.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35
    Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield

За темите-игри

Ае не е ли малко гадно като влезеш във "Всичко тийн на куп" и първите 6 теми да са от рода на асоциаци, думички, кажете нещо за следващия, предишния, за майка му...
    Някак.....не виждам смисъла в асоциацийте...трупане на мнения ??
    Кажете ми вие които играете, какво изпитвате като пуснете мнение в някоя от тези теми.

Голям фен Аватара на P1ra71nQ
    Град
    Базел
    Na men syshto ne mi haresva tova che tiq temi postoqnno sa otpred.Nqmam nishto protiv.Daje i az igraq kato se setq ama super mnogo mqsto zaemat.Spored men nqma li da e po dobre da gi iztriqt?

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    mi asciaciite sa qko typi...
    az predi pisheh w tiq da kaje6 ne6to za 4oweka predi
    i sled teb ama sq we4e ne..ili pone ne tolkowa 4esto
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Повече от фен
    Град
    Varna
    Аз съм писала там няколко пъти, но не и редовно...
    Дразни ме че заемат първата страница, а по-смислените теми остават на заден план. Но пък щом толкова хора ги харесват - да си стоят!
    Животът е прекрасен

Голям фен

Re: За темите-игри

Цитирай Първоначално написано от LunaTriCk
    Ае не е ли малко гадно като влезеш във "Всичко тийн на куп" и първите 6 теми да са от рода на асоциаци, думички, кажете нещо за следващия, предишния, за майка му...
    Някак.....не виждам смисъла в асоциацийте...трупане на мнения ??
    Кажете ми вие които играете, какво изпитвате като пуснете мнение в някоя от тези теми.
    - Обичаш ли ме?
    - Повече отколкото може.
    - Колко може?
    - Не може.
    - Въобще ли?
    - Изобщо.

Супер фен
    Баси тъпите смотани детски игрички Супер са ми мах тъпички и безсмислени мно ясно тря се трупат мнения не е учудващо, че някой хора преди месец имаха по 200 мнения а сега по 1200и нещо си... ! Детска работа....
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Повече от фен
    Град
    На ЕдНо МяСтО
    ...Много си прав ...Освен това много е тъпо че тези теми можеш да ги срещнеш във всеки глупав и посредствен сайт..А си мисля че ние сме различни все пак

Words don't come easy to me...
    How can I find a way to make you see...
    I love you...I will fly to tha moon and back
    if you be my baby...

Повече от фен
    бърз на4ин за трупане на мнения

Guest
    mnogo ste mi interesni vsi4ki deto ste pisali v taq tema,pi6ete protiv tiq temi-'igri' , puk samite vie pi6ete v tqh ,az li4no sum vijdala imato na vseki ot vas v tezi temi

Голям фен
    Град
    So Far Away!--->CA
    az ot tiq igri4ki pisha samo v kajete neshto za choveka i mnogo me kefi i zatova pisha tam a ne za da trupam mneniq - tova bi bilo tupo i bezcelno!
    -------------
    love is friendship set on fire!!!

az ne pi6a v tiq temi taka4e mi e se taq i naistina proste te sedat za tva 4e dadeni hora si pi6at vatre seki den i si trupat mneniata zatva neka sa triat nai dobre i tva e

Ако бях това, което исках, щях да мечтая да бъда това, което съм.

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    + tva teq temi imat 100 hilqdi stranici , koito se trupat za minuti i hi4 ne moa da se orientiram

Супер фен
    Град
    above the clouds..
    много е тъпо....ми то си е така..там се влиза за трупане на мнения...аз лично супер рядко сум писала в такива....

..But why?...

Град
    Anfield
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    mnogo ste mi interesni vsi4ki deto ste pisali v taq tema,pi6ete protiv tiq temi-'igri' , puk samite vie pi6ete v tqh ,az li4no sum vijdala imato na vseki ot vas v tezi temi
    аз лично имам само едно мнение в тези теми-игри...считано от новото летоброене на тийнпроблем...
    Иначе си признавам моя беше едната тема даже. Тогава като беше за пръв път беше весело, да признавам си. Но вече е тъпо....темата се изчерпа...

