Цитирай Първоначално написано от SisTeR`oN`MaXa
Na4i kategori4no za men priqtelstvoto e nad vsi4ko , za6toto sam razbrala kolko e gadno da zagubi6 priqtel/ka zaradi nqkvo mom4e/momi4e s koeto sled vreme moje dori da ne se poglednete! !tva e samata istina az bqh napravila edna takava gre6ka za koqto mn sajalqvam i nikoga ne bih povtorila tova!! Lubov mn mn dokato nameri6 istinskata , no priqtelq si ostava priqtel ii vinagi moje6 da raz4ita6 na nego Az stra6no se radvam 4e si varnah priqtelkata ii.. za neq i drugi priqteli bih napravila vsi4ko...
Абсолютно ама абсолютно съм съгласен. КАТЕГОРИЧНО ПРИЯТЕЛСТВОТО ПРОСТО И ДУМА НЕ МОЖЕ ДА СТАВА. Чесно казано в момента имам до себе си няколко човека които мога да нарека истински приятели защото са го доказвали хиляди пъти. До такава степен, че когато при един от хилядните пъти когато съм правил задни салта от буната зех че се треснах в гредите отпреде и едния скочи да ме вади (аз сам си излязах де) ама оня скочи братче. Па после ме носеше до болницата щото бях загубил много кръв и ми беше причерняло. И тва е един от многото случаи просто. Мога само да се надявам че ще са още дълго време винаги зад гърба ми и ще ме подкрепят.

ПС: Карал съм се с приятел за момиче и чесно казано не си струва.