![]()
В моята стая обаче на леглото ми имаше много дрехи и затова я накарах да го направим на пода![]()
![]()
![]()
Ще изпия чаша, две, ще се намотая кат паве, на зиг заг ще търся своя дом - манекен съм аз на Винпром.