- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Za otnosheniqta
S moita bivsha prqtelka, otnosheniqta sa ni kato na brat i sestra. Mnogo se obichame i uvajavame i do dnes.
Freedom To Change !
super..mnogo se radvam za tezi koito sa ostanali priqteli s tezi s koito do v4era sa bili tolkova blizki i taka sa se obichali!!Gordeq se s takiva hora!
Na6ite otno6eniq sa priqtelski(dori i sexualni moje da se kaje) az o6te go obi4am,znam 4e i toi ima trupka.....no ne mojem da sme zaedno kato gadjeta zaradi golqmoto ni razstoqnie ve4e a i taka ve4e ne e interesno!))))
![]()
napulno sum suglasen s Murderdoll...s 3 dumi - Seek And Destroy!Първоначално написано от Murderdoll
![]()
Emi spovecheto sa mi priqtelski no s nikoi ne se mrazim ili ne se pravin na nepoznati!
sas 1 bifsh ne se poznaame . sas 2 bifsh sme fr shtot e pechensas 3 bifsh sme poznati i tva sa
nema poveche
![]()
Mnogo dobri fr ostanahme a i vruzkata ni prikliu4i mnogo diplomati4no-sednahme,pogovorihme i re6ihme 4e ni6to nqma da izleze i sq sme proqteli![]()
Ohoho s edin ot biv6ite nqma da sa samo priqtelski 4akam sq samo lqtoto nali starata liubov rajda ne hva6ta sega prez lqtoto 6te dokajem tazi teoriq ama parvo 6te si mu go varna 6toto me narani iposle 6te pravim kvot 6te pravim.
Obicha6 strstno darjish se vlastno za men e qsno,4e ti si moqt maj.Sas jar celuva6 s ochi lekuvash malko revnuvash ne se presruvash.
ами зависи![]()
има един, с когото се поздравяваме, обаче само до там - просто някакви си познати
1 от най-добрите ми приятели обаче ми е бивше гаджеи се разбираме идеално, без да има останали чувства м/у нас
с тея, които са по-неразбрани обаче направо се подминаваме
аз не съм искала да е така, ама те като са толкова горди, че не могат да се прежалят 1 здр да кажат, няма кво да се занимавам с тях![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
s vsi4ki biv6i imam normalni otno6eniq ako se zase4em nqkude,za6toto ne poddurjame vruzka,samo s edin s kogoto sum bila 2 godini sa dosta osobeni i nerazbiraemi za men.Razdeleni sme ot godina,demonstrira6e se nqkakuv nepriazum,az estestveno ne otgovarqm na takiva dolni otno6eniq i v edin moment toi mi zvuni.I takam,4at pat se vijdame,govorime si,no ni6to pove4e.Sled kato mi se obajda6e iska6e pak ne6to ot men,no go otrqzah za6toto dostatu4no muka mi pri4ini tozi 4ovek,a i sega sum bezkraino 6tastliva i obi4am drug 4ovek,prosto toi nqma mqsto v jivota mi pove4e i mu go pokazah za da go razbere,sled koeto sega pak demonstrira nqkakuv nepriazum kum men za pred priqtelite si,a v icq kogato sum si pi6em 4at pat i pro4ie i sum ubedena zvunna li mu vednaga 6te se vidi s men,no ne smqtam da go pravq,za6toto v otno6eniqta si s horata sum mnogo to4na i ne smqtam 4e imam pravoto da go razigravam ili ne6to takova vupreki vsi4ko koeto mi e pri4inil..Ne moga da razbera kakvo mu e v glavata ili surceto,no tova e polojenieto.Taka s tozi 1 4ovek sa dosta osobeni otno6eniqta po-speciqlno ot negova strana,za men e absoliutno bezrali4no i toi go znae![]()
При мене е много относително с един "не се познаваме",с друг са ни "приятелски" отношенията,със следващ,се мразим....много зависи![]()
Ami obiknovenno priqtelski .. no tochno bivshiq mi priqtel e chast ot men .. nai-dobriq mi priqte;![]()
abe,ako biv6iq o6te go pere ligata i zdrasti ne si kazvame,6oto go e sram,iny4e s po-golemi deto sym bila i na po kafeta izlizame,tyrsim se,kogato ima nyjda,naistina zavisi i ot dvamata![]()
Anybody who’s ever loved, ya know just what I feel
Too hard to fake it, nothing can replace it
Call the radio if you just can’t be without your baby