- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- защо толкова ви харесва да изневерявате?!(за момчетата)
Оффф, стига с тея теми! Наистина вече взехте да прекалявате!![]()
Имааа!И само да отбележа, че не е нужно да пускате теми за всеки въпрос, който ви мъчи. Може преди това да си напънете малко сивите вещества и да разгадаете тази велика мистерия сами! Да, това е форум, но не е нужно да пускате тъпи теми, защото и отговорите ще са тъпи.
П.П. Гледайте сега как ще станат две страници, пълни с една и съща простотия.![]()
Според мен,ако "залитнеш" към някоя друга е време да късате...Така и не можах да видя какъв е смисъла да ходиш с 2 и повече момичета...![]()
![]()
![]()
Po4iti vsi4ki sa takiva...![]()
![]()
Smqtam,4e go pravqt 6toto trq se poxvalqt na kompaniqta kolko zabivki imat...
I drugata pri4ina spored men e,4e sa mnogo prosti da zarejat momi4eto koeto tolkova mnogo gi obi4a i darji na tqx...
![]()
![]()
![]()
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ А
И вие са кво, ще изкарате, че момичетата са винаги верните, пък мъжете, тези мръсници, само те изневеряват?
Добрее, успяхте да ме разсмеете...![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
taka liПървоначално написано от Black_Rosse
az p1k mislia 4e e to4no obratnoto (tova e li4no moe mnenie
)
АБЕ мама му стара вас жените какво ви кара да изневерявате а ?! Ей маааа му стара така го казвате все едно само ние го правим. Правим го поради същата причина като жениете. Само че ти си дете и не можеш да го разбереш.
Автора зле си много !
Изневеряваме защото можем.![]()
Know the smallest things and the biggest things, the shallowest things and the deepest things. These things cannot be explained in detail. When you attain the Way of strategy there will not be one thing you cannot see.
Нали трябва да има матерял да разраят на старини![]()
Пффф аз съм момиче обаче не смятам че само момчетата изневеряват...страшно много момичета също го правят,а пък и не бива всички момчета да се поставят под общ знаменател...да има женкари ама има и курви нали...![]()
=D>Първоначално написано от Samotno_Angel4e
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Нека поспорим...изложи аргументите си...Първоначално написано от sentient_
Нека поспорим...изложи аргументите си...Първоначално написано от sentient_
Причината една жена да изневери, трябва да е доста сериозна- Липса на грижи, обич, внимание, ласки! Една жена се нуждае от тва и ако не го получава тя го търси! А мъжете- ще дам точен пример с един мой познат - има щастлива връзка с красиво и добро момиче, ростоянно повтаря колко е щастлив, че я обича а в същото време се забива с некоя лесна. Тва не е единичен случей Да не кажа всички но айде почти всички мъже които познавам са такива - курви! Така 4е недей казва 4е мажете изневеряват по същата причина каквато и женитеПървоначално написано от GregoryHouse
Пффф да ти дам пример с мен искаш ли ?! обичах едно момиче...ама обичах е просто нощожна дума...и в един прекрасен ден...просто ме заряза нашраво без причина...незнам обич и винимание от моя страна не и липсваше...грижел съм се за нея повече отколкот за мен..и какво получих в замяна...разбито сърце...а черешката на тората беше че 3 дена по късно тръгна с един от най добрите ми приятели...
А да не споменавам че една друга персона си имаше 3 гаджета...и не преувеличавам..случвало се е тръгва си единия от кафето и след 15 мин сяда с другия там...ся ми кажи че е търсела внимание...
О боже...изостанала си с "женската мода"...да ти имам търсенето на грижи...
4akai 4akai ne stava duma za momi4etata 14-17g. Puk 65% sum sig 4e tva momi4e koeto kazva6 e na tiq god. Mn malko momi4eta na taq vazrast znaqt kvo iskat osuznavat kvo imat i imat 4uvstvo za otgovornost za vqrnost. Posle sujalqvat obvinqvat se... no smisul - nikuv. Az ti govorq za maj i jena a ne za momi4e i mom4e![]()
Мдаааа на 17 години беше....обаче защо ми се струва че форума е тийнпроблем.нет, а не дъртофелкишенпроблем.нет![]()
em hubavo e da se izneverqva smisul ne 4e e hubavo de ama na men mi se e slu4valo i me kefe6e da znam 4e hoda s pove4e ot 1 mom4e i be6e interesno tu s ediniq tu s drugiq i cqloto naprejenie i nekfo pritesnenie ediniq da ne razbere i t.n be6e interesnoNadqvam se da ne mi se slu4i na men de nz kak 6e se po4uvstvam.. no pone na men mi be6e priqtno
![]()