- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- За майката
Абе незнам дали "уважение" е точната дума...Обичам я супер много,но дали я уважавам...настина незнам...уважаван може да бъде човек,от който се възхищаваш,а аз на мама рядко и се възхищавам...Абе де да знам и да,и не...
![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Разбира се, че я уважавам! Нали тя ме е отгледала все пак ... а и не само я уважавам, но и я обичам![]()
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
Уважавам я изключително много,защото тя е страхотен човек.Обичам я ,възхищавам й се и се радвам че именно тя е изиграла толкова важна роля в създаването и възпитанието ми.![]()
Разбира се че я уважавам
мойта майка си е най-готината..
споделям и сичко и никога не
ме предава тя не ми е само майка
тя ми е и приятелка..
ходя си с нея по кафета..тя не
изглежда на годините си
на 34 е а изглежда на 27..
сичките ми познати
и приятели казват че ако не
съм им казвала че ми е майка е нямало да знаят
мн си я убичкам и нз кфо
ше прая ако я няма!
Да разбира се .Все пак тя ми е майка...
Бъди такъв какъво си,а не какъвто другите искат да бъдеш!!!
Майка ми е най прекрасния човек на света.Обичам я ужасно много.От 6 години са разделени с баща ми.И майка ми през това време е правила и невъзможното за да може да ни отгледа.Беше и адски трудно но все пак се справяше.Винаги ме е разбирала и аз винаги съм споделяла с нея абсолютно всичко защото знаех че майчиния съвет е най важен.Сега тя е в Гърция , пак заради мен .За да може на мен да не ми липсва нищо материално.Аз обаче се побърквам беез нея.Замина преди два месеца и всичко стана твърде изведнъж още не мога да се осузная.Често плача тайничко , не искам никой да ме вижда защотото ме е срам.Хора обичайте майките си и ги ценете такива каквито са , добри или лоши защото те правят всичко единствено или само за вас.
Don`t try to fix me i`m not broken!
[/url]
Su6toto pri men... A az se opitvam da q uvajavam!Първоначално написано от lady_bird
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
Аз не я уважавам, аз я боготворя, ако това е точната дума, душата си давам за нея! Тя ми е най-скъпия човек в този свят
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
110%
Смъртта Hа Eдин E Tрагедия,Hо Cмъртта Hа Mилион е Cамо Cтатистика!Има две безкрайни неща - вселената и човешката простотия, но за първото не съм сигурен.Другите ми се смеят защото съм различен, аз им се смея защото са еднакви.
опитвам се ... тя такива глуспоти ми говори в последно време че не е истина !същия е и баща ми ... кво да ви кажа ... исперкали хорасамо се чудят за какво да се скарат с мен...
![]()
Da!![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
opredeleno q uvajavam no po nqkoga me iznervq za6toto se byrka v moite raboti![]()
е па мноу ясно че я уважаам!! след неколко водки сички ги уважавам![]()
mi tq vinagi mi pravi problemi za adski glupavi ne6ta i mn se karame
amaq uvajavam,no tq vse namira ne6to da me obvini 4e ne sum q uvajavala........mani mani...............
Разбирасе че я уважавам !
А кОгаТо се сТраХуваш,че щЕ ме ЗагУбиш
иЛи вЯрАтя ти В мен На крЪстОпъТ стои
знай,че сЪн е и щЕ се сЪбуДиш
и пАк Ще зНаеШ,че в моЯ свЯт си сАмО ти...{{P}}
Ми аз например!Първоначално написано от gazovia
Също така не смятам, че даването на живот е достатъчна причина да я уважавам на фона на отношенията ни, които всъщност ги няма никакви!
Да, тя ми е Дъ Биг Бос-а![]()
Да-по много причини:
опитва се да ме разбира -независимо за какво става въпрос-много пъти ме е покривала от даскало,давала ми е съветипо лични проблеми,аве опитва се да ми е приятелка но не се получава много-много.
работи много,за да ми задоворляма всички капризи
и все пак мчи е майка и каквато и да е си я обиам.
![]()
Moje da se kaje 4e q uvajavam,no moje da se kaje i to samo v nqkoi malki slu4ai.A tva 4e primerno mi e dala jivot naistina ne e pri4ina da q uvajavam,az q uvajavam zaradi nqkoi postupki i zaradi tova koeto e napravila za men no ne i zatova 4e me e rodila.
Всичко започва и свьршва с теб
ужасно много те обичам.
Не би останало нищо от мен
без теб ако сьм някой ден!!!
Уважавам майка си много. Дори понякога съм била готова да се разплача, когато видя, че например нямаме пари пък тя ни купи хубави подаръци на мен и сестра ми. И тази нейна жертвоготовност винаги да ни дава на нас, а тя да се лишава от разни неща, това че винаги мога да си поговоря с нея и да ми стане по-приятно, това, че виждам колко много ни обича и страда за нас...трябва да съм някъв изрод, за да не я уважавам. Но разбирам тези, които не уважават майките си, защото ми е пределно ясно, че както могат да съществуват майки, като моята, така могат да съществуват и съвсем друг тип майки.
da
(sun)~{}*