- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да постъпя?
Незнам до каква степен го обичаш и до каква той теб, но ще ти кажа какво мисля - ти ако искаш ми вярвай.
Не мисля, че ако иска няма да може да те намери. За да не те търси може:
1 - да не се чувства виновен и да чака ти да му се обадиш(аз мразя да гледам момиче да плаче - камоли аз да я разплача и да не направя нещо после - да я накарам да се почувства добре) така че ни мисля, че си залужава да го търсиш - не се знае дали това няма да е поредната такава случка![]()
2 - което е по-вероятно според мен - тоя не иска да сте заедно и затова е избрал този тъп начин да се разделите - като те кара да се чудиш какво да правиш, да ти е кофти. (Познавам един кавал - бившия приятел на сестра ми - дето сега се прави, че не я познава - ама ми харесва , че накрая тя му каза в очите каквото мислеше за него и го заряза)
В крайна сметка мисля, че ако това момче държи на теб достатъчно ще ти се обади, ако не ти се обади е някъв тъпак(като бившия на сестра ми) дето не си заслужава да си губиш времето с него. Това ми е мнението по въпроса - ще се радвам ако не се окажа прав. Все пак си мисля, че ще е добре да се срещнеш с него - ако не за да се оправите, то поне да му биеш дузпата и да излезеш с достойнство от ситуацията.
It's time for us as a people to start makin' some changes.
Let's change the way we eat, let's change the way we live
and let's change the way we treat each other...
it's on us to do
what we gotta do, to survive. 2Pac