ох тези страхове... всеки ги има, дори да не си признава. Понякога те провалят ина4е супер слу4ки, според мен трябва да се борим с тях и да се опитваме 4есто да правим неща, от които ни е страх. Първо,защото след това си удовлетворен от себе си,4е си преодолял една трудност, второ защото така 6анса да се провали6 във важен момент,заради тях, намалява. Ина4е мойте страхове,както на всеки друг,са много и най-разли4ни,но 100% ще забравя някой.Но напоследък май най-много се страхувам да не ме разберат погре6но,да не направя несъзнателно някое малко нещо, което да нарани някой и да стане голям проблем, с две думи страх ме е от това как се справям в 4ове6ките взаимоотно6ения. Страх ме е да не се върне Сакалиев в Нафтекс, щото 6оуто на Армията няма да го има. Пове4ето хора ще кажет,4е това е мн глупаво(особено моми4етата :Р), оба4е ЦСКА си ми е в сърцето и колко да няма БГ футбол, умирам за този отбор,затова си4ко свързано с него поражда в мен страхове от ло6ото,което може да му се слу4и Страх ме е от насилието,защото съм свикнал нещата да се оправят с думи, но някои хора не се способни да разсъждават и са мн силни, когато са пове4е и ма4кат другите, но мисля 4е това е от по-малките ми страхове и 4е по-скоро го преодолявам,отколкото да го задълбо4авам. И така... няма какво да ви занимавам, защото са наистина много, който ме познава ги знае Мн разнообразни са. Лека ве4ер и се борете със страховете си