.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    EDNO_PITA6TO_MOMI4E
    Guest

momi4eta kajete ne6to...

predimno kam momi4etata se obra6tam...ot oktomvri do april mi idva6e to4no na 28-29 dni,mai doide 4ak na 35,sega e 33 i o6te go nqma a PMS si imam dnes hodih pri ginekolkog ne me pregleda samo konsultaciq kaza 4e nqma ot kakvo da se pritesnqvam i ako do 10 dni ne mi e do6lo da otida ve4e na pregled.4uvala sam 4e ima razni "babini devetini" za da ti doide po barzo...ta taka ot 2 dni piq mn aspirin i si vzimam gore6ti du6ove...kajete mi vie ne6to ako znaete kak da mi doide po barzo ta da ne sam na nokti...

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Не знам аз такива неща. Всичко в природата трябва да си протича нормално, без да бъде пришпорвано.
    И моля ти се, не прекалявай с този аспирин. Той не е бонбонче.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

4акане му е майката ако не тест...

Re: momi4eta kajete ne6to...

Цитирай Първоначално написано от EDNO_PITA6TO_MOMI4E
    predimno kam momi4etata se obra6tam...ot oktomvri do april mi idva6e to4no na 28-29 dni,mai doide 4ak na 35,sega e 33 i o6te go nqma a PMS si imam dnes hodih pri ginekolkog ne me pregleda samo konsultaciq kaza 4e nqma ot kakvo da se pritesnqvam i ako do 10 dni ne mi e do6lo da otida ve4e na pregled.4uvala sam 4e ima razni "babini devetini" za da ti doide po barzo...ta taka ot 2 dni piq mn aspirin i si vzimam gore6ti du6ove...kajete mi vie ne6to ako znaete kak da mi doide po barzo ta da ne sam na nokti...
    питащо момиче,ти да не си бременна
    ~ne me interesuva,4e horata rovorqt zad gurba mi...
    nali sum pred tqh-da gledat guza mi...~

pi6ete na skype-lusimomila

EDNO_PITA6TO_MOMI4E
    Guest

ne ne sam...

ne sam bremenna pitah ginekolojkata i tq kaza 4e neqma na4in prosto

emi ako nesi pravila nishto kfo se pritisnqvash sluchva se da neti idva kat po chesovnik tui che po spokoino ai dano se opravqt neshtata

ами сори нямам представа от кво може да е
    ~ne me interesuva,4e horata rovorqt zad gurba mi...
    nali sum pred tqh-da gledat guza mi...~

pi6ete na skype-lusimomila

fargy
    Guest
    SPOKO ako re nqmalo jiji - biji hehehe nqma problem na nqkoi meseci ne im idva prosto neredoven jikal
    neshta ot babinite divitini koito az znam sa osven qko goresht dush i aspirina sa da qdesh qbalki i da piesh prqsno mlqko
    v pro4em ne sa divitini pomagat
    dano ti pomogna i az
    PS kasmet skoro idvane

Чувала съм че ако се натоварваш повечко ти идвало по рано но нз до колко е вярно това например бягай всеки ден или уффф нз как може да стане
    Правя го само с най-добрите

Гласувай за мен в hotco.eu

Guest
    ima takiva hap4eta,koito predizvikvat da ti idva ili ako ti vurvi pove4e dni da spira..

pf
    Guest
    e dobre de, 6tom genekolog ti e kazal da ne se pritesnqva6?!?! tva e tolkova normalno 4e nqma vuob6te kvo da se pritesnqva6. nz opasqva6 se, 4e si bremenna li? ginekologa 6te6e da ti kaje spokoino, nqma6e da go pazi v taina!
    uspokoi se i predlagam da spre6 aspirina..
    sq ako do 10 dni naist ne ti doide togava ve4e moje..ae slu6ai genekologa!

Ходила си при гинеколога,той ти е казал да изчакаш, значи чакаш-кво толкоз. Ако не ти дойде тичаш при него и така...Не се опитвай да го караш да идва насила то ще си дойде когато му е времето и не се притеснявай чак толкова не е нещо съвсем ненормално

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си