.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    Guest

problem pri brusnene na intimnite 4asti

zna4i problema mi e sledniq seki put kato se obrusna (izpolzvam piqna i ne se brusna na kontra) sled nqkoko dena kato po4nat pak da rastat kosmite vsi4ko mi se opap4asva pls kajete nqkuv hubav krem ili i az nz kvo koeto da pomaga !!!

neznaen
    Guest

ako si mom4e

ako si mom4e si kupi Jilet celiq komplekt-mai4e e ot porqduka na 20 leva

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    mi depilacionen krem na aroma-v edna
    lilava opakovka,zasega e nai dobriq koito sym
    polzvala,daje po me kefi ot toq na Veet
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Цитирай Първоначално написано от Murderdoll
    Да определено тва е най-добрия крем. Аз, майка ми и още 372167321 приятелки на майка ми го използват....
    вземи си го и няма да имаш никакви проблеми
    Но когато харесваш някого до такава степен,че искаш да влезеш в главата му,обикновено скачаш в леглото му...

Фен
    Град
    shumen
    e te sa mn debeli kosmite i toi nemoje da gi mahne az kato sam probvala ni6to ne stava!

Голям фен
    Град
    in the brothel
    namaji leko s krem za ruce i nqma da ima6 problemi - samo 4e izpolzvai nqkuv krem za nejna koja ili tam ne6to takova za da na stane gaf
    Dwe ptici si leteli
    Ednata bila piqna a drugata se kazvala Pe6o
    Sre6tnali edna kostenurka i q pitali "kolko e 4asa",a
    tq im kazala: "za kvo mi e hladilnik kato mi se hodi do kenefa"
    IZVOD: Kupi si traktor s izgled kym moreto

Guest
    da ama vaprosa e 4e ne iskam takuv krem a iskam za sled brusnene predi se majeh s odikolon ama ni6to ne stava, iskam nqkuv nejen s koito nqma da mi izlizat pupki tam

neznaen da mom4e sum a to kvo ima v toq komplekt samo mi kaji?

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    Цитирай Първоначално написано от Ralka
    e te sa mn debeli kosmite i toi nemoje da gi mahne az kato sam probvala ni6to ne stava!
    mi pyrvo gi obrysni i iz4akai da porasnat da ne sa mn dylgi i
    togasva deistvai s aroma-ta
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Супер фен
    Град
    Sofia / София
    ti k`vo si be? m ili f ????
    : AMG Corporation ::

Guest
    mom4e sum i iskam nai nakraq nqkoi da mi otgovori sled kato se obrusna kuv krem da izpolzvam !!!!!

Guest
    sq naro4no li mul4ite are PLS kajete nqkuv

Emi sled kato se izbrasne6 namaji kojata si sas nqkakav tonizira6t ili uspokoqva6t krem - moje i da pomogne, znam li
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Фен
    Град
    Varna
    ахахахах абе много ясно че е момче то по начина на писане си личи. Ми виж ся след като го обръснеш сложи салицилов спирт 90 градуса.
    Втория вариант е да сложиш афтършейв - помага. И аз го имах тоя проблем.
    YOU FALL ?! NO MATTER, TRY AGAIN !!!

Град
    Пловдив
    e za6to trqba da se brysne i da ostavat ogromni 4erni kosmi katomoje na kola???da se oitide ...a za krem-ne znam ne sym probvala da se brysna

Град
    plovdiv
    glei sq brato4ka ima mnogo golqmo zna4enie kak si slaga6 piqnata i v kakfa posoka se brusne6 posle neznam kakuv ti e razteja na kosmite no nai dobre otidi pri nqkoq kozmeti4ka i e popitai davam ti garanciq 4e ako si nanasq6 piqnata pravilno i posle ako brusne6 v pravilnata posoka nqma da ima6 nujda ot krem brasna4kata su6to e vajna trqbva da e mnoo ostra za da ne sturje6 kato lud :P a za krema ako tolkova ti trebva vzimai si nivea za men sa nai dobrite are uspeh

Град
    plovdiv
    Ми виж ся след като го обръснеш сложи салицилов спирт 90 градуса.

4ove4e tfa ako go napravi6 ti garantiram 4e 6te umre6 ot bolka maina za aftar6eifa po biva ama tfa.......

zna4i,prez cql den se rovih v podobni forumi,za6toto i az imam golqmo draznene sled brasnene.namerih edna ideq-namazhi sas stik,rexona primerno.drugiqt savet-bebeshka pudra.6te opitvam!
    стига приказки!

zainteresovan:)
    Guest

Da idealno,no tova koeto me pritesnqva e 4e sym 4uval 4e ne trqbva da se slaga depilatoaren krem na topkite primerno...vqrno li e?

Pe0`
    Guest

balls

da be verno i az sam go 4uval tova 4e ne trqbva da se slaga takuv krem na topkite.. no puk da re4em sas brazna4a moje li da gi prekarash ne e li opasno.. az li4no do sega ne sam nameril logi4en na4in za obeskosmqvane na topkite.. nqkoi da ima ideq??????

Pe0`
    Guest
    hm.. mai skoro nikoi nqma da se obadi po sli4aq moje da povtarqm.. ama mai mai nato4no mal4ite..

Повече от фен Аватара на honey_reflection
    Град
    In the middle of no where.. at the top of heavens floor lol
    emi Nivea? li puk pitai v aptekata! a mojebi otidi na kola-maska?!

F* [ You're nobody until you're talked about. ]

ami ima edin bademov krem koito super mnogo uspokoqva-v1v kafqva opakovka e i na nego pi6e Bademov krem za suha koja c vitamini C+F i ima nai otgore narisuvani bademi

Град
    Пловдив
    Абе, пиич, т'ва е от контрата. Бръсни си ги по косъма и няма да имаш проблеми. Аз първоначално ги кълцах срещу косъма и ми излизаха едни такива ситни пъпъки, когато почнат да растат космите. Сега ме мързи да се бръсна и за туй се кастря...хе-хе..
    p.s. Какъв мъж си ако си бръснеш пишката?! Според мен е тъпо т'ва. По-добре си обезкосми топките, че те се лижат, а не косматото на пениса :P, там никой не пипа . Само се окастри.
    Respect my Shits!

ultra-boy
    Guest
    v sex shopovete prodavat intimni samobrusnachki po 15lv. kupi si i nikvi problemi nqma da imash s pupkite i drazneneto na kojata. na sichkoto i otgore dobre brusnat i pricheski moje da si praesh.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си