- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- bivshiq-problemi
hi na vsi4ki!imam edin breblem koito me drazni!zna4i,do predi izvestno vreme bqh gadje s edno mom4e-kamil.samo4e zaradi nego se navlqkoh bati gadnite problemi!droga,alkohol,problemi v vkashti i u-shte...ne e za razpravqne!makar 4e strashno mnogo go obi4ah osaznah 4e kolkoto i da mi etrudno trqbva da go zareja i da ne se vijdame pove4e!beshe mi trudno no se spravihsega sam s drugo mom4e koeto e palna protivopolojnost na kamil!no problema e 4e kamil se e vmania4il na tema "men"!vse pak toi e nadut gazar koito si smenq momi4etata kato nosni karpi4ki, no eto 4e sega (do kolkoto znam za parvi pat v jivota mu) toi pla4e i strada za edno momi4e...men. no az si patq ot tova!az jiveq v germaniq i mnogo se kefeh kato v moito u-shte doide edin balgarin(zashtoto na moita vazrast sa malko)!!!i s nego redovno si govorim i igraem futboll! kamil pomislil 4e sme gadjeta i dnes go pri4akal s priqteli i go prebili ot boi!toi pravi problemi na vsi4ki mom4eta koito govorqt s men!a po4ti vsi4ki imat strah ot nego!nqmam si ponqtie zashto
i sega neznam kakvo da pravq!s segashnoto mi gadje trqbva da se kriem-a tova e trudno zashtoto vsi4ki me poznavat kakto i kamil.bila sam i v policiqta no tova kopele se izmakva vseki pat. ne mi davaite i savet da govorq s nego-toi men ne iska da me slusha!dnes otidoh pri nego i mu kazah "trqbva da govorq s teb" a toi mi kaza 4e ako ne iskam da se zdobrim nqma za kakvo da govorim.negovite priqteli me naobikoliha i ne mi pozvoliha da stigna do nego.kakvo moga samo da napravq?
Joint-tova si e to jivota