- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Проблем ли е?
problem li e 4e ednata mi malka sramna usna e po-golqma ot drugata i 6te pre4i li tova na polovite mi kontakti?ako e taka kakvo da pravq?pls answer![]()
thanks mnogo.![]()
![]()
![]()
4e ima li mom4e s 2 ednakvi ........![]()
![]()
![]()
Kolko malko![]()
![]()
Ako mom4eto te obi4a poslednoto ne6to za koeto 6te napravi zapros e ednata ti malka sramna ustna :P
Realx bebok i bez panika![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
po golqmata e po chuvstvitelna ... no sichko e ok
Kittie_ 6e znam zanapred![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
ne,ne mislq ,4e e problem.daje sum 4uvala,4e e normalno.spoks![]()
MOJE I DA NQMA6 DRUGA VUZMOJNOST!NAPRAVI GO DNES!!!!
breh 4esno nebqh 4uval 4e moje i tva da byde..![]()
![]()
E 6tom horata kazvat 4e e normalno , nqma sa 6a6ka6![]()
ми и мойта едната е по-голямаама не ми пречи хич даже
така че явно е нормално![]()
If today was perfect, there would be no need for tomorrow...
Steff opoznavame se se po dobre i po dobre :P kekekeke![]()
![]()
Spoko, 4uvala sam i znam, 4e ima mnogo momi4eta s tozi priblem i povqrvai minqma logika tova da ima ne6to ob6to sas poloviq akt
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
durpai ia da porasne![]()
tova e normalno i nqma absoljutno nikakyv problem...da ne govorim 4e moje dori da ne se zabeleji po vreme na sex
Mislia, che niama momiche s dve ednakvi:PP B happy![]()
Ми много просто отрежи я с ножицата !!!
haha spoko macka pri men sa6to ne sa ednakvi no 6tom drugite kazvat zna4i e normalno![]()
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
Лелеееееееееееееее един и същ въпрос навсякадеееене бе хора няма никакъв проблем разберете че няма абсолютно симетрични тела!Съвсем нормално е да е така!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mi te i moite mai ne sa mn ravni....SPOX!