- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- momi4eta kajete ne6to...
predimno kam momi4etata se obra6tam...ot oktomvri do april mi idva6e to4no na 28-29 dni,mai doide 4ak na 35,sega e 33 i o6te go nqma a PMS si imam dnes hodih pri ginekolkog ne me pregleda samo konsultaciq kaza 4e nqma ot kakvo da se pritesnqvam i ako do 10 dni ne mi e do6lo da otida ve4e na pregled.4uvala sam 4e ima razni "babini devetini" za da ti doide po barzo...ta taka ot 2 dni piq mn aspirin i si vzimam gore6ti du6ove...kajete mi vie ne6to ako znaete kak da mi doide po barzo ta da ne sam na nokti...
4акане му е майката ако не тест...![]()
питащо момиче,ти да не си бременнаПървоначално написано от EDNO_PITA6TO_MOMI4E
![]()
~ne me interesuva,4e horata rovorqt zad gurba mi...
nali sum pred tqh-da gledat guza mi...~
pi6ete na skype-lusimomila
ne sam bremenna pitah ginekolojkata i tq kaza 4e neqma na4in prosto
emi ako nesi pravila nishto kfo se pritisnqvash sluchva se da neti idva kat po chesovnik tui che po spokoino ai dano se opravqt neshtata![]()
ами сори нямам представа от кво може да е![]()
~ne me interesuva,4e horata rovorqt zad gurba mi...
nali sum pred tqh-da gledat guza mi...~
pi6ete na skype-lusimomila
SPOKO ako re nqmalo jiji - biji hehehe nqma problemna nqkoi meseci ne im idva prosto neredoven jikal
neshta ot babinite divitini koito az znam sa osven qko goresht dush i aspirina sa da qdesh qbalki i da piesh prqsno mlqko
v pro4em ne sa divitini pomagat![]()
dano ti pomogna i az
PS kasmet skoro idvane![]()
Чувала съм че ако се натоварваш повечко ти идвало по рано но нз до колко е вярно това например бягай всеки ден или уффф нз как може да стане![]()
ima takiva hap4eta,koito predizvikvat da ti idva ili ako ti vurvi pove4e dni da spira..![]()
e dobre de, 6tom genekolog ti e kazal da ne se pritesnqva6?!?! tva e tolkova normalno 4e nqma vuob6te kvo da se pritesnqva6. nz opasqva6 se, 4e si bremenna li? ginekologa 6te6e da ti kaje spokoino, nqma6e da go pazi v taina!
uspokoi se i predlagam da spre6 aspirina..
sq ako do 10 dni naist ne ti doide togava ve4e moje..ae slu6ai genekologa!