Незнам до каква степен го обичаш и до каква той теб, но ще ти кажа какво мисля - ти ако искаш ми вярвай.
Не мисля, че ако иска няма да може да те намери. За да не те търси може:
1 - да не се чувства виновен и да чака ти да му се обадиш(аз мразя да гледам момиче да плаче - камоли аз да я разплача и да не направя нещо после - да я накарам да се почувства добре) така че ни мисля, че си залужава да го търсиш - не се знае дали това няма да е поредната такава случка
2 - което е по-вероятно според мен - тоя не иска да сте заедно и затова е избрал този тъп начин да се разделите - като те кара да се чудиш какво да правиш, да ти е кофти. (Познавам един кавал - бившия приятел на сестра ми - дето сега се прави, че не я познава - ама ми харесва , че накрая тя му каза в очите каквото мислеше за него и го заряза)
В крайна сметка мисля, че ако това момче държи на теб достатъчно ще ти се обади, ако не ти се обади е някъв тъпак(като бившия на сестра ми) дето не си заслужава да си губиш времето с него. Това ми е мнението по въпроса - ще се радвам ако не се окажа прав. Все пак си мисля, че ще е добре да се срещнеш с него - ако не за да се оправите, то поне да му биеш дузпата и да излезеш с достойнство от ситуацията.