- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За страховете........
strah me e ot sebe si...imam vpredvid az sum choveka koito moje nai mnogo da mi navredi i vupreki che mnogo obicham da se naraniavam pak me e strah ot men si...zvuchi stranno no mislia che ne moga da go obiasnia po dobre.....
a da strah me e oshte ot zubolekari i genekolozi (ne obicham da mi burkat kudeto i da e bilo)
men me e strah ot divi jivotni... i nai-ve4e ot hishtni ribi... adski mnogo obicham da pluvam i da se gmurkam, no super mnogo me e strah ot nepoznati gadini iz vodata![]()
strah me e i ot sobstvenata mi glupost, zashtoto ne obmislqm postypkite si dostatychno dobre i naranqvam horata okolo meni nqkoi den she se precakam mnogo koravo...
![]()
If today was perfect, there would be no need for tomorrow...
Мен ме е страх от зъболекари, от самотата и от... унижението. Това наистина са 3те неща, от които изпитвам ужас![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Страх ме от мен саматаот самотата, от мен"невидимата"(за някой хора съм невидима де)![]()
Още ме е страх и от .... кокошки![]()
Strah me e za brat mi , ako mu se slu4i ne6to nqma da go prejiveq !
Sunny_stz ooo v gre6ka si .. v ka6ti kakvo li ne mogat da ti napravqt kazvam ti go ot li4en opit,ina4e me e strah ot tamnoto,bolkata i ot zabolekar...e i ot drugi ne6ta no nai ve4e ot tezi)) vseki si ima pone pove4e ot 5 straha:Pp
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
ох тези страхове... всеки ги има, дори да не си признава. Понякога те провалят ина4е супер слу4ки, според мен трябва да се борим с тях и да се опитваме 4есто да правим неща, от които ни е страх. Първо,защото след това си удовлетворен от себе си,4е си преодолял една трудност, второ защото така 6анса да се провали6 във важен момент,заради тях, намалява. Ина4е мойте страхове,както на всеки друг,са много и най-разли4ни,но 100% ще забравя някой.Но напоследък май най-много се страхувам да не ме разберат погре6но,да не направя несъзнателно някое малко нещо, което да нарани някой и да стане голям проблем, с две думи страх ме е от това как се справям в 4ове6ките взаимоотно6ения. Страх ме е да не се върне Сакалиев в Нафтекс, щото 6оуто на Армията няма да го има. Пове4ето хора ще кажет,4е това е мн глупаво(особено моми4етата :Р), оба4е ЦСКА си ми е в сърцето и колко да няма БГ футбол, умирам за този отбор,затова си4ко свързано с него поражда в мен страхове от ло6ото,което може да му се слу4иСтрах ме е от насилието,защото съм свикнал нещата да се оправят с думи, но някои хора не се способни да разсъждават и са мн силни, когато са пове4е и ма4кат другите, но мисля 4е това е от по-малките ми страхове и 4е по-скоро го преодолявам,отколкото да го задълбо4авам. И така... няма какво да ви занимавам, защото са наистина много, който ме познава ги знае
Мн разнообразни са. Лека ве4ер и се борете със страховете си
![]()
eee cadamarteri ti ubi ribata ve batka
mnogo qko izkazvane, nishto che pak staashe duma za CSKA, ama kfo da se prai, vijdam che si super fan...
no sym mnogo syglasna s teb za nqkoi neshta...
evala batka![]()
ama mnou mi sa spi i nishto ne moga da izmydrq smisleno, taka che Gute Nacht![]()
If today was perfect, there would be no need for tomorrow...
хаха еми не гледай това за ЦСКА,за да те кефи си4коПървоначално написано от Steff
Аз се опитвам да говоря каквото мисля,затова няма как да не спомена любимия отбор, това е ценна за мен 4аст от живота ми
Емоциите, които сапътстват тази моя "мания" са огромни за мен. Това е като второто ми гадже хаха няма зна4ение колко пари, в колко 4асам кой ден е ма4а, важното е да съм там. А още по-яко е,4е стадиона е до даскалото ми и събота(у4а и тогава), когато има ма4 напрао от у-ще съм там,после може и вкъщи да отида
а ина4е за рибата - еми ко да се праи, баща ми от малък още ме води на риболов, как няма да я хвана. Друг е въпроса,4е аз по-скоро му ру6ах нещата,когато бяхме по разни гьол4ета,вместо да се у4а на нещо. Един път му метнах радиото в една тиня... а той мн си го харесва6 хихи все пак още работи
е айде стига съм бръщулевил извън темата, бай
![]()