- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- obarkana i nenormalna tapa situaciq
zdraveite all,iskam da vi pomolq za savet za6toto sam v mnogo kofti situacia.eto i istoriqta mi.zna4i mom4eto koeto obi4am me obi4a tolkova mnogo 4e go e straah da me vidi za6toto 6te po4ne da me celuva a toi ne iska da hodim za6toto ne iskal vrazka ili poto4no tolkova me obi4a 4e go e strah 4e ako tragnem 6te me zagubi i posle niamalo da moje da jivee bez men...(az napravih sumati nevazmojni ne6ta da se vlubi v men- i kvo kato stana niama polza ot ni6to.....)ta sega i dvamatase ma4im zatvorili sme se i samo na u4ili6te hodim i za kvo se ma4im neznam i ne moga da si obqsna!!!pitah go no toi sa6to neznae-iska da si ostanem super dobri priqtteli !!!abe naprao ne mi se jivee bez nego i ne moga da se primirq samo na priqtelstvo-znam 4e rano ili kasno 6te stane kubov no prekaleno mnogo 4akah-ne moga pove4e...kak da mu kaja 4e ne iskam da se ma4im i 4e iskam daprobvame da hodim i da vidim ako nie dobfre 6te prodaljim ako ne niama.....
kajete kvo mislite molqvi?
blagodarq predvaritelno i 4e pro4etohte tova tapo izkazvane!
абе звучи малко тъпо наистина ... много те обичам но не искам да тръгна с теб защото ще скъсаме и ще те загубя!... Задалжително ли е да късате...Ако и двамата толкова много се обичате и ако си имате доверие може да имате идеална връзка![]()
naistina kofti situaciq ,no ti pa mu kaja taka: ako me obi4a6 tragva6 s men ili az si namiram drug!!! i toi 6te se zamisli,verno zvu4i malko gadno ,ama kato ne razbira ot duma ,nameci i deistviq![]()
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
Не е никак глупаво,макар че това повече може човек да го чуе от едно момиче.Може би е по-чувствителен,но това е глупаво,вие няма да се жените все пак нали![]()
В един момент на теб или на него ще му писне от всичко и всичко ще свърши,а може и да не се разделите,просто пропускате прекрасни моменти прекарани заедно,по-добре му обясни,че на тази възраст е абсурдно да мисли,че всичко няма да приключи някой ден и да ти има доверие,че няма да го нараниш,поне не и съзнателно и се радвайте на живота си заедно
.
hvani go v nqkoi agal za da ne moje da izbqga gu6ni go i mu obqsni svoqta gledna to4ka i 4e ne iska6 da se ma4ite i 4e go obi4a6 i taka natatak... pojelavam ti kasmet![]()
Първоначално написано от sramejlivo kote
Щом момчето така е прецинило така да е...и си е прав на тая възраст особенно момичетата как се залитат по яките батковци...![]()
Ако сте били просто приятели мн дълго време и особено ако сте си били "супер добри приятели" ситуацията трябва да я прецениш ти - защото след това може да има доста неприятни моменти.
Направо си щастливка... за разлика от моята ситуация.
prosto mu go kaji taka kato go kazva6 na nas ili go izmoli da se vidite...a i ne e zadaljitelno kato se razdelite da pogubite priqtelstvoto.
Loving is not how u forget but how u forgive, not how u listen but how u understand, not what u see but how u feel, and not how u let go but how u hold on.....
Според мен много тъпо постъпва като наранява теб и самия него,защото се обичате,но въпреки това не сте заедно.Ако любовта ви е силна кой е казал,че трябва да се разделяте.Възможно най-скоро говори с него и му кажи,че го обичаш и че не издържаш вече в това положение.Гарантирам ти,че ако те обича и на него не му е лесно.Така,че действай!
Знаеш ли аз как тръгнах с една момиче преди време...супер много я харесвах и тя ме харесваше, но мен ме беше страх да направя първата крачка. Тя ме покани 3-4 пъти на кафе, но аз нищо не направих и накрая реши да ме покани на разходка...и както вървяхме, тя избърза да се качи по едни стълби и аз след нея...и изведнъж се обърна рязко и ме целуна. БЕШЕ НЕВЕРОЯТНо...може да направиш нещо подобно.
ami i na men taka mi kazvat,obache nasheto ne e tolkova golqma liubov.i az iskam da go nakaram malko da se porazmyrda,oache toi ne iska vryzka.![]()