Повече от фен
    hora nqma kakvo da se zablujdavame i lujeme. mn hora pi6em tam,za da natrupame mneniq. az si go priznavam,daje sigurno sum edin ot nay-4estite posetiteli na teq temi i to nqma da kak ina4e,6toto za malko vreme natrupah mn mneniq. Vupreki si4ko kato pi6a tam ponqkoga se opitvam da vkaram nqkakuv smisul, kato dobavq ne6to v skobi ili se otklonq malko ot igrata. V krayna smetka seki e svoboden da pravi kvoto si iska,no e grozno da pravi6 ne6to i da otri4a6,4e go pravi6 i to pri polojenie,4e vsi4ki go gledat Ayde sus zdrave

Голям фен
    Град
    Ямбол
    Абе много сте ми интересни...защо трупането на мнения винаги стои на първо място...еди си кой писал,защото искал да има повече мнения...е защо пък според вас това е причината..на хората просто им се играе..баси...Форумите лично според мен са, за да си помагаме взаимно и да се забавляваме.Хората, които пишат в тея игри точно това правят.Преди и аз писах в някой от тях,сега вече не,защото влизам доста рядко,поради простата причина, че много започнах да се дразня от тъпите и безмислени теми,които се пускат ежедневно...
    LunaTriCk знаеш, че ти си един от малкото хора тук,които уважавам,но смяташ ли, че като пуснеш тази тема ще се промени нещо?!Повечето от половината редовни юзъри сигурно постват във игрите,защо трябва да се съобразяват с вас и да им се трият темите?!?!?!?Всеки си има предпочитания!Едните харесват едно,другите-друго.Щом не ви харесват просто не им обръщайте внимание и всички ще са доволни... Peace

Повече от фен
    a we taka e, prava si Fallen_angel, puk to i az vlizam tam,ako nqma nqkoq smislena tema,na koqto da se spra,ina4e obi4am da mislq i da pomagam,ama sa malko smislenite... taka 4e kakvo pre4i da si vlizam, da ubivam malko vreme s raznite mu igri4ki i usporedno s tova da si trupam i mneniq,kato povtarqm - ne e nay-vajnoto, no e nay-lesniq na4in da se napravi

Голям фен
    Защо ли не съм очудена на нито една ваша дума...

И какво,©@|)@|\/|@®73®1, сега си герой, защото не криеш защо влизаш в тези игрички. Да, ти си с чиста съвест. Така е, всеки е свободен да пише какво си иска, хайде заради това да превърнем в сайта в детска градина и да има 40 теми за най-различни игрички, защото нас ни се играееее! Ние сме дошли в тоз клуб да се фукаме с мнооооогото си мнения, с аватарите и с подписите си. За нищо друго. А какво забавление, леле мале! Веднъж отворих една такава игричка да видя аджеба за какво става въпрос - вие там приказвате пълни глупости! децата в детската градина играят на по-сериозно неща! да ви направя една игричка за смятане, да събирате и изваждате, да знам,че поне мозъка ви функционира!

Цитирай Първоначално написано от Fallen_angel
    но смяташ ли, че като пуснеш тази тема ще се промени нещо?!Повечето от половината редовни юзъри сигурно постват във игрите,защо трябва да се съобразяват с вас и да им се трият темите?!?!?!?
    А де! А така, скарай му се! Защо трябва да се трият тези дълбокомислени теми! Живеем в свободна страна! Аз от моя гледна точка пък се застъпвам за темите "ебах се с куче"и всякакви от тоя сорт. Ми да, нали всеки си пише каквото иска и не е длъжен да се съобразява с другите. Пък това,че изобщо може да вземе случайно за минутка да се замисли на какво е заприличал сайта.. ооо, такова нещо няма! Капризите на юсърите стоят на първо място! И да, от какъв зор да пускаме такива теми, с които да призовем всички поне да спрат да пускат нови и нови теми, защото поне на седмица има една нова такава тема, да, що за нахалство! Защо да пускаме такива теми?! Нека сайта да си затъва ли затъва, и ние да го гледаме отстрани и да клепаме с очички. Защото ако за вас този сайт е просто една прищявка, едно място където да си излеете простотията и да покажете какви сте бебета, за някой това място значи нещо. Но какво ли ви разправям. Вие знаете както винаги кое е най-правилно и честно. Вие сте безгрешни! Вие сте уникални!
    - Обичаш ли ме?
    - Повече отколкото може.
    - Колко може?
    - Не може.
    - Въобще ли?
    - Изобщо.

