- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За страховете........
Един от наи-лошите аспекти на страха е,че може да те лиши от възможността да излезеш от неблагоприятна за теб ситуация като неподходяща връзка или незадоволителна работа!
Напишете собствените си страхове, каквито и да са
стах ме е от самотата
- Обичаш ли ме?
- Повече отколкото може.
- Колко може?
- Не може.
- Въобще ли?
- Изобщо.
...ne se smeite ama........ne obi4am tymnoto...Wsy6tnost zawisi ot kompaniqta ama....ne mi hareswa...ne se 4uwstwam komfortno
Споойно никой няма да ти се смее, все пак различните хора ги е страх от различни неща, колкото и да са глупави( стрховете) имашги, няя кво да се притеснявашПървоначално написано от Jamalska
![]()
и мен ме е страх от тъмното....страх ме е да остана самичка даже през деня вкъщи....ми страх ме е я......страх ме е торбалан да не дойде да ме земе през ноща...страх ме е брат ми да ме остави сама в стаята през нощта....страх ме е вечерта кат сички спят да хода до кенефа дет ми е на две стъпки...ми страхх ме е...проблем?![]()
![]()
![]()
..But why?...
eee nedeite tolkova da vi e strah de!!Vse pak ste si v sobstvenite si ku6ti,a tam nqma da vlqzat nik'vi torbalanovci!!!))Ami mene me e strah ot problemite [no se spravqm s tqh] i mene su6to me e strah ot tumnoto no kogato se pribiram sama
)))
И аз съм като Грахче ! Страхувам се някой ден да не остана сама без приятели и без подкрепа !Първоначално написано от Грахче
Иначе много се страхувам и от змии ! Незнам защо ама има голям страх от змиите !
И да не забравя страхувам се от това да не загубя някои от хората които обичкам !![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
strah me e ot sdamotata i ot pluhove(govorq za teq deto sa v mazetata,ne za morski svin4eta,hamsteri,ect).kato vidq tezi jivotinki iztrupvam
Любовта е най-висшата степен на омразата
strah me da ne produlji tozi ad,v koito se namiram v momenta .strah me e lubimiqt mi 4ovek da ne me predade ,strah me e tova dali maika mi 6te produlji da se durji po tozi ko6maren na4in , ...no nai-mnogo me e strah ot tova da ne ostana sama!!!![]()
MOJE I DA NQMA6 DRUGA VUZMOJNOST!NAPRAVI GO DNES!!!!
Men puk mnogo me e strah ot zmii...napravoooo...
My heart topur-lopur for you, baby!
Mene me e strah ot ku4eta 6toto vednuj edno bezdomno me uhapa.
I me e strah ot tupaci 6toto ljatoto edni mi izkaraha akula s edna kola![]()
men me e strah samo i edinstveno ot men si i ot tova koeto pravq dnes da ne se okaje greshno utre!!!!
именно, страх ме е от себе си...Първоначално написано от fikserr
Май ставаме няколко души, които ги е страх от тъмното...Първоначално написано от Sladinka
![]()
![]()
По принцип не ме е страх от тъмното, а най-вече от мазето, щото...абе от малък не съм обичал да ходя сам в мазето....вупреки че през изминалата година влизах там съвсем сам!!!Но пък страха от тъмното мога да го преживея за разлика от страха от...от....от песовете...Никак не обичам некой пес да лае в близост до мен, когато съм сам...веднъж влязох в един магазин и преди да се усетя ено малко...гадно...песче ми се нахвърли на крака, а аз още не бях влязал в магазина!!!Или пък тази година един ОГРОМЕН и черен пес ме нападна в гръб, но аз се усетих навреме(разпищяха ми се ушите в точния момент) и се обърнах и го сритах здравата!!!!!!!!!
така че може да се каже че иам известен опит с преодоляването на страха!!!
![]()
![]()
:P
![]()
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
Strah me e ot zabolekari,zatova ne haresvam doktora ot Big Brother!! ))
Strah me e i ot smotata! ((![]()
Страхувм се да остана сама...
Words don't come easy to me...
How can I find a way to make you see...
I love you...I will fly to tha moon and back
if you be my baby...
mai 4e samotata e ne6toto ot koeto vsi4ki se strahuvame.i spored men ima za6to.......
Любовта е най-висшата степен на омразата
Страх ме е да не загубя някой мой близък.
Страх ме е от това, че може да умра без да съм постигнала нищо съществено в живота си, без да оставя следа след себе си, че хората няма да ме запомнят с нищо.
Едно от нещата, от които най-много ме е страх са хората![]()
... Кой, ако не аз
.... Кога, ако не сега...
da ti kaja i az sam teiПървоначално написано от Jamalska
tei 4e nqma ot kfo da se pritesnqva6....
to ne e to4no strax ot tymnoto a fobiq nekfa... nz i az![]()
![]()
Ne se pritesnqbam kogato mi govorqt zad gyrba,vajnoto e kogato se obyrna da mluknat!
Strah me e ot samotata
i men me e strah da ne zagubq blizyk chovek
strah me e kogato nqma nikoi v kyshti![]()
strah me e da ne se sluchi neshto s nqkoi moi blizyk v BG i da ne sym se sboguvala(nedai si boje)
abe ot mnogo hora me e strah............
i men mnogo me e strah ot zabolekariПървоначално написано от little_black_dress
Страх ме е от тъмното и от тишината
Страх ме е от голями помещения
Страх ме е от стари къщи
Страх ме е от мъртви хора
Страх ме е от запалени свещи в тъмна стая
Страх ме е от самотата
Страх ме е от смърта
Страх ме е да не умра гадно и сама
Страх ме е от кучета
Страх ме е да не видя края на света...
Общо взето от това ме е страх
strah me e ot sebe si i ot samiq strah....
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
Nai-golemiqt mi strah e samotata. Ujasqvam se da ne si ostareq kato nqkoq izkukala babi4ka, koqto ima samo 4erni kotki i beli mi6ki![]()
Had a friend once in a room
Had a good time but it ended much too soon
strah me e ot daskalkata po matematika![]()