- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Абе момчета влезте тука!
Ха - ха, я да ви питам: некой от вас харесва ли космати момичета - мустакати, под мишниците, краката, отдолу?![]()
"This is the end my beautiful friend
this is the end my ONLY friend...
...all the children are insane."
Ей мърли, престанете да пишете на маймуница и с цветни букви, щото дразните!
otvar6tavat me takiva momi4eta ......... a adski me drazni kogato imat kosmi po rucete ;-(
: AMG Corporation
::
to puk ostava6e i da se nameriПървоначално написано от Murderdoll
![]()
![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
6to ti da ne haresva6 takiva?
Abe slu6aite si kvato muzika si iskate mnoo me e*eno vse pak vi pozdravqvam :P -
hahahahahahaha!e,toq put me razsmq vednaga!mi moje i takiva da haresva 4oveka......no za drugite mom4eta se samnqvamПървоначално написано от Maverick
![]()
naistina nqkoi ne haresvat.oba4e za mom4e e normalno.a za momi4e.....-ne bih kazalaПървоначално написано от united_colors
E da vjarno e tova, no si4ko si e do priroda njakoi ne sa vinovni 4e imat kosmati race ili kraka, no pak za drugi mesta e izmisleno re6enie![]()
Maverick написа:
6to ti da ne haresva6 takiva?
Не, що пласираш ли се?![]()
aaa otvrat
Dwe ptici si leteli
Ednata bila piqna a drugata se kazvala Pe6o
Sre6tnali edna kostenurka i q pitali "kolko e 4asa",a
tq im kazala: "za kvo mi e hladilnik kato mi se hodi do kenefa"
IZVOD: Kupi si traktor s izgled kym moreto
kvo sega za6to se zaqjda6? Tuka ni zadav6 nekvi otvratitelni vaprosi, a 4ovek kato te popita teb vednaga po4va6Първоначално написано от dj Javor 'crazy-idiot'
ae
Abe slu6aite si kvato muzika si iskate mnoo me e*eno vse pak vi pozdravqvam :P -
Абе Maverick, пишка да става бе(в смисъл на веселба), да не хванеш да се разсърдиш. Нема лъжа - нема измама - всичко е в името на купона.
to ako ima niakoi koito haresva takiva shte se grumna(az i bez tva ot 1 mesec si tursia prichina)![]()
mai4ice,tuka ne ostana tema bez da ima pone edna karanica.tctctctctctctc-ke4 maniq.spox,be,Maverick-ti kvo se vruzva6Първоначално написано от Maverick
![]()
Аз пък за малко да си помисля, че наистина си идиот![]()
4e moje i da e!![]()
Yahahahahhah luda rabota
haha tova be6e bati tupiq vupros maIna ne iskam da otgovorq ti sama si preceni kvo obi4ame nie mom4eta hahaha aide bye i difia
Ammmm Nie Sme LoKo o LoKo pLoVdIV i pIeM VoDKa I eBeM KuRvI
hahhaahahkoi znae moje i da ima takuf ! ponqkoga horata ne se interesuvat ot vunshtostta i otdavat pove4e vminanie na istinskata sushtnost na choveka kato harakter i t.n.
![]()
![]()
-------------
love is friendship set on fire!!!
уоу по-смислена тема не можахте ли да пуснете? и то с предварително ясен отговор...
AMG-to za kosmite na rucete ne sum suglasna![]()
![]()
ako nqkoi haresva takiva az imam edna takava priqtelka da kaje hahahahaha
Брао е.. н та е срам да са ибааш с приятелката си![]()