Голям фен
    Град
    Ямбол
    Грахче ти сама каза "Живеем в свободна страна",щом им харесва...нека си пишат!!!Ти сама виждаш, че тези теми имат по 87438763294863 страници следователно се посещават от доста хора!Не мога да разбера какъв ти е проблема...
    Ако питаш мен форума отдавна е затънал и повярвай ми това не е заради темите-игри!И за мен това място значи много.Тук намерих голяма помощ и подкрепа!Но тук вече не е както беше преди!И това едва ли е заради трите теми-игри...но всеки си има различни гледни точки.Това е моята

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    mi az predi dooosta vreme pi6eh redovno v temite...ne,za da trupam mnenie..ami za6toto mi bqha interesni
    no sega ve4e po4ti ne vliza(da ne kaja izob6to!) 6toto ve4e tezi temi ne predstavlqvat interes za men...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Повече от фен
    хаха Грахче нещо май си се сбъркала? Къде живееш? Като не ти е приятно не обръщай внимание на това, което пише там. И според мен няма особен смисъл и са детски истории, ама понеже съм болен и си губя времето с това. Иначе ако очакваш форума да е като едно време.... ще си останеш само с очакванията. Преди наистина беше по-добър, беше по-различно място, но това не зависи от теб и мен, а от сички. Дори да спра да пиша пак ще има хора, дето ще пълнят тея теми. Малко са смислените неща, затова и доста хора се отказаха от тук. И не, не съм тук, за да се хваля с аватари, подписи и мнения и мисля, че си доста некоректна в това си изказване - кажи ми кога съм казал я ми вижте аватара колко е як или ти си по-ниско от мен, щото аз имам повече мнения? Казвал ли съм го, за да ми налиташ и да нападаш без причина? Ако имаш проблеми не си намерила на кой да си ги изкараш. Мн се напрягаш и си правиш погрешни изводи,но това е свобода на словото. Съгласен съм, че тук може да е мн по-стойностно място, но мислиш ли, че сички биха тръгнали да споделят на хора, които са им чужди? Аз например ако имам проблем няма да се затичам към компа да пиша тука колко ми е зле, как съм имал нужда от помощ или да споделям нещо, било то и не от личния ми живот, щото си имам хора, с които да изляза, да поговоря и които познавам и знам, че това ще си остане между нас. Тук просто си губя времето и най-мн някое ново запознанство да забърша.

Град
    Anfield
    Неее не казвам да се изтрия, а да се преместят в друг раздел....като WC.

Голям фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    mi az predi dooosta vreme pi6eh redovno v temite...ne,za da trupam mnenie..ami za6toto mi bqha interesni
    no sega ve4e po4ti ne vliza(da ne kaja izob6to!) 6toto ve4e tezi temi ne predstavlqvat interes za men...

Да, и на мен преди ми бяха интересни и пишех често в тях, на зара ди броя на мненията ми , а просто, защото ми харесваше. Вече ми омръзнаха, но наистина, както каза LunaTriCk, може да се направи отделен раздел за тях. Така тъкмо там ще си влизат хора, които ги харесват, и няма да са първото нещо, което виждаме във "Всичко тийн накуп"
    ... Кой, ако не аз
    .... Кога, ако не сега...

Повече от фен
    мда, определено станаха много и идеята да се преместят е по-разумна, щото тоя форум стана "Игри и вси4ко тиийн накуп"

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ©@|)@|\/|@®73®1
    hora nqma kakvo da se zablujdavame i lujeme. mn hora pi6em tam,za da natrupame mneniq. az si go priznavam,daje sigurno sum edin ot nay-4estite posetiteli na teq temi i to nqma da kak ina4e,6toto za malko vreme natrupah mn mneniq. Vupreki si4ko kato pi6a tam ponqkoga se opitvam da vkaram nqkakuv smisul, kato dobavq ne6to v skobi ili se otklonq malko ot igrata. V krayna smetka seki e svoboden da pravi kvoto si iska,no e grozno da pravi6 ne6to i da otri4a6,4e go pravi6 i to pri polojenie,4e vsi4ki go gledat Ayde sus zdrave
    opredeleno si edin ot nai 4estite posetiteli,regnal si se na 10 noemvri,sega e 19,za 9 dni si stanal s 383 mneniq

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си