Защо ли не съм очудена на нито една ваша дума...

И какво,©@|)@|\/|@®73®1, сега си герой, защото не криеш защо влизаш в тези игрички. Да, ти си с чиста съвест. Така е, всеки е свободен да пише какво си иска, хайде заради това да превърнем в сайта в детска градина и да има 40 теми за най-различни игрички, защото нас ни се играееее! Ние сме дошли в тоз клуб да се фукаме с мнооооогото си мнения, с аватарите и с подписите си. За нищо друго. А какво забавление, леле мале! Веднъж отворих една такава игричка да видя аджеба за какво става въпрос - вие там приказвате пълни глупости! децата в детската градина играят на по-сериозно неща! да ви направя една игричка за смятане, да събирате и изваждате, да знам,че поне мозъка ви функционира!

Цитирай Първоначално написано от Fallen_angel
но смяташ ли, че като пуснеш тази тема ще се промени нещо?!Повечето от половината редовни юзъри сигурно постват във игрите,защо трябва да се съобразяват с вас и да им се трият темите?!?!?!?
А де! А така, скарай му се! Защо трябва да се трият тези дълбокомислени теми! Живеем в свободна страна! Аз от моя гледна точка пък се застъпвам за темите "ебах се с куче"и всякакви от тоя сорт. Ми да, нали всеки си пише каквото иска и не е длъжен да се съобразява с другите. Пък това,че изобщо може да вземе случайно за минутка да се замисли на какво е заприличал сайта.. ооо, такова нещо няма! Капризите на юсърите стоят на първо място! И да, от какъв зор да пускаме такива теми, с които да призовем всички поне да спрат да пускат нови и нови теми, защото поне на седмица има една нова такава тема, да, що за нахалство! Защо да пускаме такива теми?! Нека сайта да си затъва ли затъва, и ние да го гледаме отстрани и да клепаме с очички. Защото ако за вас този сайт е просто една прищявка, едно място където да си излеете простотията и да покажете какви сте бебета, за някой това място значи нещо. Но какво ли ви разправям. Вие знаете както винаги кое е най-правилно и честно. Вие сте безгрешни! Вие сте уникални!